Jump to content
IGNORED

ADSL

MaRkOMaN

Recommended Posts

Posted
U stvari čim su naglasili u mejlu "molimo vas da dođete" verovatno je tako....
Kažem, nisam uspeo da se snađem u lavirintu od govornog automata. I još, ostaje onih 15 džentlmenskih dana fore ako se zaboravi da se uplati.
  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

72

• nbg4ever

65

• Anonymous

43

• teacher

40

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Kažem, nisam uspeo da se snađem u lavirintu od govornog automata. I još, ostaje onih 15 džentlmenskih dana fore ako se zaboravi da se uplati.
Uhhhh to mi nekad tako dobro dođe ;) BTW sad "sretoh" dejanr-a na sezam-konferencijama ;)
Posted

Nema veze, pošto me i večeras sezampro internet uspešno **** (samo za Venoma cenzura), a preračunala sam da bi me raskid ugovora koštao oko 2500 din, lakše mi je da ih oteram u PM i da se prijavim na kablovski kod KDS-a koji (btw) uopšte nema lošu ponudu.stvarno mi je pukao film..

Posted
Nema veze, pošto me i večeras sezampro internet uspešno **** (samo za Venoma cenzura), a preračunala sam da bi me raskid ugovora koštao oko 2500 din, lakše mi je da ih oteram u PM i da se prijavim na kablovski kod KDS-a koji (btw) uopšte nema lošu ponudu.stvarno mi je pukao film..
kakav ugovor?
Posted

unapred potpisan na 24 meseca (10% niži mesečni račun).evo sad sam na LAN-u i prekida se non-stop. angry.gif

Posted
unapred potpisan na 24 meseca (10% niži mesečni račun).evo sad sam na LAN-u i prekida se non-stop. angry.gif
Au, 24 meseca... Kao korisnik od 1998. dobio sam taj popust od 10% i bez potpisa ugovora... :DNeki dan mi je baš bio loš net, a danas je relativno dobar, tj kao i obično.
Posted

Ja sam na portu u roditeljskom domu dobila taj popust odmah bez dodatnog potpisivanja jer sam već bila preko 24 meseca.Ovde u bračnom gnezdu je nov port pa sam potpisala ugovor bez razmišljanja (tih dana sam definitivno mnogo potpisivala bez razmišljanja :D ) jer kod roditelja gde je sezampro as well nemam uopšte ovakvih problema.Moguće da neće zajedno njihov modem i moj ruter da rade, stvarno pizdim više :/

Posted
Moguće da neće zajedno njihov modem i moj ruter da rade, stvarno pizdim više :/
Je si li probala bez rutera?
Posted

pa vidiš da sam pisala da jesam.

Posted
Sorry, čitam malo dijagonalno, i pitam gluposti...
Posted
A jel si probala da zamenis ruter kod njih?Ili da nadjes nekog sa laptopom da se nakaci na tvoju vezu?
Posted

U petak mi je stigao mejl, pošiljalac : Newsteler, naslov : Duplo brži internet za istu cenuIzdvajam najvažniji deo :orion.jpgDanas moj muž ode u Kralja Petra u Sezam da bi mu rekli da je to samo za korisnike koji su se pretplatili na flat pakete, a mi imamo SezamPro ADL Basic Plus. Inače, koristimo usluge Sezama preko 2 godine i plaćamo godinu dana unapred zbog popusta.Mogli su to i da napišu ili da nam jednostavno ne šalju mejl.Verovatno je ovo trik da korisnici koji koriste pakete "basic" pređu na flat i plaćaju više, al nije korektno ovo što rade, da ljudi dolaze, čekaju u redu i ne dobiju ništa, a pozvani su da dođu.Lep početak. azdaja.gifDa, na kraju su mu udelili 300 besplatnih SMS-ova.

Posted (edited)

Info od drugara iz Sezama, ta akcija o dupliranju brzine u sledecih 6 meseci NE ZNACI da ce za 6 meseci svima podici brzinu.

Edited by Milosh76
Posted
Poslednji put sam se telnetovao pre godinu dana. Posle toga su valjda promenili parametre, a mene mrzelo da trazim... Odradi jedan conference read poruka napisanih u poslednjih mesec dana (bez oglasa), bas me interesuje pise li iko jos uvek.Od kad ce vaziti to placanje prvog u mesecu?
Počinje od novog računa. Meni su sada obračunali i 5 dana posle 25. pa sledeći račun dolazi na naplatu 1. septembra.
Posted

povećavaju brzinu tek tri dana pošto podneseš zahtev, pih <_<