Jump to content
IGNORED

Lost

jms_uk

Recommended Posts

Posted

daj nadjite jos 3-4 i odgledacemo celu epizodu :lol:

Posted (edited)

heh, sudeci po 2. snikpiku, drugari su se vratili dovoljno unazad :Dili ne?

Edited by morgana
Posted
  morgana said:
heh, sudeci po 2. snikpiku, drugari su se vratili dovoljno unazad :Dili ne?
  Reveal hidden contents

Posted (edited)

@mr@ki

Reveal hidden contents

Edited by morgana
Posted
  morgana said:
@mr@ki
  Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Posted
  mr@ki said:
  Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

+

Reveal hidden contents

Posted
  morgana said:
  Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

evo, jos ova dva produzena snika pika, i necu vise, obecavam. bar ne danas.

Posted

Nije mi jasno zašto koristimo spoiler tagove, ali dobro

Reveal hidden contents

Posted (edited)
  Arkadija said:
Nije mi jasno zašto koristimo spoiler tagove, ali dobro
  Reveal hidden contents

ja sam poceo s spojlerma posto smo diskutovali o sniku koji jasno govori da se ostrvo vratilo u proslost, pa reko mozda ima neko ko ne zeli znati to pre nego sto pogleda.kako god, meni spojleri ne smetaju, procitao sam neke i to mi uopste ne kvari dozivljaj.a ovo za Dzuliju, ko ce znati, moracemo sacekati jos malo... :D Edited by mr@ki
Posted

Ajd ovako; ja sam se uključio u intezivno gledanje tek zadnje tri nedelje. Tako da sam one prve serijale veoma slabo ispratio. Napomena; gledam na srpskom Fox-u.Pitanje br. 1; ovo što se upravo juče završilo ovde je kraj 4-tog serijala?Pitanje br. 2; ovo što je najavljeno za sutra, da li to startuje samo u Americi, ili i u Srbiji (na Fox-u)?

Posted
  laki21 said:
Ajd ovako; ja sam se uključio u intezivno gledanje tek zadnje tri nedelje. Tako da sam one prve serijale veoma slabo ispratio. Napomena; gledam na srpskom Fox-u.Pitanje br. 1; ovo što se upravo juče završilo ovde je kraj 4-tog serijala?Pitanje br. 2; ovo što je najavljeno za sutra, da li to startuje samo u Americi, ili i u Srbiji (na Fox-u)?
1. Pojma nemam. :) 2. Tesko, posto u Americi ide na ABC-u. Samo da upozorim nasu moderatorku (Luba) da se spremam da prosipam rant... jednostavno osecam da ce me nova sezona zestoko nervirati.
Posted
  laki21 said:
Pitanje br. 1; ovo što se upravo juče završilo ovde je kraj 4-tog serijala?Pitanje br. 2; ovo što je najavljeno za sutra, da li to startuje samo u Americi, ili i u Srbiji (na Fox-u)?
1. Da2. samo u Americi