morgana Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 startuje sutra oko 7 po torentovom vremenu :D
Takeshi Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 startuje sutra oko 7 po torentovom vremenu :DI odmah preplavljivanje... sat vremena podsecanja na prethodne epizode (ili su to mozda buduce!? ), pa dve nove, sa potpuno neocekivanim naslovima: ?Because You Left? i ?The Lie? ^_^
mandingo Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 startuje sutra oko 7 po torentovom vremenu :DAko neko zeli da mu posaljem link za sajt(ove) koji ce imati rapidshare, netload, megaupload linkove neka kaze, nema svrhe skidati torentom. Meni sa netloadom treba ~ 17 min. za epizodu od 350MB.
morgana Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 bude na warez-bb linkova, za ostalo ne znam. i jeste bolje skidati nako nego sa torenta, slazem se.
žaro Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 kad se moze ocekivati prva epizoda, negde u sred noci?
gervasius twinkleminkleson Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 samo da pozelim svima sretan sutrasnji pocetak nove sezone. [osim naravno mandingu :P ]ajpa sasrecom :)
mandingo Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 samo da pozelim svima sretan sutrasnji pocetak nove sezone. [osim naravno mandingu :P ]ajpa sasrecom :)Jedva cekam tvoje :hailove:. :P Jos da nam se vrati novosadska frajla i pocne opet da se buni zbog nedostatka scena u kojima je Sojer topless, bice sve po starom. :)
mraki Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Ako neko zeli da mu posaljem link za sajt(ove) koji ce imati rapidshare, netload, megaupload linkove neka kaze, nema svrhe skidati torentom. Meni sa netloadom treba ~ 17 min. za epizodu od 350MB.jel i za ove ostale kao i za rapid treba premium akaunt da bi se skidalo bez pauza?ako ne treba, ili ima neka fora posalji i meni linkove na pm, pliz.malo me smorise ovi torenti, uglavnom dobro rade, ali kad su nove epizode dodje do zagusenje...tnx :)
mandingo Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 jel i za ove ostale kao i za rapid treba premium akaunt da bi se skidalo bez pauza?ako ne treba, ili ima neka fora posalji i meni linkove na pm, pliz.malo me smorise ovi torenti, uglavnom dobro rade, ali kad su nove epizode dodje do zagusenje...tnx :)Treba. Medjutim, netload dopusta upload fajlova do 400 MB, tako da nije problem da skines 1 epizodu. Uostalom, i rapid ima sada opcija za fajlove do 200 MB, pa je opet oko 30 min. (pauza included). U svakom slucaju brze od torenta. Link ti saljem na PM.
Kapiten Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 imam ispit za 10 sati ali to ne moze da bude opravdanje, gledace se odmah
Fins fleet Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Ko ne moze dochekati torrent, link za stream: justin. Slika nije neka, ali ne secka. Krece za 10 minuta. Ako neko nadje bolji link, ne bih mu zamerio da ostavi. :)
mrdja Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 lepo, odgledasmo i prve dve epizode pete sezone.
morgana Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 (edited) kakve su ovo gluposti, prvo se pojavila 2. epizoda? mislim, neozbiljno <_<edit, pola sata kasnije: znaci strasno Edited January 22, 2009 by morgana
mandingo Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 (edited) kakve su ovo gluposti, prvo se pojavila 2. epizoda? mislim, neozbiljno <_<edit, pola sata kasnije: znaci strasno Ili si pokupila neki fake, ili si genije. Daj link u svakom slucaju. :) Kod losta cak je i skidanje serija sa neta postalo misterija. Nezvanicni razlog je "singnal problems"... whatever that means. nema je ni na eztv-u, kome je (surprise, surprise) pukao server. Ako hocete da proverite eztv, mozedte ici preko njegovog user page-a na mininovi.Kad nadjem ispravne linkove stavljam u spojler... osim ako moderatorke nemaju neku drugaciju ideju. Ako neko nadje pre mene, zamolio bih ga/je da ucini isto. Edited January 22, 2009 by mandingo
Recommended Posts