Jump to content
IGNORED

Lost

jms_uk

Recommended Posts

Posted

jel ukida ova epizoda sf elemente losta?ja mislim da ne

Posted

jel ukida ova epizoda sf elemente losta?ja mislim da ne

Ne, sve što se dešavalo u sezonama 1-6 se dogodilo, paralelna radnja u poslednjoj sezoni je pride.

Posted (edited)

Изгубио сам интересовање за серијал негде у С04Е09, па ме само занима - вреди ли арчити живот на још две и по сезоне?

Edited by Hella
Posted

zavisi koliko života imaš na raspolaganju.odradio si više od pola, glupo je da odustaneš.a i pored toga vredi... :)

Posted (edited)
Изгубио сам интересовање за серијал негде у С04Е09, па ме само занима - вреди ли арчити живот на још две и по сезоне?
Gledanje Losta podsjeca na ovaj dogadjaj:Man Spends Seven Years On Jigsaw Puzzle, Finds Final Piece MissingBy John Coles(The Sun) - British man Jack Harris has spent the last seven and a half years doing a massive jigsaw -- only to find the final piece missing, The Sun reported Sunday.The 86-year-old turned his house upside down but fears it was eaten by one of his family's dogs and it has taken him so long to do the puzzle he can't buy a replacement as the manufacturers have stopped making it.Harris started his huge challenge in 2002 when the 5,000-piece puzzle was a Christmas gift from daughter-in-law Eve.He confidently predicted he would have the five-foot (150cm) square monster, showing James Tissot's 'The Return of the Prodigal Son', completed by the following summer.But Harris struggled and the mass of pieces dominated his dining table in Shepton Mallet, Somerset for more than seven years as he tried to complete it.When he finally began putting the last pieces together he was dismayed to find he had only 4,999 and a tiny hole in the middle.Eve, who is married to Harris' son Trevor, said he was "so disappointed" when he found there was one piece missing.She said: "We got him this one as a bit of a joke really because he always boasted he could get them done so quickly."The retired businessman is given a new jigsaw from his family each year and his wife Doris helped do them with him. But she died in February 2004, leaving him to complete the marathon task on his own.Jack said: "I always said I could get the puzzles done by the end of March so I could get out into the garden, but this one took a bit longer." Edited by B_B
Posted

upravo odgledao. meni ovo lose, prilicno lose, a nisam imao prevelika ocekivanja.

Posted (edited)

mnjah

Edited by morgana
Posted (edited)

6 godina su nas vozali uzduž i popreko da bi nam na kraju poručili da svako umire™, da ćemo se svi ponovo sresti na boljem mestu™ i da u životu postoje ljudi koji su važni™. Prilično jeftino, ako mene pitate.Pretpostavio sam da je "alternativna stvarnost" nekakav flash forward, ali nisam očekivao da je u pitanju afterlife™, mada sada to deluje savršeno logično. Epizoda je imala sjajne momente, ali ostaje utisak da je čitava sezona (i naročito poslednjih 10 minuta iste) čist cop-out.Edit: Uprkos svemu, ovo je sjajna serija koju bih preporučio nekome ko je do sada nije pogledao. Njihovo eventualno razočaranje na kraju, kada budu gledali seriju u jednom cugu svakako će biti manje od razočaranja ljudi koji su verno pratili LOST 6 godina.

Edited by Conspirator
Posted

Na sta ja provedoh silno vreme zivota mog :isuse:

Posted (edited)

zadnjih 10 minuta major cop out. nek se jebu.da potpisem conspiratora:

6 godina su nas vozali uzduž i popreko da bi nam na kraju poručili da svako umire™, da ćemo se svi ponovo sresti na boljem mestu™ i da u životu postoje ljudi koji su važni™. Prilično jeftino, ako mene pitate.Pretpostavio sam da je "alternativna stvarnost" nekakav flash forward, ali nisam očekivao da je u pitanju afterlife™, mada sada to deluje savršeno logično. Epizoda je imala sjajne momente, ali ostaje utisak da je čitava sezona (i naročito poslednjih 10 minuta iste) čist cop-out.Edit: Uprkos svemu, ovo je sjajna serija koju bih preporučio nekome ko je do sada nije pogledao. Njihovo eventualno razočaranje na kraju, kada budu gledali seriju u jednom cugu svakako će biti manje od razočaranja ljudi koji su verno pratili LOST 6 godina.

Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted (edited)

ovim krajem su realno usrali i ono sto smo mislili da su nam odgovorili ... dakle, ostrvo je nesto realno™, sto se zaista desavalo. dobro, koji je onda kurac ostrvo ? i kako je nestalo i kako se nonstop pomera po raznim okeanima ? mislim, ako nonsop menja mesta, kako je uvek ISPOD NJEGA veliki izvor energije

... ma, napasu mi se muda.edit : i da, kad su se vec na sva usta hvalili raznoraznim simbolikama tokom serije, mogli su bar da naprave da poslednja epizoda bude 108., a ne 114 ili 166 koliko vec

Edited by 8-walker
Posted (edited)

kretenski

ne mogu da vjerujem da su sa jednom epizodom uspjeli da obesmisle SVE. ali SVE. apsolutno nista nisu objasnili. mislim, nisu meni odgovori na sve bili potrebni, prezivjeo bih da je mnogo pitanja ostalo otvoreno, ma i da su makar ostavili mogucnost da razmisljamo da li je ovo afterlife ili nesto drugo. ali koji kurac smo razmisljali o dugmetu, putovanju kroz vrijeme, lokaciji ostrva, smokeyu, richardu, dharmi. WTF?!?! mislim, samo su nam dali 'rjesenje' nechega sto su ubacili u poslednjoj sezoni. uzas.usrali su chitavu seriju koja je, uprkos manama koje je imala, bila jedna od najboljih ikad. dodje mi da zaplacem. rachunao sam da cu uskoro poceti re-watch, negdje krajem ljeta. sumnjam da cu ikad, though. jepte se jepte, producenti. nije ni chudo sto su se odluchili za 'radio silence' posle ovakvog finala

Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted (edited)

Odgledala i ništa.

Jebao ih afterlife.Iako sam početkom V sezone prestala da imam velika očekivanja, priznajem da sam se danas malo više razočarala. Ceo koncept tog života posle smrti koji su smutili u ovoj jednoj epizodi je totalno bezveze, kako se tu našla Džulijet, a ne i Šarlot? U koji život su odleteli Lapidus i ostali, ako su Sojer i Kejt živi kako su se našli u ovom čistilištu?Kad malo bolje razmislim, svako ko je ostao živ proživeo je svoj život, i onda su se u nekom bezvremenom momentu pošto su svi umrli, okupili da zajedno pređu na više sfere egzistenciije. :isuse: Kakva to posla Ben još ima?Jebite se scenaristi, da ste malo pogledali po forumima, imali biste bolje ideje za kraj. Gde se denu Darma, putovanje kroz vreme i još mnogo toga. Niste morali da odgovorite na svako pitanje, nisam to ni očekivala, ali ovako....

Edited by Arkadija
Posted

kako god, meni je moja verzija najbliza...mislim da su rjesenje na pocetku bili tako zamislili, ali ih svi ubrzo provalili, pa morali da smisljaju nesto novo...