mrdja Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Sme li prokomentarisati treca epizoda, ili jos nije vreme ?
copkillah Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Lični utisak S03 - Čarls Vidmor I Danijel sreće rođenu majku :)
Killiana Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 gde najbrze izbacuju titl na srpskom?---mama je... prilicno nestrpljiva, a ja ne smem da se usudim da gledam bez nje...
Boycie Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 (edited) I Danijel sreće rođenu majku :) Au nije mi jasno kako nisam skapirao taj deo :Hail:Baš su nagazili full speed u petoj sezoni. Edited January 29, 2009 by stvaen
copkillah Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Au nije mi jasno kako nisam skapirao taj deo :Hail:Baš su nagazili full speed u petoj sezoni.Odličan početak, drago mi je što su razjasnili neke stvari.BTW svi oni koji pogledaju epizodu, verovatno će poželeti da se podsete ove scene:
morgana Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 (edited) jeste full speed, misterije se razmnozavaju ko amabe bomba mi je potpuno suvisna, makar se njome i rjesava pitanje porijekla el.mag. zracenja. faradej nema ukusa. nadam se da je sarlot umrla zauvijek, znacilo bi mi.ostalo je manje-vise ok, mada mi se cini da u putovanju kroz vrijeme opet ima nedosljednosti srpski titl kupim sa podnapisa, i cini se da u ovoj sezoni ne stize brzo kao u prosloj. aca_coa je zakazao. i moja mama je nesrecna zbog toga. Edited January 29, 2009 by morgana
Arkadija Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 (edited) Aca-coa je već izbacio prevod na: prijevodionlineEpizoda je malo bledunjava, fali mi Ben. Nervira me Vidmor, tamo kontroliše pogranične službe na aerodromima, sva sila plaćenika, poslovne i verovatno političke veze, a onda ne zna gde mu se zagubila ćerka. Edited January 29, 2009 by Arkadija
mraki Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 (edited) I Danijel sreće rođenu majku :) ko zna, kako su krenuli, mozda se na kraju ispostavi da je sam svoj otac... Edited January 29, 2009 by mr@ki
Takeshi Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 ko zna, kako su krenuli, mozda se na kraju ispostavi da je sam svoj otac... Ali kako Vidmor fininsira Faradejeva istrazivanja... Rekoh vec da Dezmond ima potencijala -_- A i sinu je dao ime Carli
gervasius twinkleminkleson Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 meni je dobra epizoda, mada se nadam da nece ispasti da je bomba kriva za sve pizdarije na ostrvu - od problema sa radzanjem do lijechenja raka. i nadam se da nece ispasti nesto tipa - mrs hawking je faradayeva mama a widmore tata. mislim, blah.da, miles je super lik. meni je svakako kulji u svom sarkazmu i cinizmu od sawyera.
Recommended Posts