darling Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 pre 10 godina nije bilo industrijske paste od sociva i leblebije. barilinu nisam jela, al jesam iz dma, ova od crvenog sociva je odlicna, u smislu da je ko da jedes prave rezance. leblebijsku pastu jos nisam probala.
aram Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 ja probao leblebijsku iz dm-a, sasvim je ok. mada ne znam zašto bi to jeo neko ko nema celijakiju...
aram Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 jesu, sasvim. nego ima li tamo brašna od leblebija?
gospa buba Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 hvala za video, uzivala sam bash i necu napraviti ni jedne jedincijate sent from bubamoto
aram Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 pravi ovo, ako ima brašna od leblebija. vrlo jednostavno, a neverovatno ukusno. može se i dodati malo ruzmarina. jedino što testu treba odležavanje od 5-6 sati minimum...
Skyhighatrist Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 8 minutes ago, gospa buba said: hvala za video, uzivala sam bash i necu napraviti ni jedne jedincijate sent from bubamoto Buba kliknula na video!
renne Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 hvala za video, uzivala sam bash i necu napraviti ni jedne jedincijate sent from bubamoto+1
darling Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 (edited) 21 minutes ago, aram said: pravi ovo, ako ima brašna od leblebija. vrlo jednostavno, a neverovatno ukusno. može se i dodati malo ruzmarina. jedino što testu treba odležavanje od 5-6 sati minimum... zasto ova jede farinatu s lebom? nisam tako zamisljala kraj. farinata je projarata od leblebija znam za farinatu odavno, al nisam nikad pravila ni jela. dobro si me podsetio da sam htela. tenks. moze brasno od leblebija da se napravi u kucnoj radinosti, u mlinu za kafu, samleti leblebose, prosejati, i eto ga. Edited November 3, 2019 by darling
aram Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 1 minute ago, darling said: zasto ova jede farinatu s lebom zato što je blenta, ne vidim ni jedan drugi razlog
banatjanin Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 možda sam nešto pogrešio, ali farinatu sam jedini put jeo letos na Sardiniji i to baš u sendviču. bio sam siguran da tako treba :-D mislim, ako ništa ne fali falafelu i humusu sa 'lebom, šta fali farinati?
aram Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 (edited) ma može, ali ne znam čemu samo nemoj tako da jedeš u Đenovi, popizdeće đenovezi... Edited November 3, 2019 by aram
mlatko Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 Tradicija njihova, licno nemam nista protiv ako je mekan hlebInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
banatjanin Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 4 minutes ago, aram said: ma može, ali ne znam čemu samo nemoj tako da jedeš u Đenovi, popizdeće đenovezi... neću, ja sam dobar gost, jedem kako mi daju inače, Sardi su strašno ponosni na svoje leblebije sa ostrva, imaju i zaštitu porekla za njih. dovukao sam par kesa, ali mi se nešto ne dopadaju. sitne, baš jakog mirisa kad se kuvaju i nisu mi dovoljno skrobaste.
Recommended Posts