jms_uk Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 daj nadjite jos 3-4 i odgledacemo celu epizodu
morgana Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 (edited) heh, sudeci po 2. snikpiku, drugari su se vratili dovoljno unazad :Dili ne? Edited January 18, 2009 by morgana
mraki Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 heh, sudeci po 2. snikpiku, drugari su se vratili dovoljno unazad :Dili ne? da, to je valjda onaj avion Ekovog brata. ali nije mi najjasnije sve to oko putovanja kroz vreme.znaci li to da su mnogi likovi poput Ruso zivi, i da ce tako u jednom trenutku spasiti i ove sa leta 815?
morgana Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 (edited) @mr@ki ja mislim da je upravo to cilj putovanja kroz vrijeme unatrag do nekog dogadjaja. ocigledno je ideja da se istorija moze mijenjati pod nekim uslovima, uprkos tvrdnji gdje hoking, a i benovog uvjerenja koje smo imali priliku da vidimo u sceni kad mu kimi ubija kcer.ovaj snikpik sad djeluje nekako kvantno, jel. a sto je jedna eloiz morala biti ubivena, tj zasto je konstanta neophodna putnicima kroz vrijeme? Edited January 18, 2009 by morgana
mraki Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 @mr@ki ja mislim da je upravo to cilj putovanja kroz vrijeme unatrag do nekog dogadjaja. ocigledno je ideja da se istorija moze mijenjati pod nekim uslovima, uprkos tvrdnji gdje hoking, a i benovog uvjerenja koje smo imali priliku da vidimo u sceni kad mu kimi ubija kcer.ovaj snikpik sad djeluje nekako kvantno, jel. a sto je jedna eloiz morala biti ubivena, tj zasto je konstanta neophodna putnicima kroz vrijeme? meni je ceo taj time travel koncept pun supljina, ili bar odredjenih pravila koja nisu najjasnija. kako se uopste Lok i ekipa iz 815 nalaze na ostrvu posle pomeranja u vremenu, ako se avion jos uvek nije ni srusio? mozemo li u jednom trenutku imati 2 Loka na ostrvu? ili recimo 2 Desmonda, jednog u hathu, a drugog van ostrva? to je predpostavljam nemoguce...cini mi se da u jednom trejleru vidimo coveka u zutom zastitnom odelu, to je predpostavljam Inman, lik koji je bio sa Dezom u hatchu...
morgana Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 mozemo li u jednom trenutku imati 2 Loka na ostrvu? ili recimo 2 Desmonda, jednog u hathu, a drugog van ostrva? to je predpostavljam nemoguce... koliko mi je poznato iz huperovog kursa 'teorijska fizika u 10 kratkih lekcija' - ne. sta je bilo sa onim multiplikovanim zekama u darminom opitu, ne sjecam se nesto? + mislim da nam za ovakve pretpostavke spojler tagovi nisu neophodni :D
mraki Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 mislim da nam za ovakve pretpostavke spojler tagovi nisu neophodni :D mislim da se slazem s tobom.:D evo, jos ova dva produzena snika pika, i necu vise, obecavam. bar ne danas.
Arkadija Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Nije mi jasno zašto koristimo spoiler tagove, ali dobro Ako su svi Adersi koji su ćaskali sa Lokom u sekundi isčezli, kako je onda Julija još uvek tu????
mraki Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 (edited) Nije mi jasno zašto koristimo spoiler tagove, ali dobro Ako su svi Adersi koji su ćaskali sa Lokom u sekundi isčezli, kako je onda Julija još uvek tu???? ja sam poceo s spojlerma posto smo diskutovali o sniku koji jasno govori da se ostrvo vratilo u proslost, pa reko mozda ima neko ko ne zeli znati to pre nego sto pogleda.kako god, meni spojleri ne smetaju, procitao sam neke i to mi uopste ne kvari dozivljaj.a ovo za Dzuliju, ko ce znati, moracemo sacekati jos malo... :D Edited January 20, 2009 by mr@ki
Dankan Ajdaho Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Ajd ovako; ja sam se uključio u intezivno gledanje tek zadnje tri nedelje. Tako da sam one prve serijale veoma slabo ispratio. Napomena; gledam na srpskom Fox-u.Pitanje br. 1; ovo što se upravo juče završilo ovde je kraj 4-tog serijala?Pitanje br. 2; ovo što je najavljeno za sutra, da li to startuje samo u Americi, ili i u Srbiji (na Fox-u)?
mandingo Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Ajd ovako; ja sam se uključio u intezivno gledanje tek zadnje tri nedelje. Tako da sam one prve serijale veoma slabo ispratio. Napomena; gledam na srpskom Fox-u.Pitanje br. 1; ovo što se upravo juče završilo ovde je kraj 4-tog serijala?Pitanje br. 2; ovo što je najavljeno za sutra, da li to startuje samo u Americi, ili i u Srbiji (na Fox-u)?1. Pojma nemam. :) 2. Tesko, posto u Americi ide na ABC-u. Samo da upozorim nasu moderatorku (Luba) da se spremam da prosipam rant... jednostavno osecam da ce me nova sezona zestoko nervirati.
Nemanja Posrbica Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Pitanje br. 1; ovo što se upravo juče završilo ovde je kraj 4-tog serijala?Pitanje br. 2; ovo što je najavljeno za sutra, da li to startuje samo u Americi, ili i u Srbiji (na Fox-u)?1. Da2. samo u Americi
Recommended Posts