Jump to content
IGNORED

ADSL

MaRkOMaN

Recommended Posts

Posted

ne znam gde bih postavio .. valjda moze ovde ... prodajem 5 tromesecnih verat adsl 4mbit paketa. ne moze se kupiti jedan mesec samo, moraju sva 3 zajedno. cena u veratu bi bila 8500 din, ja dajem za 5000 :) komad (3 meseca 4mbit). javite se na pm.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

72

• nbg4ever

65

• Anonymous

43

• teacher

40

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Jel ima neko informaciju kada će ova noćna mora sa ADSL-om da se završi? Sad gledam na speedtestu i ping do Beograda mi je 85ms.
meni rekoše u beotelu od ponedeljka, odnosno 1. marta.
ADSL fail. Počinjem da sumnjam da su jedino omogućili protok do sajta speedtest.net, kako bi pokazali mušterijama da je, eto, sve u redu.
Posted
ADSL fail. Počinjem da sumnjam da su jedino omogućili protok do sajta speedtest.net, kako bi pokazali mušterijama da je, eto, sve u redu.
i kod mene je očaj živi, ali i poslovni wireless paket koji imam na poslu radi isto tako grozno. jbt i net radio štuca li štuca.
Posted

Jel' se to meni cini ili su sredili muke po ADSL-u?

Posted

Sto, tebi opet zeza? Meni od juce konacno opet radi kao adsl a ne kao dial-up :)

Posted

Ocigledno je neki problem pri Telekomu, cim korisnici razlicitih provajdera ADSL-a imaju probleme. Moguce da opet probaju neki upgrade, mozda neka nova brzina iskoci do juna, ko zna :)

Posted
Sto, tebi opet zeza? Meni od juce konacno opet radi kao adsl a ne kao dial-up :)
Ne zeza, a da bi tako i ostalo nemoj da baksuziraš angry.gif
  • 1 month later...
Posted

FLAT 1024/128 Kbps 1.450 din + PDV779242190.png779240080.png779241146.png

Има ли ко јачи?

Posted

pa mislim da niko nema veci, tj ping.nisam ni znao da internet dobacuje do subotice!

Posted

Ajde majstori sa Telekomovim Huawei modemima:67408797_1-Imagens-de-Oportunidade-15-huawei-smartax-mt-882.jpgKaj sve i kada treba da svetli? Situacija je kod mene ovakva: prva dva (power i link) gore/svetle konstantno. Ok. Sledeca dva (act i lan) non-stop trepte (zeleno i narandzasto). Je l' to treba tako? Koliko se ja nesto secam, ova dva koja trepte nisu konstantno to radila vec samo kada bih nesto "skidao", a sada cim se ukljuci modem u struju, oni ferceraju...Btw, ovo se desava od pre neki dan, a kada "skidam" nesto, brzina krece od 50, 60 i stize do 108, 109 (dok je do sada bilo 114, 115 - paket 1024/128 kb/s).

Posted (edited)
Ta dva koja blinkaju, blinkaju zato što postoji nekakav protok saobraćaja između tvoje lokalne mreže (što može biti samo 1 računar) i interneta. E sad, koji program taj protok pravi ti ne mogu reći. Edited by kovik
  • 2 weeks later...
Posted

Poslednjih dana mi veza redovno puca u trajanju od sat-dva. "Internet" lampica se ugasi, "ADSL" lampica se pali i gasi neprekidno. Posle prekida se sve normalizuje bez ikakve intervencije. To mi se dešava i kod kuće i na poslu. Tehnička podrška se naravno ne može dobiti. Ima li još ko ovaj problem?

Posted

Meni se telekomov ADSL okilaviooooo.Nego jel ovi MT822 ruter/modemi rade ok na win7?

• 3 weeks later...
Posted

uveo sam adsl i imam wireless ruter. problem je sto na svakih 5 minuta diskonektuje sa mereze. meni to ne smeta kad surfujem posto iste sekunde sam konektuje, ali problem nastaje kada hocu da skidam neki film sa rapidshera posto uvek krene da skida deo od pocetka i tako nista ne mogu da skinem.