Filipenko Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Iskreno, kenja mi se već od alternativnog univerzuma. Počeo sam da ga forwardujem poput onih priča o istorijatu pojedinih likova iz prvih sezona. Razrešite više sudbine tih ljudi i misteriju ostrva i zdravo. OK, skapirali smo, i da je svet potpuno drugačiji, ti ljudi bi se našli i između njih bi bilo interakcije.
Milosh76 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 (edited) Otkud sada Dezmond u avionu sa Kler, Kejt i ekipom? Edited April 4, 2010 by Milosh76
Filipenko Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Pa zato što je "Izgubljen" (Lost). Kako tako lako ljudi prenebregnu ono što im motiv umetničkog dela tako nesuptilno saopšti :)
pp34 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Ali nije mi jasno zasto u svakom subtitleu ima po nekoliko sramotnih gresaka. Tipa "help me out" - da mi pomogne da izadjem.to je zato sto gledas sa titlovima ...
ExicPL Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Ali nije mi jasno zasto u svakom subtitleu ima po nekoliko sramotnih gresaka. Tipa "help me out" - da mi pomogne da izadjem.Ispravi pa uploaduj negde da vidimo kako treba da izgleda. A mozes i sledecu epizodu da pocnes sam da prevodis.
Daddy Cool Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Ispravi pa uploaduj negde da vidimo kako treba da izgleda. A mozes i sledecu epizodu da pocnes sam da prevodis.
djuras Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ispravi pa uploaduj negde da vidimo kako treba da izgleda. A mozes i sledecu epizodu da pocnes sam da prevodis.jel mogu ja, jel mogu ja?
Milosh76 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 jel mogu ja, jel mogu ja?Ne mozes... taj koji je dobio zadatak, taj treba da ga uradi. Nema pomaganja!
Takeshi Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 A zasto su nasi junaci uopste prisutni na resetovanom letu 815!? Izmenile su im se kuce, poslovi, partneri... samo je let (skoro) isti.Mislim da ce Dezmondova prica morati dosta da razjasni.
Filipenko Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Jbg, nekakva intersekcija, možda čvorovi moraju ostati isti ma u kakvom paralelnom univerzumu bio. Makar po teoriji grafova :D
ToniAdams Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ispravi pa uploaduj negde da vidimo kako treba da izgleda. A mozes i sledecu epizodu da pocnes sam da prevodis.pwned!!!elem, ne verujem da ce dogadjaji u paralelnom svetu imati ikakvu bitnost.tu su samo da popune prostor.kog je sve manje, a jos nam nista nije jasno, nabijem ih.
gervasius twinkleminkleson Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 elem, ne verujem da ce dogadjaji u paralelnom svetu imati ikakvu bitnost. eto zasto ti nikad ne bi mogao da budes poslanik u cg skupstini u paralelnom univerzumu -_- nego, salu na stranu, dezmond je 1 car. i kako ja volim ovu seriju do imbecilnosti :) mislim da je sad i definitivno [mada je vec jedno vrijeme bilo] jasno da flashsideways nisu nikakav epilog onog sto se desava na ostrvu, vec paralelna stvarnost.
luba Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 ma toni to ionako prica da bi bio u centru paznje.ko i sa pirgavom.umesto da prihvatite moje vodjstvo i slusate sve sto vam kazem i objasnjavam, vi nesto sami pokusavate. pih.poslao mi neko status dejmonov sa fejsbuka na dan kad je objavljeno da je gotovo sa 24.I'm mourning 24. In real time.mislim da je ovaj vikend pravi trenutak za proveravanje znanja iz ovih epizoda.(nego, zavrsavam heroes 4. sezonu. pa mama petreli je prava benrijeta!)
morgana Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 (edited) odlicna epizoda u 2 epizode vidmor i hoking kazu da 'jos nije vrijeme' za dezmondahoking u oba univerzuma ima znanje iz oba univerzunakoji trenutak je pravi, tj tacno na vrijeme, i hoce li dezmond za njega znati intuitivno, s obzirom da je i na ostrvu i u paraleli preuzeo inicijativu? samo mi domacice gledamo seriju rano ujutru <_< Edited April 7, 2010 by morgana
Recommended Posts