Anonymous Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Kako vam radi adsl ove godine? Meni od 1. januara jedva...učitava stranice po 2-3 min.Ili ne radi uopšte. Tradicionalno novogodišnje sređivanje servera, koje se razvuklo na ceo mesec, plus poslovično prebacivanje lopte u Telekomovo drvorište. To je bio smisao odgovora koji sam dobio od tehničke podrške.Inače, Neobee od marta zatvara svoju (jedinu) poslovnicu u Beogradu i seli se u Sezamovu, u Kralja Petra. Logično, racionalizacija. Sad, koliko mi odgovara da mi provajder bude neko ko ima običaj da zaviruje u poslove svojih korisnika i šalje preteće mejlove, to je već drugo pitanje.
Kelt Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Inače, Neobee od marta zatvara svoju (jedinu) poslovnicu u Beogradu i seli se u Sezamovu, u Kralja Petra. Logično, racionalizacija. Sad, koliko mi odgovara da mi provajder bude neko ko ima običaj da zaviruje u poslove svojih korisnika i šalje preteće mejlove, to je već drugo pitanje.Sezam kupuje Neobee ili?
radisa Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Sezam kupuje Neobee ili?Firma koja je kupila Neobee, Greenhouse, kupila i Sezam... Ako nisam nešto pobrkao...
Jolly Roger Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Firma koja je kupila Neobee, Greenhouse, kupila i Sezam... Ako nisam nešto pobrkao... Nisi.
Anonymous Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Koji je trenutno najmanje loš ADSL provajder? Da se pripremim, imam neki ružan predosećaj povodom ove fuzije.
Idioteque Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 .. i to sto kazes ... da ona radi... imao bih internet ...nista, procitacu ovo upustvsto koje si poslao cisto da vidim da li sam nesto preskocio a ako ne .... zovem podrsku Ja sam imao isti problem, nije svetlela lampica "internet". Ispostavilo se da je problem do centrale (Fontana) i rezultiralo sagom od preko godinu dana bez rešenja. Nadam se da će tebi brzo srediti.
ducca Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Kako vam radi adsl ove godine? Meni od 1. januara jedva...učitava stranice po 2-3 min.Jezivo takodje...Plus nisam nikako uspevao da aktiviram speed-up zadnjih par nedelja.
eye of the beholder Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 cvrc ....Lelekomov modem odbija saradnju....mda, samo da kazem sta je bio problem ... "ne-placeni-racuni"
kiki Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Treba da laptop privremeno nakačim na adsl priključak (dok se računar ne popravi). Zaboravih, da li je potrebno pre toga instalirati neki cd na laptopu koji je došao uz adsl? Ja sam taj računar i priključivala, sve montirala i ubacivala mrežnu kartu - ali nikako ne mogu da se setim da li sam i instalirala nešto preko cd-a. Evo, sad sam pokušala samo sa uključivanjem mrežnog kabla SBB-a i internet nije radio - zato mi je i palo na pamet da mora da postoji neki cd :D.
Milosh76 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Ako imas modem onda ti instalacija ne treba, a ako koristis ruter povezi putem mrezne karte i nemas nikakvu instalaciju. SBB ruter ti nece raditi na ADSL prikljucku i obrnuto. Moras od provajdera da uzmes ruter ili modem za ADSL, pa u zavisnosti sta uzmes, treba da instaliras ili samo povezes preko mrezne karte.
kiki Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Ne, ne :). Kod moje sestre postoji ADSL priključak, ali joj se računar pokvario. Ja sada samo moram da odnesem jedan laptop i priključim na taj priključak. SBB sam spomenula samo u kontekstu da sam isprobala kod sebe da li radi samo sa priključivanjem kabla u laptop (bez ikakvih dodatnih instalacija ili radnji) i nije radio. Zato se brinem da li će raditi i na ADSL priključku. E sad, da li je modem ili ruter - ima ono belo, mislim da je huwai, ali ne mogu da garantujem. Kupljeno je u oktobru/novembru 2008.
Frank Pembleton Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Ne, ne :). Kod moje sestre postoji ADSL priključak, ali joj se računar pokvario. Ja sada samo moram da odnesem jedan laptop i priključim na taj priključak. SBB sam spomenula samo u kontekstu da sam isprobala kod sebe da li radi samo sa priključivanjem kabla u laptop (bez ikakvih dodatnih instalacija ili radnji) i nije radio. Zato se brinem da li će raditi i na ADSL priključku. E sad, da li je modem ili ruter - ima ono belo, mislim da je huwai, ali ne mogu da garantujem. Kupljeno je u oktobru/novembru 2008.Pa isto kako si instalirala na desktop racunaru ADSL tako i na laptopu...Ponesi za svaki slucaj disk sa windows-om mozda ce traziti neke fajlove ali ne verujem...Koji god modem/ruter da su joj dali provajderi trebalo bi da je dobila i cd uz njega...
kiki Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Štos je u tome što ja ne mogu da se setim da li sam joj išta instalirala sa cd-a, zato i pitam ovde ide li kakav cd uz modem :D. Ali ako se u paketu dobija i cd (kako ti kažeš) onda bi trebalo da ga još ima.
Milosh76 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Ako ima mrezni ulaz na tom uredjaju, povezi preko njega i nemas nikakvu instalaciju. Ako ima samo USB treba ti ili disk ili fajl koji je na disku koji nije veci od par megabajta i koji ti Telekom podrska moze poslati na mail, ako zeli.
Recommended Posts