teacher Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 U stvari čim su naglasili u mejlu "molimo vas da dođete" verovatno je tako....Kažem, nisam uspeo da se snađem u lavirintu od govornog automata. I još, ostaje onih 15 džentlmenskih dana fore ako se zaboravi da se uplati.
Frank Pembleton Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Kažem, nisam uspeo da se snađem u lavirintu od govornog automata. I još, ostaje onih 15 džentlmenskih dana fore ako se zaboravi da se uplati.Uhhhh to mi nekad tako dobro dođe ;) BTW sad "sretoh" dejanr-a na sezam-konferencijama ;)
Valk Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Nema veze, pošto me i večeras sezampro internet uspešno **** (samo za Venoma cenzura), a preračunala sam da bi me raskid ugovora koštao oko 2500 din, lakše mi je da ih oteram u PM i da se prijavim na kablovski kod KDS-a koji (btw) uopšte nema lošu ponudu.stvarno mi je pukao film..
teacher Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Nema veze, pošto me i večeras sezampro internet uspešno **** (samo za Venoma cenzura), a preračunala sam da bi me raskid ugovora koštao oko 2500 din, lakše mi je da ih oteram u PM i da se prijavim na kablovski kod KDS-a koji (btw) uopšte nema lošu ponudu.stvarno mi je pukao film..kakav ugovor?
Valk Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 unapred potpisan na 24 meseca (10% niži mesečni račun).evo sad sam na LAN-u i prekida se non-stop.
teacher Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 unapred potpisan na 24 meseca (10% niži mesečni račun).evo sad sam na LAN-u i prekida se non-stop. Au, 24 meseca... Kao korisnik od 1998. dobio sam taj popust od 10% i bez potpisa ugovora... :DNeki dan mi je baš bio loš net, a danas je relativno dobar, tj kao i obično.
Valk Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Ja sam na portu u roditeljskom domu dobila taj popust odmah bez dodatnog potpisivanja jer sam već bila preko 24 meseca.Ovde u bračnom gnezdu je nov port pa sam potpisala ugovor bez razmišljanja (tih dana sam definitivno mnogo potpisivala bez razmišljanja :D ) jer kod roditelja gde je sezampro as well nemam uopšte ovakvih problema.Moguće da neće zajedno njihov modem i moj ruter da rade, stvarno pizdim više :/
radisa Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Moguće da neće zajedno njihov modem i moj ruter da rade, stvarno pizdim više :/Je si li probala bez rutera?
radisa Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 pa vidiš da sam pisala da jesam.Sorry, čitam malo dijagonalno, i pitam gluposti...
Milosh76 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 pa vidiš da sam pisala da jesam.A jel si probala da zamenis ruter kod njih?Ili da nadjes nekog sa laptopom da se nakaci na tvoju vezu?
Krotka Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 U petak mi je stigao mejl, pošiljalac : Newsteler, naslov : Duplo brži internet za istu cenuIzdvajam najvažniji deo :Danas moj muž ode u Kralja Petra u Sezam da bi mu rekli da je to samo za korisnike koji su se pretplatili na flat pakete, a mi imamo SezamPro ADL Basic Plus. Inače, koristimo usluge Sezama preko 2 godine i plaćamo godinu dana unapred zbog popusta.Mogli su to i da napišu ili da nam jednostavno ne šalju mejl.Verovatno je ovo trik da korisnici koji koriste pakete "basic" pređu na flat i plaćaju više, al nije korektno ovo što rade, da ljudi dolaze, čekaju u redu i ne dobiju ništa, a pozvani su da dođu.Lep početak. Da, na kraju su mu udelili 300 besplatnih SMS-ova.
Milosh76 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 (edited) Info od drugara iz Sezama, ta akcija o dupliranju brzine u sledecih 6 meseci NE ZNACI da ce za 6 meseci svima podici brzinu. Edited July 26, 2010 by Milosh76
teacher Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Poslednji put sam se telnetovao pre godinu dana. Posle toga su valjda promenili parametre, a mene mrzelo da trazim... Odradi jedan conference read poruka napisanih u poslednjih mesec dana (bez oglasa), bas me interesuje pise li iko jos uvek.Od kad ce vaziti to placanje prvog u mesecu?Počinje od novog računa. Meni su sada obračunali i 5 dana posle 25. pa sledeći račun dolazi na naplatu 1. septembra.
Kelt Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 povećavaju brzinu tek tri dana pošto podneseš zahtev, pih <_<
Recommended Posts