Jump to content

Featured Replies

Tako kvalitetan lik u najavi ovaj Abaddon, a oni ga ubise. Mada, barem sada to vise nista ne znaci, uvek moze da se pojavi u nekoj vremenskoj rupi. ^_^Predugo su Bena drzali stegnutog, konacno se pojavio u pravom svetlu.

Edited by Takeshi

Barem Džekov otac nije duh ili slično, kao što se mislilo, bar posle ovoga sa Lokom i oživljavanjem.

Arkadija said:
Ben je apsolutni Car :Hail: Ne znam gde su pronašli tog glumca, ali rodio se za ovo.
u prvoj testeri !
  Arkadija said:
Ben je apsolutni Car :Hail: Ne znam gde su pronašli tog glumca, ali rodio se za ovo.
Slazem se, najkompleksniji karakter u seriji... Ako ti se bas toliko svidja...imas ovde skup fanova...
  Spirit said:
moze li neko da mi kaze koliko je ostrvskog vremena proslo od prvog pomeranja ostrva do johnovog odlaska? Zbunnuje me sto smo imali 2 paralelna vremena koja ne traju isto. Ne znam da li je meni promakla ta informacija ili jos nemamo predstavu o tomeedit: ne pije mi priču da bi neko trpeo bljeskove 3 godine. A O6 ekipa ih spašava 3 godine kasnije. To mi je nelogično.
Ja sam zadovoljan epizodom. Vreme od pomeranja ostrva do JL odlaska meri se u danima. Meni dovoljno,

Edited by Spirit

Milosh76 said:
Slazem se, najkompleksniji karakter u seriji... Ako ti se bas toliko svidja...imas ovde skup fanova...
Pa, dobro, ne sviđa mi se baš toliko.Na FB-u sam član grupe Addicted to Lost cool.gif

Inace, nakon sledece epizode sledi jednonedeljna pauza.Znaci, 11. marta nema nove epizode...

promo za sledecuizgleda da ce biti malo telenovelshtine, sto se moglo i ochekivati [ponovni susreti kate i sawyera, jin i sun].

:o !

angry.gif !!!
Reveal hidden contents

morgana said:
:o !
  mandingo said:
angry.gif !!!
Toliko dobro?

hm. sto se mene tice, ova epizoda je nepotrebna, par detalja iz nje moglo se rasporediti po par dogadjovitijih epizoda. no, ova sezona je ocigledno uvod u finalnu. kad razmislim, kad zavrsi lost, ionako cu da se zaglavim u time loop i odgledam sve jos bar jednom, tako da i ne treba da se zalim sto traje dvije godine duze no sto je prvobitno planirano :D

...ili toliko loshe? :)

gervasius twinkleminkleson said:
...ili toliko loshe? :)
  morgana said:
hm. sto se mene tice, ova epizoda je nepotrebna, par detalja iz nje moglo se rasporediti po par dogadjovitijih epizoda. no, ova sezona je ocigledno uvod u finalnu. kad razmislim, kad zavrsi lost, ionako cu da se zaglavim u time loop i odgledam sve jos bar jednom, tako da i ne treba da se zalim sto traje dvije godine duze no sto je prvobitno planirano :D
Da, ili lose... Moraju malo da razvodne pricu, bas se svasta izdesavalo u ovoj sezoni. Kod mene jos uvek imaju dobar kredit. ;)

Edited by Milosh76