kovik Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Ma... opusti se, ili nazovi njihovu kancelariju u BG, tamo ima nekoliko ok ljudi koji će ti reći šta i kako.Teško da će ti demontirati priključak tako brzo.
Anonymous Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 (edited) Jeste, to društvo u Narodnog fronta je sasvim OK. U stvari, zbog njih sam se i zadržao u neobee-u već nekoliko godina. Odštampaću ovu moju prepisku sa centralom i odneti im, možda oni uspeju da skrenu pažnju nekom menadžerčiću na prostakluk, kada već ja nisam uspeo. što se mene tiče, ne pristajem da svakog meseca čitam ovakve gluposti.Naravno da mi neće demontirati priključak, to može da uradi samo Telekom, oni mogu samo da traže da izvršim 'povrat' one njihove imitacije od modema. Edited May 29, 2009 by Anonymous
deeps Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Svaki mesec kasnim po nekoliko dana sa uplatom. Prvi put mi je stigla ovakava poruka.Prvi put ti je stigla ovakva poruka zato sto kasnis vise od sedam dana. Ja redovno kod njih kasnim 4-5 dana(uglavnom zato sto zaboravim) i nikad nisam dobio ovakvu poruku(samo mi mail kod njih tada ne radi, mada ga i ne koristim).Inace kod njih mozes da platis internet kreditom sa mobilnog telefona(MTS), a kako oni(MTS) malo malo imaju neke promocije u kojima dobijas duplo veci kredit od onoga sto uplatis, ja internet parkticno placam duplo manje nego sto mu je prava cena.
Anonymous Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Izgleda da ću na kraju promeniti provajdera mobilnog (Telenor -> MTS), čujem da imaju i neke pogodnosti za SMS-ove, koje ovi moji lopovi nemaju.
Valk Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 (edited) Sezampro toleriše 15 dana kašnjenja, bez problema. Ako si već zaboravan onda ti je to dobra opcija. Edited June 2, 2009 by Valkyrie
Tinman Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 SBB iskljuci u ponoc onog dana kad ti je istekao nalog.
JozoMujica Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 SBB iskljuci u ponoc onog dana kad ti je istekao nalog.Samo pripejd korisnicima, što je logično.Na postpejdu nema takvih problema, platiš kad stigneš, doduše ja nisam nikada kasnio više od par dana, ali nije bilo nikakvih uznemiravanja...
eye of the beholder Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Telekom iskljuci telefon posle 2 meseca ne placanja ali ne i net :)bilo tako pre godinu dana (feb - mar 08)
Tinman Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Samo pripejd korisnicima, što je logično.Na postpejdu nema takvih problema, platiš kad stigneš, doduše ja nisam nikada kasnio više od par dana, ali nije bilo nikakvih uznemiravanja...Ma ok, ne zalim se, samo sam zeleo da prosledim informaciju. :)
Marvin (Paranoid Android) Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Ima li ko iskustva sa Telenorovim prepaid mobilnim paketom, ali van Beograda? Pljune se 3-4 iljadarke i dobije se mali USB modemčić, sa 3 gigabajta free traffica. Međutim, van Beograda, je li pokrivenost jednaka pokrivenošću mobilne mreže, ili ne?
Кристофер Лумумбо Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 nije. ja u beogradu koristim taj njihov internet, dok u vladicinom hanu nece da radi. verovatno pise na njihovom sajtu koji delovi zemlje su pokriveni.
nixolaus Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Brzina interneta mi je 1024/128, ali od jutros pici na cirka 5000/128.Jednom, pre skoro dve godine, mi se vec desilo da prilikom rucnog menjanja ip adrese naletim na transfer koji mi je davao pet-sest puta vecu brzinu od normirane. Sve je nestalo nakon restartovanja te veze.Zna li neko kako se desava ovaj propuste telekoma i moze li se iskoristiti u prakticne svrhe po nas korisnike? :)---Ako me secanje dobro sluzi, prosli put se dogodilo da je brzina uskocila u nebeski kolosek na dan kad su svima povecali brzine za 100%.
Venom Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Koja je tachno procedura kod menjanja provajdera/raskida ugovora i da ne bih guglao tri dana, koji paket je dobar za nekog kome ne treba flat (ne skida nishta itd.), vec proverava mail, ponekad skida par mega nekih updatea, i sl.
Recommended Posts