pp34 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 (edited) bulja ... teska bulja ... ima jos zilijardu odgovora na koje nema ni naznaka da ce biti odgovoreni. 1. kako dzejkob poziva™ pridoslice na ostrvo 2. kako je sin mogao da ubije majku, a ne moze da ubije dzejkoba, a pri tom je mama rekla 'we are the same now' 3. ko je napisao pravila igre™ ? da li je crni bio fizicki sprecen da direktno ubije dzejkoba ili je u pitanju postovanje pravila igre? posto je takav covek™ da gazi preko mrtvih da bi dosao do cilja pa me cudi kako to da postuje ... 4. odakle dzejkobu moc™ da ozivljava ljude ? 5. zasto mora da pobije sve kandidate odjednom i toliko se trudi da to uradi o jednom trosku, a onda kad ne uspe da ih ubije sve nesvojom™ rukom, onda ide svojom rukom jednog po jednog ? kog ti ono foliras ? 6. koga je majka nasledila ? 7. sta je ostrvo ? 8. koji je kurac svetleci potok (sem tuznog objasnjenja datog od strane majke) ? 9. koje se godine rodio dzejkob ? 10. kako to da niko nije mogao da nadje svetleci potok tokom svih godina ? teska glupost 11. ko su ljudi koju su odgajili brata ? (ima li on ime uopste?!) itd itd ... sve u svemu, kafa Edited May 13, 2010 by 8-walker
Conspirator Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Čitava ova sezona je užasna, neverovatna količina praznog hoda i besmislenih zapleta. Možda je samo epizoda pre ove bila nešto bolja i dinamičnija.Naročito sam popizdeo kada sam čuo rečenicu "Every answer I give you will only lead to more questions". Ovakva serija ne treba da ponudi sve odgovore na tacni i treba da prepusti neke stvari imaginaciji svakog gledaoca, ali ako zaista misle da se posluže ovim jeftinim izgovorom da bi posle preko 100 sati serije pokrili sve rupe u zapletu i pitanja bez odgovora, onda će ih čak i najokoreliji fanovi koji su imali bezgranično puno strpljenja ispljuvati nakon finala.
Milosh76 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 (edited) Bice fora, svi pomru, a ostanu Dzek i Sojer jedini zivi, a poslednja scena vidimo avion koji se rusi na ostrvo... Edited May 13, 2010 by Milosh76
gervasius twinkleminkleson Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 (edited) slazem se da je ova sezona malo razvuchena. then again, svaka je. meni to ne smeta. meni smetaju neke jeftinoce na koje su potrosili dosta vremena, a nemaju nekog pretjeranog smisla niti su bitne [unistavanje aviona, ubacivanje a zatim eliminisanje nekih likova, bez previse objasnjenja].ali, sve u svemu, svidja mi se sezona. bolja mi je od prethodne, mada josh ima vremena i da ispadne super i da ispadne sranje. meni je ovo daleko najzabavnija serija koju sam ikad gledao, i ova sezona nije nista tu promjenila. iskreno, daleko mi je najslabija treca sezona, tj. njena prva polovina. u svakoj ima uspona i padova, ali tih prvih 10-15 epizoda trece sezone, sve do 'tricia tanaka is dead' su mi djelovale prilicno neodrejeno, kao da nisu imali pojma gdje ce i sta ce sa serijom. to je valjda i bio period kada je trebalo da se odluchi koliko ce definitivno imati sezona.sto se pitanja i odgovora tiche, neka manje bitna [to, oko kejtinog avionchica isl :D ] ce iskulirati. vecinu ovih velikih ce odgovoriti, ali sumnjam da ce prije samog finisha zadnje epizode. Edited May 13, 2010 by gervasius twinkleminkleson
luba Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 a sto je kejtin avioncic zbunjujuci?pa to joj je od onog sto je mislila da joj je tata, sto je bio sa klensijem u rovovima.i da, neopevano tupite.u ovoj epizodi ima sasvim dovoljno odgovora, ako se ukljuci mozak. i ko su ricardovi, i zasto se prica latinski, i zasto cuvar mora da bira kandidate, i zasto se uzimaju deca, i benov tocak i sta su bunari, i gde je atomska bomba, i vreme, i zasto titus nikad nece imati ime, i da bi kandidat trebalo da bude rodjen na ostrvu (zato je ben i lagao, sto znaci da je mozda aron buduci kandidat) i ko zna sta jos.titus je odlican, ali i ova luda keva je vise nego super.
Arkadija Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Bože, koga još zanima Kejtin aviončić?Stvarno ne znam ni jednu seriju koja je dala apsolutno sve odgovore na pitanja koja su pokrenuta.To je nemoguće, mislim da to ovde nisu ni pokušali.Serija je za ovih 6 godina imala i uspone i padove, ali to je logično kada se kreće u ovakav projekat koji je, budimo iskreni, pomerio granice žanra. Bez zadnje 2 epizode ne može se dati konačan zaključak, ali ja nisam razočarana ovom sezonom i unapred se radujem raspletu ili ne raspletu.
pp34 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 a sto je kejtin avioncic zbunjujuci?pa to joj je od onog sto je mislila da joj je tata, sto je bio sa klensijem u rovovima.i da, neopevano tupite.u ovoj epizodi ima sasvim dovoljno odgovora, ako se ukljuci mozak. i ko su ricardovi, i zasto se prica latinski, i zasto cuvar mora da bira kandidate, i zasto se uzimaju deca, i benov tocak i sta su bunari, i gde je atomska bomba, i vreme, i zasto titus nikad nece imati ime, i da bi kandidat trebalo da bude rodjen na ostrvu (zato je ben i lagao, sto znaci da je mozda aron buduci kandidat) i ko zna sta jos.titus je odlican, ali i ova luda keva je vise nego super.pa jel mozes ti da nam odgovoris mi smo malo glupi
luba Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 pa jel mozes ti da nam odgovoris mi smo malo glupi ocu, vrlo rado, iako mi naturas da sam rekla da ste glupi :Pevo iz tvog spojlera 1. kako dzejkob poziva™ pridoslice na ostrvo- dodirom, to si vec video. a bira ih tako sto su svi nekako okrnjeni 2. kako je sin mogao da ubije majku, a ne moze da ubije dzejkoba, a pri tom je mama rekla 'we are the same now' - titus je ubio majku (to jest nemajku) pre nego sto je postao smoki. a ona je to rekla jakovu, kad su popili rujna vina.3. ko je napisao pravila igre™ ? da li je crni bio fizicki sprecen da direktno ubije dzejkoba ili je u pitanju postovanje pravila igre? posto je takav covek™ da gazi preko mrtvih da bi dosao do cilja pa me cudi kako to da postuje ... - pravila igre je napisao darlton, pa njega pitaj. crni ne moze da ubije jakova jer je izopsten, zato mu treba neko drugi, te zato i vacari jakovove kandidate. 4. odakle dzejkobu moc™ da ozivljava ljude ?- iz flase rujna vina, recimo. ili sto nije usao u svetlo nego se malo valjucnuo po vodi. 5. zasto mora da pobije sve kandidate odjednom i toliko se trudi da to uradi o jednom trosku, a onda kad ne uspe da ih ubije sve nesvojom™ rukom, onda ide svojom rukom jednog po jednog ? kog ti ono foliras ? - ovo ne razumem, al da probam, ako ih sve pobije, nece ostati nikog na ostrvu da cuva sveti gral.6. koga je majka nasledila ?- peru lozaca. nekog, egipcana, rimljana, stalno ima crno i belo, cuvari i neki drugi. 7. sta je ostrvo ? sveti gral ili crna rupa, zavisi da li si man of faith ili man of science 8. koji je kurac svetleci potok (sem tuznog objasnjenja datog od strane majke) ? isto ko i gore.9. koje se godine rodio dzejkob ? - neke rimske.10. kako to da niko nije mogao da nadje svetleci potok tokom svih godina ? teska glupost- zato sto su ili pretvoreni u bunare ili se premesta ostrvo ili su zakopani. ili nisu hteli da traze neki.11. ko su ljudi koju su odgajili brata ? (ima li on ime uopste?!)- kad se stojanka majka knespoljka poradjala, rekla je da ima ime samo za jednog. dramska pauza koja je usledila bez reci nemajke nam govori da crni brat nikad nema ime. i nikad mu se ni jakov, ni nemater nisu obratili imenom. oces jos? ionako sam na odmoru, mogu da se bavim poducavanjem
luba Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 ko je jaci, djulijeta il kejt? il analucija?zulijetanalucijakata atabojbila ti kata kod letermana juce prekjuce. minic, ispravljena kosa, cak mu dala i malo da je pipucne po tibici.
luba Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 (edited) malo zriki, jeste.to moram i zbog mira u kuci i mira na forumu da kazem. hmali je imala neko aljince ko sa sangajskog buvljaka, ko neka zavesa Edited May 13, 2010 by luba
decak Kejt Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 ali je imala neko aljince ko sa sangajskog buvljaka, ko neka zavesaja ovo procitala "ko sa bugarskog buvljaka" pa vec htela da likujem.ali nema veze, i ovako je dobro.
ToniAdams Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 (edited) to je moja cura, jebe joj se za torbe od 20k ojra, oblaci se da joj bude udobno i da lepo stoji!edit: lubu da ne cudi ako se pojavi nick HenriRolinsLezbejka <_< Edited May 13, 2010 by ToniAdams
gervasius twinkleminkleson Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 realno bi kejt izlupala i juliet i analusiju. kejt se ne bori fer, kejt bi nasla nachin da prebije i djeka i sojera, ako treba. meni je manje iritantna ove sezone [mozda zato sto je manje ima nego ranije].
Recommended Posts