Jump to content
IGNORED

Lost

jms_uk

Recommended Posts

Posted

Ja krenuo ispočetka.Ovo je Džek pronašao u džepu Eve ili Adama, u platnenoj vrećici.2m79rp0.jpgDa li je Hugo pronašao ove kamenčiće u prethodnoj epizodi?2mo59ms.jpg

Posted
Da li je Hugo pronašao ove kamenčiće u prethodnoj epizodi?
ja mislim da je to Dzejkobov pepeo...
Posted
Michael :isuse: x 1000
CSI:NY , epizoda od sinoc. Prvih 30 sekundi, kad ono on :wacko:
Posted
Možda zato Hugo traži Crnog? Da ga ovaj raznese?
Posted (edited)
Da, mora da je to. Preturao je po Ilaninim stvarima.i1ika8.jpg Edited by Conspirator
Posted
CSI:NY , epizoda od sinoc. Prvih 30 sekundi, kad ono on :wacko:
Video sam. :isuse:
Posted
Video sam. :isuse:
Sve serije ce da upropasti :D
Posted
Ovo je Džek pronašao u džepu Eve ili Adama, u platnenoj vrećici.
Neki kandidati iz prošlih vremena?
Posted

dobro, michael je iritantan lik [najblaze recheno], ali harold perrineau nije uopste toliko losh glumac.elem, u podcastu, darlton reche da sledeca epizoda nece biti klasicna character-centric. takodje, lindeloff reche da mu je omiljena serija dexter <_< ali se izvukao rekavshi da mu je treme super

Posted

Jorge Garcia takes the L.A. Times on a special "Lost" tour

Posted

brzo nek javi neko crnom da je avion zapravo maketa :D

Posted (edited)

"Looks like someone got their voice back"Trenutak kada Sun ponovo progovara engleski je naj :isuse: momenat Lost-a ikada.

Edited by Conspirator
Posted

"Looks like someone got their voice back"Trenutak kada Sun ponovo progovara engleski je naj :isuse: momenat Lost-a ikada.

true. ali makar smo odmorili od 'we have to blow up that plane' gluposti.meni se svidjela epizoda. [yet another] set up za ono sto slijedi, no meni takve epizode ne smetaju, uopste.ali

nije li desmondov bunar djelovao dublje u prosloj epizodi? [btw, u toj epizodi su rijech 'well' razni likovi izgovorili oko 30 puta, i to ne rachunajuci scenu kad se nalaze blizu bunara :) ]i nije li nemoguce da crni bude jackov tata, makar mislim da nije mogao uvijek da bude christian. npr, kad lapidus ['guy that looks like a character from burt reynolds movie' :lol: ] i sun nalete na njega u othertonu, nije li notlocke u isto vrijeme na plazi, sa ilanom i ostalim nebitnim likovima?i znao sam da je widmore dzubre

nego, prochitah negdje da je prosla epizoda bila puna referenci na springsteena, zna li neko sta konkretno? :)

Posted (edited)

Jes' vala, :isuse: Epizoda je bila, očigledno, samo priprema za veliko finale i da

Džek koji čas hoće piški, neće piški je :isuse:

što se tiče bunara, mene to više ne uzbuđuje, pa onaj jedrenjak (Black rock) je u jednoj epizodi plovio po mirnom moru, a u drugoj se survao na nesrećnu statuu po najgoroj oluji.Izgleda da nema epizode sledeće nedelje :(

Edited by Arkadija