Takeshi Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 (edited) ali dosta mi je kul sto iz onog glupog pojavljivanja kejt, dzeka i loka pored adama i eve biva ocigledno da se potencira da mitologija daje iracionalno objasnjenje za cudne ali skroz prirodne pojave* objasnjive naukomkod mene su se bas izvukli timeTo stoji, ali nisam siguran da vizuelizacija raznih mitova moze da posluzi kao valjan motiv za televizjsku seriju... pa naravno da se (skoro) sve odnosi na borbu Dobra i Zla, oduvek. Ali mi je visak da crnokosi i plavusan to pojasne, sa crnim i belim oblucima. Ili ono, ako se ugasi ovde svetlo, nestace svuda... pa objasnjenje, da jedan drugog ne mogu da ubiju - zato sto je to pravilo koje je smislila majka.Jos ako mi na kraju pretvore Dezmonda u novog Dzejkoba, spalicu sve dvd-jeve sa serijom! :D Edited May 14, 2010 by Takeshi
morgana Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 (edited) ma ja bih bila bas razocarana tom dobro-zlo dihotomijom u seriji. sve se nadam da su dzejkob i crni duduci koji su imali vremena da naoce ponesto tokom par iljada g na ostrvu, pa sad, shodno svojim slobodnim sudijskim uvjerenjima, idu svaki za svojim interesom.navijam za crnog. on je mnogo blize heroju (u izvornom znacenju) nego dzejkob. no, vazda ima vremena za preokret. a ionako ni ne znamo da li je crni crni, i u kojoj mjeri. Edited May 14, 2010 by morgana
Takeshi Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 (edited) navijam za crnog. on je mnogo blize heroju (u izvornom znacenju) nego dzejkob. no, vazda ima vremena za preokret. a ionako ni ne znamo da li je crni crni, i u kojoj mjeri.Drug crni ima prilicno gadne stvari iza sebe, tesko da bi mogao da bude heroj. Najvise bi mogao da zaradi neko zrtvovanje, kao Sayid. A i metafora o tome kako zeli da izadje, a stalno je sprecavan na razne nacine deluje vise na tamniju stranu.Nego, gde se zaturila nauka u ovom raspletu!? Od eksplozije i resetovanja, ni reci ... sve ode na veru i sudbinu, cak je i racionalni Dzek postao sledbenik. Edited May 14, 2010 by Takeshi
Takeshi Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Pa da pocnemo sa drazenjem -_- http://www.youtube.com/watch?v=vPZ6hEUnUTo
Milosh76 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=jtsMPxsGU5AEvo ga i snik pik :D
Milosh76 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 (edited) u najnovijoj epizodi pojavljuju se... Mira Furlan, Carls, Dzejkob, Ben, Ricard, Dezmond, Lok i ekipa A poslednja recenica glasi Lok kaze : Unisticu ostrvo! Edited May 19, 2010 by Milosh76
gervasius twinkleminkleson Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 au, epizodchina :Hail:izmedju ostalog, u ovoj epizodi smo dobili jedan od najboljih sawyerovih lajnova ikad I thought that guy had a god complex before josh samo pet dana i sve je gotovo
mandingo Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Kakva tragedija od epizode. Kao da namerno pokusavaju da uniste sve dobro sto su uradili u 5. sezoni.
Milosh76 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 (edited) Dobar deo price se mogao predvideti, ali razresenje je jos uvek misteriozno. Ko bi drugi mogao biti novi "vodja" ako ne Jack Shepard :D A jedini nacin da Bleki™ napusti ostrvo je da ga unisti.Samo je pitanje kako se Aron uklapa u celu pricu. A Dezmond je ocigledno vd Dzejkob posto okuplja sve glavne likove na jednom mestu tj. na koncertu Dzekovog sina. Dobra epizoda. Edited May 19, 2010 by Milosh76
MiddleClass Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 (edited) Super epizoda, sve se sjajno odmotava... sumnjam da mogu da zaseru finale pa sve da traje i dva dana, a ne dva sata. Mira Furlan... Edited May 19, 2010 by MiddleClass
B_B Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Bilo jednom jedno svjetlo, koje je neko morao da cuva...nemoj zezati?! Nadam se da je Jack u momentu "krstenja" (cin je zaista djelovao smijesno) preuzeo Jacob-ovu memoriju i da ce nam imati sta ispricati...kada je postao "like jacob", izgledao je na sekundu taaako pro"svjetljeno" i sve mu je ocigledno postalo jasno...2 sekunde vrijedne emmy-ja...Ana Lucia korumpirana? no way!Nadam se da finale nece biti 90 minuta akcije bez mnogo pojasnjenja...Pricu "sta da se avion nije srusio" i dalje ne kapiram, ali ocekujem vec neko vrijeme da se odnekud pojavi Dr. William Bell...
Recommended Posts