pp34 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 konzervativcu !u koje vreme, eastern, startuje lost ? kapiram da cu se nakaciti na neki hd stream.
mraki Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 (edited) konzervativcu !u koje vreme, eastern, startuje lost ? kapiram da cu se nakaciti na neki hd stream.Nisam siguran, ali mislim da umesto od 9 finale startuje od 8pm, sto mu kod nas dodje 2 sata ujutro. Od 7pm ide neki specijal, ne verujem da to traje dva sata.Nikad nisam pratio serije preko live stream-a, ne znam ni gde bi ga trazio, baci link na pm kad pocne :) Edited May 23, 2010 by mr@ki
gervasius twinkleminkleson Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 mislim da prvo ide pilot epizoda, samo ne znam da li neposredno prije finala
mraki Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Ocekuje nas spektakularan dvoboj izmadju Dzeka i laznog Loka, sekundanti prvom Hurli i Dezmond, drugom Ben. Sojer gine 100%, vec je zeznuo stvar sa eksplozivom. Kejt gine zbog Arona. Faradej, uz pomoc majke pronalazi na koncertu put ka paralelnoj ostrvskoj realnosti, gde pomazu Dzeku.Porazeni Smoki nestaje u nekoj od spilja, uz pitanje gde ce se i u kom obliku vratiti. Dezmond u zagrljaju Peni i deteta Ostrvo tone, i citava prica oko njega nestaje.-_-i ja nesto slicno ocekivao, samo bez ovoga da ostrvo potone. ocekujem da Ben junacki da zivot i spasi ga.prvi put bi mogla biti zanimljiva i radnja u paralelnoj stvarnosti. da li ce mozda na neki nacin oni dospeti na ostrvo?
mraki Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 mislim da prvo ide pilot epizoda, samo ne znam da li neposredno prije finalaproverio sad, u pravu si, ipak je od 7 do 9 neki specijal, nova epizoda startuje u 9pm, sto je kod nas 3am.
Milosh76 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Znaci oko 6 ce biti na tajnoj lokaciji™, a Almin i co. ce resiti prevod do podne verovatno
pp34 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 (edited) www.veetle.com za stream :)perfektan stream ! Edited May 23, 2010 by 8-walker
mraki Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 ja ovo ne mogu pratiti, spor mi net. koliko vidim nema ovde striminga koji nije HD :(
copkillah Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 neću da rizikujem sa strimom, da pukne pa da se roknem..nego velika dilema, vredi li čekati veče da bi se gledalo na ekranu veličine 2.5x2.5m ili da ga direktno ubrizgam u venu ujutro čim se skine?
mraki Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 ma nebitno, lepo cu skinuti i gledati sutra, hvala u svakom slucaju. :)
pp34 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 copi, intravena, nema razmisljanja. za sad je dobra epizoda. tek 2 blok reklama (od 10 verovatno) <_<
Recommended Posts