Jump to content
IGNORED

ADSL

MaRkOMaN

Recommended Posts

Posted

Sezam ima paket sa merenjem za 680din+pdv gde dobijes 100+100MB, a mozes i da dokupis protok za male pare. A mejl, koliko se secam, moze da se proverava bez trosenja megabajta.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

72

• nbg4ever

65

• Anonymous

43

• teacher

40

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Koja je tachno procedura kod menjanja provajdera/raskida ugovora i da ne bih guglao tri dana, koji paket je dobar za nekog kome ne treba flat (ne skida nishta itd.), vec proverava mail, ponekad skida par mega nekih updatea, i sl.
Odeš kod sadašnjeg provajdera i tražiš migracioni kod koji ti važi mesec dana i u tih mesec dana odeš kod novog provajdera i potpišeš ugovor.E sad, samo proveri kakvi su uslovi raskida ugovora sa sadašnjim provajderom t.j. da li ih ima (kod mog ex provajdera samo je trebalo da prestanem da plaćam pretplatu ;))
Posted
Sezam ima paket sa merenjem za 680din+pdv gde dobijes 100+100MB, a mozes i da dokupis protok za male pare. A mejl, koliko se secam, moze da se proverava bez trosenja megabajta.
... a mozes sa bilo kog provajdera bilo gde u Svetu da proveravas mail i preko programa za mail i preko webmaila :)Da ne bih objasnjavao kako, zovi podrsku, da i oni budu korisni ponekad :)P.S. moze i PM
Posted
Ko josh koristi provajderov mail?
Ja.
  • 2 months later...
Posted

Ima li neko iskustva sa eunetovim adsl-om,pogotovo 2 speed varijanta.Unapred zahvalan.

Posted

Imamo drug i ja, a on ima valjda bas taj "2 speed". Mislim da mu ga to dodje ono kad od 06-18h imas brzinu od 512/64, a od 18-06h imas 4mbita download i 256kbita upload. Kod njega sljaka sasvim dobro a placa se valjda oko 2 hiljade, mozda nesto malo manje.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

treba mi preporuka za adsl paket s brzinom od 1MB i naviše, koji neće da ima problema s masivnom eksploatacijom p2p programa, torenata i rapidšerova.podrazumeva se i najbolja moguća cena.

Posted (edited)

Podvlaci se crta na kraju godine, profit Lelekonja je 15 milijardi, Radujko presrecan - a sto ne bi bio - videti sliku ispod, od ubrzanja neta za sada jos nista ali je u najavi za tamo-negde, 395 000 ADSL portova trenutno u Srbiji a u planu je da u narednoj godini bude bar jos 800 000, povecanje telfonske pretplate je izvesno... i tako...18394726424b2f9329abcee250645188_450x299.jpgVestJebene derikoze, ta firma je pravi simbol svega sto u ovoj zemlji ne valja...

Edited by Jolly Roger
Posted
Podvlaci se crta na kraju godine, profit Lelekonja je 15 milijardi, Radujko presrecan - a sto ne bi bio - videti sliku ispod, od ubrzanja neta za sada jos nista ali je u najavi za tamo-negde, 395 000 ADSL portova trenutno u Srbiji a u planu je da u narednoj godini bude bar jos 800 000, povecanje telfonske pretplate je izvesno... i tako...
Nema previše prostora za ubrzanje ADSLa prema korisniku, maksimalni teorijski limit ADSL2+ tehnologije je skoro dosegnut (24 mbitps). Ima lufta za 1 povećanje dla, ozbiljno povećanje ula (do 1 ili 3.5 bitps, ne znam koji standard koriste). Sada bi trebalo raditi na smanjenju cena i novim mogućnostima povezivanja, što će se desiti tek kada Telekom proda sve što može pod ovim uslovima - ako ih SBB ozbiljno ne pritisne pre toga, mogućnost u koju ne verujem previše.
Posted

Kako vam radi adsl ove godine? :unsure: Meni od 1. januara jedva...učitava stranice po 2-3 min.

• 4 weeks later...
Posted (edited)

cvrc ....Lelekomov modem odbija saradnju....Bejah na interenetu, radilo sve kako treba poceo da gledam "Dexter"-a... dve epizode kasnije nemam vezu sa svetomprobam da restartujem racunar ... nistaiskljucim/ukljucim modem ... nistaresetujem modem ... nistaproverim kablove i mrezne i telefonske sve je uredu....2397097-nabizim-modema-adsl-2-huawei-echolife-hg520i-2.jpgod lampica svetlepower ADSLiLAN4 (tamo je utaknjut kabl)probao sam i u drugi prored(LAN3) da ih ubacim, nije bilo poboljsanjaza onu lampicu (internet) nisam siguran ali mislim da neradi

Edited by eye of the beholder
Posted (edited)
cvrc ....za onu lampicu (internet) nisam siguran ali mislim da ne radi
Ta lampica bi morala da radi. Ako si iole siguran da nije do tebe ne ostaje ti nista drugo nego da se naoruzas strpljenjem i pozoves tehnicku podrsku (ako ima neupucenih: poziv je besplatan). Telefon 0800-100-100. Srecno!EDIT: Pogledaj za svaki slucaj i OVO uputstvo za povezivanje. Edited by Jolly Roger
Posted
Ta lampica bi morala da radi. Ako si iole siguran da nije do tebe ne ostaje ti nista drugo nego da se naoruzas strpljenjem i pozoves tehnicku podrsku (ako ima neupucenih: poziv je besplatan). Telefon 0800-100-100. Srecno!
.. i to sto kazes ... da ona radi... imao bih internet ...nista, procitacu ovo upustvsto koje si poslao cisto da vidim da li sam nesto preskocio a ako ne .... zovem podrsku :isuse: