Jump to content

Featured Replies

1002106ei.jpg
  • Replies 2.8k
  • Views 281.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ti ko moj burazer kad je za vikend odgledao 39 epizoda sopranovih, od po sat vremena. Zove me u ponedeljak, kaze nesto sam se ukocio... 

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Samo da prijavim da sam u zadnjih mesec i po dana odgledao kompletnu seriju od početka do kraja.   Odgledao sam do kraja jer sam mazohista u duši.   Ne pamtim iskreno govoreći da j

• https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-69362465   srećna godišnjica svima koji slave

Posted Images

1002107tz.jpg
1002108l.jpg

fala do neba! :heart: :heart: :heart:

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Nije bash najnovije, ali kul je :)teefury20110906.jpg

Edited by gervasius twinkleminkleson

• 2 weeks later...

misel rodrigez je bila dj na zurki u porto montenegru. a ja nisam bila pozvana :(nov11PeterMunk3.jpg

• 1 month later...

Dobro je ovo, budi uspomene. Voleo bih da imam jedno 15 dana odmora van vremena, bez apsolutno ikakvih obaveza, da ponovo pogledam Lost u cugu.

• 2 months later...
Dobro je ovo, budi uspomene. Voleo bih da imam jedno 15 dana odmora van vremena, bez apsolutno ikakvih obaveza, da ponovo pogledam Lost u cugu.
ja pocinjem 7. oktobra, da bih zavrsila dan pre 20.12.2012. i onda moze kraj sveta.a ovo nisam ja pisala, majke mi.LostAteMyLife.jpg

Usuđujem se da ovo izgovorim, ali mislim da je samo ovaj DocArtz veći hc od tebe kada je Lost u pitanju :lol: