najgori Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 sto je skroz u redu posto je sezam kao i otpor prvu ozbiljnu lovu dobio od amerikanaca i sa tom lovom se preselio iz bigza.zlatno doba nekriptovanog telneta i seansi tokom bombardovanja "sad je palo 100 metara od mene na uglu ulice..." kakve veze ima? ma nema nego ja onako...... a da. bili su tu i neki desesovci pa bi neko* paranoican mogao to da poveze sa gradom nalicem i montgomerijem, ali to samo *ja paranoisem
Zli Gli Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Ljudi, ja vas nista ne razumem. Kakvi otpori, kakvi kurci palci? Jel ima sanse da nam zbog toga Oriona ili kako vec internet bude bolji i/ili jeftiniji? Ako ne, onda je sve ovo sviranje kurcu.
Roger Sanchez Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Ljudi, ja vas nista ne razumem. Kakvi otpori, kakvi kurci palci? Jel ima sanse da nam zbog toga Oriona ili kako vec internet bude bolji i/ili jeftiniji? Ako ne, onda je sve ovo sviranje kurcu.Tko to može znati? Srednjoročno sve ostaje isto, ako ima prostora za poboljšanje i ako imaju love za to, bit će bolje. U Hrvatskoj je npr najniža i najjeftinija brzina uglavnom stala na 4-5 megabita, više se može doplatiti ali nije svima dostupno.
Milosh76 Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 (edited) ... a da. bili su tu i neki desesovci pa bi neko* paranoican mogao to da poveze sa gradom nalicem i montgomerijem, ali to samo *ja paranoisemCedomir Suljagic je bio direktor Sezama, a pre toga je bio savetnik predsednika SRJ za informativne tehnologije ili tako nesto. Mislim da je bio i u ministarstvu neki pomocnik/zamenik.Ljudi, ja vas nista ne razumem. Kakvi otpori, kakvi kurci palci? Jel ima sanse da nam zbog toga Oriona ili kako vec internet bude bolji i/ili jeftiniji? Ako ne, onda je sve ovo sviranje kurcu.Povecanje brzine, ne zavisi od Oriona, Euneta, Verata... nego od tehnickih mogucnosti centrala koje obezbedjuje Telekom Srbija. A posto je Telekom monopolista, oni prvi mogu da smanje cene, jer ne placaju sami sebi nista za iznajmljivanje postova za ADSL, za razliku od ostalih provajdera.A s obzirom da je Telenor dobio drugu licencu za fiksnu telefoniju, mozda , ali samo mozda, se nesto promeni na prolece kad Telenor ponudi neke pakete telefon+mobilni+internet, a dotle zavisimo od Telekoma Srbija. Edited July 18, 2010 by Milosh76
eye of the beholder Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 A s obzirom da je Telenor dobio drugu licencu za fiksnu telefoniju, mozda , ali samo mozda, se nesto promeni na prolece kad Telenor ponudi neke pakete telefon+mobilni+internet, a dotle zavisimo od Telekoma Srbija.Cek, o ovome se ozbiljno prica? Zar Telenor nije odustao od fiksne telefonije?
Milosh76 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Cek, o ovome se ozbiljno prica? Zar Telenor nije odustao od fiksne telefonije?Koliko znam, Telenor ima obavezu da u roku od godinu dana, mislim da istice u martu/aprilu 2011. pocne sa fiksnom telefonijom. Tuzakali su se RATELU zbog zakupa Telekomovih kapaciteta, pa je navodno Telenor tuzio RATEL, a sumnjam da ce odustati od fiksne telefonije.
Jolly Roger Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 U Hrvatskoj je npr najniža i najjeftinija brzina uglavnom stala na 4-5 megabita, više se može doplatiti ali nije svima dostupno.Mrzi me da tražim, daj iz prve ruke, koliko je u € taj osnovni paket?Ovde je 1 Mb/s cca €13,5...
Roger Sanchez Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Mrzi me da tražim, daj iz prve ruke, koliko je u € taj osnovni paket?Ovde je 1 Mb/s cca €13,5...1GB 13,77€, a flat rate 24,65 (flat može biti 2,5 € jeftiniji ako se obavežeš da nećeš mijenjati tarifu godinu dana).
Кристофер Лумумбо Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 1GB 13,77€, a flat rate 24,65 (flat može biti 2,5 € jeftiniji ako se obavežeš da nećeš mijenjati tarifu godinu dana).4mb/s flat placam 13E
Roger Sanchez Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 4mb/s flat placam 13E Ja u ZG plaćam 5 MB flat 14€ (Carnet) ali u prethodnim postovima pričamo o T-Comu, glavnom i vascelozemljaobuhvatnom provideru u Hrvata.Na kojem se ti izvoru™ napajaš?
Кристофер Лумумбо Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Ja u ZG plaćam 5 MB flat 14€ (Carnet) ali u prethodnim postovima pričamo o T-Comu, glavnom i vascelozemljaobuhvatnom provideru u Hrvata.Na kojem se ti izvoru™ napajaš?na drzavnoj sam sisi, kao svaki pravi patriota. naleteo na neku specijalnu ponudu inace je sigurno preko 20E.
Venom Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Stigla mi pošta od ''Orion telekom'' firme. Kažu, sad su mi oni provajder jer su kupili Sezampro, nadaju se da ćemo nastaviti da sarađujemo itd..znate li nešto o ovima?I ja dobih, jer mi je jedan domen bio registrovan preko Sezama. Nadam se da ce im bar domain registar biti bolji nego sto je bio :P.
renne Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Ja sam uzeo pre 10 kada kod njih fixni, za početak su više nego dobri.
Jolly Roger Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 1GB 13,77€, a flat rate 24,65 (flat može biti 2,5 € jeftiniji ako se obavežeš da nećeš mijenjati tarifu godinu dana).Okay, hvala! :)
Recommended Posts