Jump to content
IGNORED

ADSL

MaRkOMaN

Recommended Posts

Posted

Ja sam na sezamu ihahaj...Realno sve je islo ka ovome, mada ovo je uradjeno pre jedno godinu dana vec, samo sada marketinski pokrivaju.Uzeo sam i onaj CDMA usb modem bila neka povoljna cena "kao stari sezamovac" pa dao ortaku koji nema sansu za ADSL , Kabl ili wifi...Ali ta pokrivenost je za sada samo BG, 30km ibarskom je krk...

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

72

• nbg4ever

65

• Anonymous

43

• teacher

40

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ima li neko problema sa sporim internetom danas?

Posted

Imam ja, izludjuje, pola sata otvara stranicu, youtube klipove ni ne pomisljam da otvaram...Inace, 2 meseca vec imam problem. Tj., ne samo ja, svima iz mog kraja koji su na ADSL-u je isto: s vremena na vreme ping poludi skroz, skoci obicno na 400 do 600, par puta je prelazio 1000. Poslao sam im protestni mail, rekose da ce se pozabaviti problemom sto je pre moguce, i ljubazno me uputili da dodatne primedbe posaljem na mail nekom Orionu, jeb'o ih isti...

Posted

imam i ja. isto otvara strane pola sata. mada samo danas, juče je bilo okejja sam na sezamu, ne znam kolko to ima veze sa bilo čim

Posted

Evo ja već 5 puta pokušavam da napišem post i prekine me angry.gifkonstantan probem sa pucanjem konekcije, obično u večernjim časovima. preko MSN troubleshootera vidim da su DNS i Key Port kao ''problematični''. Kad god pozovem da se svađam odjebu me da ''nije do njihovog rutera već do mog wirelessa a to ih ne zanima jer za njega nisu odgovorni''. Sad sam se namerno nakačila na njihov ruter direktno i isti kurac. Koga sad da zovem, Orion ili Sezam??

Posted

Dama ne bi trebalo toliko da psuje.

Posted

Stiglo mi ovo pre neki dan od Oriona (samo mnogo šarenije):

Poklonili ste nam poverenje!Zato mi vama poklanjamo: dva puta brži Internet u narednih 6 meseci – po istoj ceni!Ukoliko vam brži Internet nije potreban, dobijaćete popust od 200 dinara mesečno (na iznos sa PDV-om) u narednih 6 meseci.
Sumnjivo mi je to, zbunjuju pošten svet. Sa Neobee je bilo mnogo jednostavnije.
Posted

meni samo jednu stranicu nije hteo, ali se ispostavilo da su odrzavali sajt :Dinace, imam debilan problem: u mom kraju grada, kada je jako nevreme, munje, gromovi i sl, desi se da nestane struja na kratko.. e sad, kada ja znam da ce biti tako, iskljucim komp i ruter, medjutim kada prasne iznenada, isto kao i kada mi iskljuce struju preko dana zbog nekih radova, modemu posle treba od 1 do 20 sati da proradi. zovem ove iz telekoma, oni kazu "to vam je tako kako je, dacemo vam ako hocete drugo huawei govno umesto ovog sto imate".. ne znam sta da radim, kad ruter konacno crkne, oni ce ga zameniti, ali ne ceka mi se uvek sto sati net posle nestanka struje (kad bolje razmislim, to mi se desi bar jednom u 10-15 dana angry.gif )da li neko mozda zna caku kako bih to mogao da izbegnem, jer obicno nikad unapred ne znam kada ce struja vrisnuti?

Posted
Stiglo mi ovo pre neki dan od Oriona (samo mnogo šarenije):Sumnjivo mi je to, zbunjuju pošten svet. Sa Neobee je bilo mnogo jednostavnije.
Otišao u Sezampro, prijavio se i od sutra mi se net uduplava. Sve za dž. Možeš da biraš da li si za povećanje ili da ti smanje račun za 200 dinara. Još jedna novost je da se od sada svi računi moraju platiti 1. u mesecu, bez obzira od kada traje usluga. Cenim da će za 6 meseci svakako net da se udupla, pa su onda ovo iskoristili kao promociju nove stare mreže.
Posted

Ja imam sa sezamom ugovor na 24 meseca, ova smaranja sa pucanjem neta me motivisala da gledam druge opcije. druga opcija je da se kod kablovskog operatera (KDS) prijavim za kab.net.Ne izgleda loše njihova ponuda, šta znam..moram da nađem ugovor sa ovima da vidim koje penale bih morala da snosim u slučaju raskida ugovora.Teacheru, može li to telefonom da se iskamči, to povećanje brzine?

Posted
=Teacheru, može li to telefonom da se iskamči, to povećanje brzine?
Trebalo bi da moze, ako zoves sa telefona koji ti je prijavljen za ADSL ili sa moblinog koji si ostavila za kontakt.Orion je kupio Sezam, znaci ista firma samo je promenila ima i udruzila se sa NeoBee i Media Works. Znaci za probleme sa ADSL od bivseg Sezama, zoves isti broj koji si zvala i kad je postojao Sezam.Verovatno ce u nekom trenutku da ti promene mail na [email protected] , ali o tome ces biti obavestena, kao i svi ostali :D
Posted

Ja sam presao na wireless na dve godine kod njih. Nadam se da ce ostaviti one kasne uplate i dalje jer mi je to bila najveca prednost kod njih

Posted
Teacheru, može li to telefonom da se iskamči, to povećanje brzine?
Ja ću sutra da probam telefonom pa javljam mada nije mi ni daleko da se prošetam....
Posted
Ja imam sa sezamom ugovor na 24 meseca, ova smaranja sa pucanjem neta me motivisala da gledam druge opcije. druga opcija je da se kod kablovskog operatera (KDS) prijavim za kab.net.Ne izgleda loše njihova ponuda, šta znam..moram da nađem ugovor sa ovima da vidim koje penale bih morala da snosim u slučaju raskida ugovora.Teacheru, može li to telefonom da se iskamči, to povećanje brzine?
Ne može. Ili može ako znaš neke ljude u Sezamu. Pri pokušaju da to isto uradim, naišao sam telefonsku zagonetku koju opciju odabrati na njihovom govornom automatu. Tako da, puno sreće. Ali kontam da ti je blizu Orionova poslovnica.
Posted
Ne može. Ili može ako znaš neke ljude u Sezamu. Pri pokušaju da to isto uradim, naišao sam telefonsku zagonetku koju opciju odabrati na njihovom govornom automatu. Tako da, puno sreće. Ali kontam da ti je blizu Orionova poslovnica.
U stvari čim su naglasili u mejlu "molimo vas da dođete" verovatno je tako....