Daddy Cool Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Kakvo osvezenje od epizode ... bez celavog Loka, rezigniranog Sojera, pateticne Kejt, prerano otpisanog Bena.
ion Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Zayebi.Ja volim Lokove epizode.Hugo, Dezmond ili Lok su meni sasvim dovoljna garancija da će epizoda biti dobra
gervasius twinkleminkleson Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 dobra epizodaEDIT: Je l u spoilerima samo sadržaj emitovanih, ili ima tamo i sadržaja neemitovanih epizoda? Mislim, informacije dobijene posredstvom kontrašpijunaže, na crnom tržištu, vremeplovom, itd...neki precutni dogovor je da se u spojlere stavljaju stvcari iz aktuelne epizode samo dan-dva po emitovanju, a nakon toga i to moze van spojlera. a sto se tiche narednih epizoda, to se rjetko desava, a i kad ih ima to se posebno naznachi. tako da, ako si gledao zadnju epizodu nema nikakve opasnosti od otvaranja spojlera :)
maheem Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 meni ovo najbolja epizoda do sada :o najbolja epizoda od svih serija sto sam gledao u zivotu, ne samo losta
pp34 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 hah, sad sam se setio na koga me sve vreme podseca gospodja majka !
gervasius twinkleminkleson Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 (edited) :lol:inace, meni je gospodja majka ubjedljivo najiritantnija osoba koja se ikad pojavila u lostu. Edited April 8, 2010 by gervasius twinkleminkleson
Ajant23 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 neki precutni dogovor je da se u spojlere stavljaju stvcari iz aktuelne epizode samo dan-dva po emitovanju, a nakon toga i to moze van spojlera. a sto se tiche narednih epizoda, to se rjetko desava, a i kad ih ima to se posebno naznachi. tako da, ako si gledao zadnju epizodu nema nikakve opasnosti od otvaranja spojlera :)Hvala :)Neki komentari van spoilera me zbuniše, pa nisam smeo da otvaram...
ion Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 (edited) :lol:inace, meni je gospodja majka ubjedljivo najiritantnija osoba koja se ikad pojavila u lostu.Ja ne bih rekao da mi je najiritantnija, ipak je teško prestići 1 Majkla, ali gospodža deli jako drugo mesto sa Džulijetom i Anom Lucijom. Edited April 8, 2010 by ion
Daddy Cool Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Ja ne bih rekao da mi je najiritantnija, ipak je teško prestići 1 Majkla, ali gospodža deli jako drugo mesto sa Džulijetom i Anom Lucijom.Majkl zvani "My son"."Where's my son", "What you gonna do with my son", "I want to see my son" itd.
ToniAdams Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 poceo da gledam pa nestala struja.dal je to znak da ne treba da gledam?!?
Arkadija Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 poceo da gledam pa nestala struja.dal je to znak da ne treba da gledam?!?Naprotiv, to znači da su se paralelni svetovi malo kvrcnuli, pa kada se međuprostor stabiliše, slobodno nastavi sa gledanjem
gervasius twinkleminkleson Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Ja ne bih rekao da mi je najiritantnija, ipak je teško prestići 1 Majkla, ali gospodža deli jako drugo mesto sa Džulijetom i Anom Lucijom.majkl jeste dosadan, ali ipak, on je taj 1 ugled gradio pojavljivanjem u svakoj epizodi prve 2 sezone, a mami hawking su bile dovoljne 2-3 epizode. chak ni gomile likova koje su tu ubacivali otprilike samo sa ciljem da budu annoying [frogurt, danny, aldo, paulo i nikki, pa sad ova zoe] mi nisu ni izbliza toliko bezvezni. tj, u najkracem, glumica koja glumi prvu babu ostrva me uzasno nervira. juliet i ana lucia su, s druge strane, skroz kul.
Buckyball Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Kako se ono zvala Hugova pokojna riba? Ta je bila najgrdja, Majkl se iskupio za sve grehove kad je smaknuo.Ne delim odusevljenost epizodom <_< , naucni mambo-dzambo plus pateticni ljubavni izlivi, sve je to vec vidjeno u cetvrtoj sezoni. Fali akcija, jbg.
jms_uk Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Kako se ono zvala Hugova pokojna riba? Libby?
Recommended Posts