Weenie Pooh Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 (edited) Ja odradio prva 2-3 i batalio igru.Pa treći je najbolji, ono sa mrdanjem kursora da izbegneš kuglice koje se sve brže i brže odbijaju unutar heksagona... Odigrao sam 40 puta zaredom, high score mi je 25 (počinje na 100, ide unazad ka nuli). Šteta što više ne može da se igra. Zaraznije od serije :PBTW, mene Dharma proglasila za psihologa. Valjda (lažnog) kliničkog, kao Libi? Edited November 25, 2008 by Weenie Pooh
Takeshi Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Znaci, Lok je ipak na ostrvu?Pa imaju prilicno da objasne kako je zavrsio u kovcegu.
Dorando Pietri Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Pa imaju prilicno da objasne kako je zavrsio u kovcegu.U pravu si. Ja se sve nadam nekom ozivljavanju
morgana Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 (edited) P.s. kako to 21.1 zar nije bilo price za 1.1.?al mozemo da se dogovorimo da nam nova godina bude 21. :Dbice u ovoj sezoni neka promjena istorije, stoposto, kak bi drugacije izvukli drugare sa ostrva Edited November 26, 2008 by morgana
Takeshi Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 U pravu si. Ja se sve nadam nekom ozivljavanju S' obzirom da je Lok otisao paralisan na ostrvo i tamo prohodao, ne bi me cudilo da ozivi ako ga dovoljno brzo vrate nazad Ili barem provozaju kroz neke vremenske tunele.bice u ovoj sezoni neka promjena istorije, stoposto, kak bi drugacije izvukli drugare sa ostrvazar nije cilj da se svi ponovo okupe na ostrvu? ^_^
Dorando Pietri Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 S' obzirom da je Lok otisao paralisan na ostrvo i tamo prohodao, ne bi me cudilo da ozivi ako ga dovoljno brzo vrate nazad Ili barem provozaju kroz neke vremenske tunele.A i Ben je rekao Dzeku da vode i Loka nazad na ostrvo
*edited by mod Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Evo malo parodije dok ne stignu novi hype trejleri sa youtube-a
Weenie Pooh Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Evo malo parodije dok ne stignu novi hype trejleri sa youtube-a:lol:Nije loše, glasovi su odlično odrađeni. Ima još - Pirates of the Caribbean: (Um... Jack?)Harry Potter: (Korean! Korean! Korean!)Lord of the Rings: (Merry? Where's Merry Brandibuck!?)Indiana Jones: (feat: former NBA All-Star Kevin Johnson)
Arkadija Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Zar nije trebalo da počne u febraru?21.01., pa to je sad, još malo.
Milosh76 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Pa imaju prilicno da objasne kako je zavrsio u kovcegu.Zar to nije jednostavno, nasli su telo iz srusenog aviona, a mi gledamo paralelni svet koji se povremeno preplice sa realnim svetom!
gervasius twinkleminkleson Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Zar to nije jednostavno, nasli su telo iz srusenog aviona, a mi gledamo paralelni svet koji se povremeno preplice sa realnim svetom!ne.
Milosh76 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 ne. OK, predajem se, tvoja teorija glasi kako?
gervasius twinkleminkleson Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 (edited) srusheni avion se srushio na ostrvu. onaj avion koji su nashli kod indonezije je podmetnut i u njemu nisu tijela lostiesa, a i da jesu, vec bi tada bila u poodmakloj fazi raspadanja (jer se to desava neke 3 godine posle rushenja aviona na ostrvo). not to mention da su sayid i hugo pomenuli da se 'pricha' da se bentham/locke ubio, a prije toga je razgovarao s njima Edited December 1, 2008 by gervasius twinkleminkleson
luba Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 srusheni avion se srushio na ostrvu. onaj avion koji su nashli kod indonezije je podmetnut i u njemu nisu tijela lostiesa, a i da jesu, vec bi tada bila u poodmakloj fazi raspadanja (jer se to desava neke 3 godine posle rushenja aviona na ostrvo). not to mention da su sayid i hugo pomenuli da se 'pricha' da se bentham/locke ubio, a prije toga je razgovarao s njimajel to pala retrospektiva cetvrte sezone?ja se jos stekam, izracunala sam da ce idealan tajming biti 15. decembar, od trece nadalje, pa 22. ujutru oko osam fanfare.inace, moj asesment vrhunski, naravno.teacher, ako je iko sumnjao. ^_^
Milosh76 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 srusheni avion se srushio na ostrvu. onaj avion koji su nashli kod indonezije je podmetnut i u njemu nisu tijela lostiesa, a i da jesu, vec bi tada bila u poodmakloj fazi raspadanja (jer se to desava neke 3 godine posle rushenja aviona na ostrvo). not to mention da su sayid i hugo pomenuli da se 'pricha' da se bentham/locke ubio, a prije toga je razgovarao s njimaTo je ono sto smo videli u seriji, a vec znamo da u LOSTu nije sve kao sto izgleda i da uvek ima neka igrica. Posto smo vec provalili setanje kroz vreme, tu verovatno ima necega. Samo je pitanje da li su scenaristi resili da upropaste seriju kao Prison break ili da drze neki nivo kao recimo House M.D. U svakom slucaju nadam se da ce biti nesto blize House jer je IV sezona dosta losija od predhodnih. Koliko se secam ceka nas i VI, a mozda i VII sezona, jel sam u pravu?
Recommended Posts