eye of the beholder Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Samo da podsetim na goruci problem Rapidshare-a i Lelekomovog modema HG 520i sa CrypLoad-omNasao sam na elitesecurity-ovom sajtu neku skriptu ali je za Jdownload - i svi tu nesto vicu: "radi, radi ali ...." uvek nesto fali neki log in ili neka glupost..Posto mora da prodje 7 dana da bi se obratio korisniku e.s. foruma na PM .. rekoh da podsetim na ovaj problem...
zorglub Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Greenhouse Telecommunications Holdings B.V. preuzima internet provajdere Neobee i MediaWorksA ono što je zanimljivo je: Kompanija Greenhouse Telecommunications Holdings prikupila je 22.500.000 evra finansiranja od grupe investitora predvođene Evropskom Bankom za Obnovu i Razvoj (EBRD), za razvijanje vodeće alternative telekomunikacionom operateru fiksne telefonije u Srbiji i na zapadnom Balkanu. „Kombinacijom akvizicija Media Works-a i Neobee.net-a i finansiranja investitora svetske klase kao što je EBRD daje nam stabilnu platformu za lansiranje vodeće alternative operateru fiksne telefonije u Srbiji,“ izjavio je David Schoch, predsedavajući Odbora direktora kompanije Greenhouse Telecommunications Holdings.
Milosh76 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 (edited) A koliko ja znam u tu grupu ce da upadne i Sezampro, tako da ce biti pod istom kapom Neobee, SezamPro i Mediaworks... Sta ce od toga ispasti, ko ce ga znati?Da budem malko precizniji, oni sto kupuju NeoBee i MediaWorks su kupili, ili ce tek potpisati ugovor i kupiti, SezamPro. Da bi napravili jednog jakog provajdera koji moze da se meri sa Telekomom. Edited May 14, 2009 by Milosh76
nbg4ever Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Jel za disejblovanje WLANa na HG520s dovoljno da u podesavanjima rutera, pod Wireless Setting/Access Point, stavim Disable?
Zli Gli Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Jebote, svaki put kad upadnem na ovu temu ocekujem vest o novom povecanju brzine... a vec dugo ne skidam nista ni sa ovim megabitom...
Low-Life Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Jel za disejblovanje WLANa na HG520s dovoljno da u podesavanjima rutera, pod Wireless Setting/Access Point, stavim Disable?Da.
nbg4ever Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 a vec dugo ne skidam nista ni sa ovim megabitom...Vala bas. Ja sam na Sezamu imao 2Mbit, a nakon prelaska na Telekom sam uzeo 1Mbit i iskreno da ti kazem, puca mi ona stvar za povecanje. Vise bi mi znacilo da smanje cenu za koju stotinu dindzi. E sad, kabl je nedavno digao brzine, pa ostaje da se vidi da li ce adsl odgovoriti.Da.Hvala ;)
Zli Gli Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Vise bi mi znacilo da smanje cenu za koju stotinu dindzi.I meni isto. Znaci, nekih 512/64 za npr. 700-800 dindzi bi mi bilo mnogo bolje.
kovik Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Jedino poboljšanje servisa koje je u ovom trenutku izvodljivo je smanjenje cena, ili povećanje uploada. U varijantu 2 iskreno ne verujem, a cene neće ići dole dok ih SBB ozbiljno ne nagazi.Izvesnije je da će adsl provideri ići na proširenje spektra usluga, sa voip, iptv i sličnim zajebancijama. Irci koji su kupili neobee (cela akcija traje već više od godinu dana, btw) su to lepo namirisali.
Anonymous Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Moja jučerašnja prepiska sa neobee: Poštovani, Obaveštavamo Vas da je Vaš ADSL nalog *** na broju telefona ***istekao pre 7 (sedam) dana, odnosno da niste u ugovorenom roku produžili svojnalog. Stoga smatramo da je ugovor o korišćenju ADSL servisa raskinut, tj.Vaš ADSL priključak će biti demontiran. Korisnike koji su ADSL opremu dobili na korišćenje podsećamo da su, premasklopljenom sporazumu o korišćenju ADSL modema, u skladu sa tačkama 4, 5, 6 i 7,u zakonskoj obavezi da izvrše povrat modema i prateće opreme u roku od 3 (tri)dana, ili novčano nadoknade vrednost ustupljene opreme. Opremu možete vratiti na sledećim lokacijama:- u Novom Sadu, u kancelarijama Neobee.net-a u Jevrejskoj 1,- u Beogradu, u predstavništvu Neobee.net-a u Kraljice Natalije 35,- u Nišu, u predstavništvu Neobee.net-a u ulici Cara Dušana 35. Korisnici koji su ADSL opremu nabavili o svom trošku, odnosno poseduju istuu vlasništvu, svakako nisu u obavezi da izvrše povrat. Još jednom se iskreno zahvaljujemo na ukazanom poverenju i uspešnoj saradnji. ---------------------------------------------------------------------------------------------- Nadam se da mi ovakve preteće poruke više nikad neće stizati, u suprotnom ćuizvršiti 'povrat modema i prateće opreme' (šta god to značilo) i otvoriti nalogkod konkurencije koja će mi, nadam se, slati ljubaznije poruke i neće pretiti zakonskim sankcijama svaki put kad nekoliko dana zakasnim sa uplatom. Ljubazan pozdrav. Odgovor još nisam dobio. Izgleda da ću ponovo morati da menjam provajdera.Da li ovo ima veze sa nedavnom akvizicijom?
Anonymous Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Svaki mesec kasnim po nekoliko dana sa uplatom. Prvi put mi je stigla ovakava poruka.
JozoMujica Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 (edited) Možda im je dosadilo da te čekaju.A možda je i neko nešto čačkao u njihovom softveru koji generiše opomene. Edited May 27, 2009 by gotivac
mandingo Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 upload... Pokusacu da napravim test ujutru, sumljam da ce rezultati biti isti.
Anonymous Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 A možda je i neko nešto čačkao u njihovom softveru koji generiše opomene.Mislim da se upravo to desilio. Ali, ko je čačkao i zašto?
Recommended Posts