Takeshi Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Jedan veliki off-topic, ali moram ovde da stavim. Tek sam pre par dana saznao za nesto sto se zove Antikythera mechanism.Metalni zupcanik, slozene konstrukcije za koji nagadjaju da je bio namenjem astroloskim proracunima, koji se originalno sastojao iz vise delova nalik casovniku. Otkriven u moru pored grckog ostrva po kome je dobio ime. Procena nastanka: 100-150 godina p.n.e. A takav materijal i konstrukcija ce se pojaviti u slicnom obliku tek u 18. veku. Da nije istina, pomislio bi da je u pitanju savrsen tizer za poslednju sezonu Lost-a. Samo da mu negde nadju ugravirano: Dharma. ^_^ on:Imam samo 15 tacnih od 23 pitanja na prvom testu LU. Pfff.
mrdja Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Dok sam bio na odmoru, isao sam na jedan od onih Lost tour (traje 8 sati).Toplo preporucujem, vidi se dosta lokacija a i obidje se Oahu ostrvo.Postavicu par slika.Jedan od prvih kadrova (Jack nakon trcanja kroz dzunglu) je snimljen ovde:
gervasius twinkleminkleson Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 jao, super! blago tebi. ako imash josh slika, slobodno postavljaj! jel ima stvarno crnog dima, chudno obuchenih ljudi koji otimaju djecu? jesi bio do dzejkobove kolibe? :D Imam samo 15 tacnih od 23 pitanja na prvom testu LU. Pfff.21/23 -_-
mrdja Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Mesto gde je Sawyer ubio pogresnog coveka (specijalitet im je coconat shrimps)
mrdja Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 jao, super! blago tebi. ako imash josh slika, slobodno postavljaj! jel ima stvarno crnog dima, chudno obuchenih ljudi koji otimaju djecu? jesi bio do dzejkobove kolibe? :Dstvarno je bilo super, postavicu jos.Video sam crni dim :) Na zalost, bio je poveci pozar na putu ka "North Beaches"
Takeshi Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 (edited) 21/23 -_-Ja sam odgovarao maksimalno brzo, ushicen svaki put kad mi stiklira zelenim odgovor, misleci da to znaci da je tacan. Tek pred kraj, kada sam par odgovora bas nagadjao, shvatim da samo oznacava sta sam "zaokruzio". ^_^@mrdja Edited September 23, 2009 by Takeshi
mrdja Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 bambu gde je Sawyer najzad odlucio da pomogne u gradnji rafta
Recommended Posts