Jump to content
IGNORED

Lost

jms_uk

Recommended Posts

Posted

startuje sutra oko 7 po torentovom vremenu :D

Posted
I odmah preplavljivanje... sat vremena podsecanja na prethodne epizode (ili su to mozda buduce!? :lol: ), pa dve nove, sa potpuno neocekivanim naslovima: ?Because You Left? i ?The Lie? ^_^
Posted
Ako neko zeli da mu posaljem link za sajt(ove) koji ce imati rapidshare, netload, megaupload linkove neka kaze, nema svrhe skidati torentom. Meni sa netloadom treba ~ 17 min. za epizodu od 350MB.
Posted

bude na warez-bb linkova, za ostalo ne znam. i jeste bolje skidati nako nego sa torenta, slazem se.

Posted

kad se moze ocekivati prva epizoda, negde u sred noci?

Posted

samo da pozelim svima sretan sutrasnji pocetak nove sezone. [osim naravno mandingu :P ]ajpa sasrecom :)

Posted
samo da pozelim svima sretan sutrasnji pocetak nove sezone. [osim naravno mandingu :P ]ajpa sasrecom :)
Jedva cekam tvoje :hailove:. :P Jos da nam se vrati novosadska frajla i pocne opet da se buni zbog nedostatka scena u kojima je Sojer topless, bice sve po starom. :)
Posted
Ako neko zeli da mu posaljem link za sajt(ove) koji ce imati rapidshare, netload, megaupload linkove neka kaze, nema svrhe skidati torentom. Meni sa netloadom treba ~ 17 min. za epizodu od 350MB.
jel i za ove ostale kao i za rapid treba premium akaunt da bi se skidalo bez pauza?ako ne treba, ili ima neka fora posalji i meni linkove na pm, pliz.malo me smorise ovi torenti, uglavnom dobro rade, ali kad su nove epizode dodje do zagusenje...tnx :)
Posted
jel i za ove ostale kao i za rapid treba premium akaunt da bi se skidalo bez pauza?ako ne treba, ili ima neka fora posalji i meni linkove na pm, pliz.malo me smorise ovi torenti, uglavnom dobro rade, ali kad su nove epizode dodje do zagusenje...tnx :)
Treba. Medjutim, netload dopusta upload fajlova do 400 MB, tako da nije problem da skines 1 epizodu. Uostalom, i rapid ima sada opcija za fajlove do 200 MB, pa je opet oko 30 min. (pauza included). U svakom slucaju brze od torenta. Link ti saljem na PM.
Posted

imam ispit za 10 sati ali to ne moze da bude opravdanje, gledace se odmah

Posted

Ko ne moze dochekati torrent, link za stream: justin. Slika nije neka, ali ne secka. Krece za 10 minuta. Ako neko nadje bolji link, ne bih mu zamerio da ostavi. :)

Posted

lepo, odgledasmo i prve dve epizode pete sezone.

Posted (edited)

kakve su ovo gluposti, prvo se pojavila 2. epizoda? mislim, neozbiljno <_<edit, pola sata kasnije: znaci strasno

Edited by morgana
Posted (edited)
kakve su ovo gluposti, prvo se pojavila 2. epizoda? mislim, neozbiljno <_<edit, pola sata kasnije: znaci strasno
Ili si pokupila neki fake, ili si genije. Daj link u svakom slucaju. :) Kod losta cak je i skidanje serija sa neta postalo misterija. Nezvanicni razlog je "singnal problems"... whatever that means. nema je ni na eztv-u, kome je (surprise, surprise) pukao server. Ako hocete da proverite eztv, mozedte ici preko njegovog user page-a na mininovi.Kad nadjem ispravne linkove stavljam u spojler... osim ako moderatorke nemaju neku drugaciju ideju. Ako neko nadje pre mene, zamolio bih ga/je da ucini isto. Edited by mandingo