ion Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Jes' vala, ... što se tiče bunara, mene to više ne uzbuđuje, pa onaj jedrenjak (Black rock) je u jednoj epizodi plovio po mirnom moru, a u drugoj se survao na nesrećnu statuu po najgoroj oluji.Još uvek, mada mnogi to tvrde, ne verujem da je taj jedrenjak na mirnom moru, dok ona dvojica kenjaju na obali, baš crna kamenčuga.Kakogod, voleo bih na kraju da se ispostavi da je "Lok" u stvari svo vreme u pravu.
Filipenko Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Baš ove.Inače, oko te priče sa brodom koji je čas na mirnom moru, čas u oluji - šta je problem da jedrenjak doplovi blizu ostrva, pokuša da ga napusti ali ne može, ili možda krene da ga oplovljuje, tokom čega kreće žešća oluja koja rezultuje onim što smo videli? Takođe, oko nabacivanja broda na statuu, kao što rekoh ranije, em su brodovi u to vreme već standardno bili sa dnom od bakra ili metala (bez obzira što je spoljna oplata dela koji je iznad vode bila od drveta), em je brod udario samo o glavu, dok je veliki talas udario o samu statuu i razneo je, a "naneo" je brod u džunglu (ne mora daleko, par stotina metara je dosta).
Milosh76 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 ILi ga neka jaka sila privlaci i pri tom izaziva talase i oluju. Nije dzabe onaj Carlsov brod stajao jako daleko od obale, zar ne?
pp34 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 za svaku glupost se moze izmisliti fino objasnjenje, ali dok god ja sam moram da izmisljam objasnjenja, a ne da mi oni to lepo dokumentuju slikom u samoj seriji, it stinks.
morgana Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 ILi ga neka jaka sila privlaci i pri tom izaziva talase i oluju. Nije dzabe onaj Carlsov brod stajao jako daleko od obale, zar ne?razmagnetisace dezmond caskom ostrvo, i gotova stvar
ToniAdams Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Baš ove.Inače, oko te priče sa brodom koji je čas na mirnom moru, čas u oluji - šta je problem da jedrenjak doplovi blizu ostrva, pokuša da ga napusti ali ne može, ili možda krene da ga oplovljuje, tokom čega kreće žešća oluja koja rezultuje onim što smo videli? Takođe, oko nabacivanja broda na statuu, kao što rekoh ranije, em su brodovi u to vreme već standardno bili sa dnom od bakra ili metala (bez obzira što je spoljna oplata dela koji je iznad vode bila od drveta), em je brod udario samo o glavu, dok je veliki talas udario o samu statuu i razneo je, a "naneo" je brod u džunglu (ne mora daleko, par stotina metara je dosta).nema leba da bakarni brod i talas sjebu onolku statuu
gervasius twinkleminkleson Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 "sta mislite, jel moze brod da slomi statuu?"
morgana Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 (edited) ^^a cunami?a 2 cunamija? Edited April 29, 2010 by morgana
Arkadija Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=NMZCWqXHDUg&feature=player_embedded
Milosh76 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 U drugom snik piku Dzek kaze Loku... Pitao ga je kako je povredio kicmu, Lok ga pita zasto. A Dzek kaze... ZATO STO MISLIM DA STE KANDIDAT!? U je...imamo kandidata, tako se i zove epizoda :)
morgana Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=NMZCWqXHDUg&feature=player_embedded peder je ako ostane
jms_uk Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 They are not my people. And I am not leaving the island.:lol:Gde li ovo ide?
Arkadija Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 U drugom snik piku Dzek kaze Loku... Pitao ga je kako je povredio kicmu, Lok ga pita zasto. A Dzek kaze... ZATO STO MISLIM DA STE KANDIDAT!? U je...imamo kandidata, tako se i zove epizoda :) jel' to ovaj?http://www.youtube.com/watch?v=KgZJpG2Sy4Y
Recommended Posts