pp34 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 (edited) gleda li ko ovu farsu :Djebeno tuzno .. 5 minuta serije na 10 minuta reklama Edited May 24, 2010 by 8-walker
fancy claps Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 (edited) kolko govno!ovo ni djimi kimel ne moz da izvadi! hahhah gde smo utrosili zivot Edited May 24, 2010 by fancy claps
Daddy Cool Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Ne valja, a? Opet sudije? :D (fora sa PDF Kosarka/NBA)
mandingo Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Prevara! Vracajte mi 6 godina nazad. :P Ma, OK je bilo finale, sada slede interpretacije... i priznavanja ko je pustio poneku suzu. Osim zena i sefa, svakako. :D
gervasius twinkleminkleson Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 ako jack moze da pusti suzu barem jednom po sezoni, sto ne bi i ja? :Dnisam josh gledao, razmisljam da sacekam do veceras, zao mi je da odmah potrosim finale :(
ToniAdams Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 kolko govno!ovo ni djimi kimel ne moz da izvadi! hahhah gde smo utrosili zivot ha, kakvo iznenadjenjePrevara! Vracajte mi 6 godina nazad. :P Ma, OK je bilo finale, sada slede interpretacije... i priznavanja ko je pustio poneku suzu. Osim zena i sefa, svakako. :Dsamo ok?ma necu ni da gledam.
Milosh76 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 (edited) Lost - The Final Journey je verovatno pregled svih 6 sezona? Jel neko gledao to? Edited May 24, 2010 by Milosh76
ToniAdams Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 ajte ljudi, iskreno sad.jel stvarno tolko govno?ni na drugim (stranjskim) forumima ne kazu bas suprotno.ajte iskreno, ni po babi ni po stricevima, da znam dal da gledam...
gervasius twinkleminkleson Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 (edited) reakcije su upravo onakve kakve su se mogle ocekivati, nema sanse da bi moglo da se napravi finale a da neko ne kaze da je govno. ja josh nisam gledao, ali stvarno mislim da malo sta mogu da urade sto bi bilo toliko loshe. ja nemam ochekivanja kao vecina, da odgovore na ovo ili ono, samo da ne bude kao sa whispersima, da se nekome upali lampica, kaze 'aha, znam!' i onda objasni sve to uz prshut i vino na plazi. doduse, ja sam hardcore fanboy, meni ce se sigurno svidjeti no matter what :D Edited May 24, 2010 by gervasius twinkleminkleson
luba Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 setate po ivici zileta, momci.samo kazem, jos ne pretim.
ToniAdams Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 aj ti prenesi impresije, bolje.da znamo dal gledati.
B_B Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 highlights:Hurley: "he is worse than yoda"Sawyer pruza Jack-u ruku (umalo ne zaplakah :) )Jack Desmondu: "see you in another life brother"Kiceraj ali zabavno as hell...I onda zadnjih 10-15 minuta...Toliko su posle 1. i 2. sezone demantovali ovakav kraj, da od prvih pominjanja svijetla nisam pomisljao na "ono" svijetlo i zaista sam bi iznenadjen...U principu ok ideja, ali 3 sezone bi bile dovoljne...+ sa ovakvim krajem nam nista nisu morali pojasniti...Introspekcija? Samo da bi nam rekli da ja ovaj kraj bi predvidjen od samog pocetka...not funny!http://www.youtube.com/watch?v=v0ukIQXfC0E
Milosh76 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Ma naravno da cemo gledati, nema potree za sirenjem defetizma. Toliko su zakomplikovali pricu i toliko je razvodnili da ne postoji nacin da se napravi kraj da bude WOW, tako da, vise ili manje cemo biti razocarani. Ono sto je bitno, to je da je LOST verovatno najbolja serija u poslednjih 20ak godina i da ce u sledecih par godina izaci bar 3-4 lose kopije i bar jedna odlicna serija na slicnu foru.
Recommended Posts