Jump to content
IGNORED

Lost

jms_uk

Recommended Posts

Posted (edited)

narodu poznat kao tamo

Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted

pricate o nekoj drugoj dimenziji, nema nista van ovog. :D

Posted
elem, na drugo gledanje mi se vise svidjela epizoda. onaj richardov kikot, ili kako se vec kaze, na pocetku epizode - it cracks me up every time :D
Da! Majstor koji je dugo bio mozda i najkulji lik u seriji, odjednom zvuci kao Gordan Kicic u predstavi Amadeus. (ili filmski glumac u istoimenom Formanovom ostvarenju)"h-h-h! I have no idea what we do next"
Posted
koji drugi forum?
The Others//nego, meni se odavno ucinilo da Jacob nije good guy, ili da njih dvojicu ne treba posmatrati na liniji dobro/zlo, ali otkad je onaj pobio sav onaj narod a oko sebe drzi inficirane ludake, definitivno navijam za beloga.
Posted

džejkob neće da se upliće u akcije pridošlica, ali prvoj zamlati koja se oslobodi od okova daje ingerencije da se bavi medijatorskim poslom. a onda, umesto sa ričardom rikardusom alpertom, komunicira sa zajednicom "drugih" preko odabranih vođa, mada u toku serije saznajemo da poslednji lider - nesrećni ben - nikad nije ni video džejkoba, no je improvizovao i svojevoljno donosio odluke za svog mandata. i kao vrhunac, dovodi preko leta 815 novu ekipu na ostrvo da se pokrlja sa domorocima nastanjenim u darmavilu, koje je takođe on doveo...maestralan i smislen plan osovine dobra, nema šta :)

Posted

Neko lepo reče da taj brod što se ljuljuška na suncu, ne mora da znači da je crna kamenčuga.Ko zna koliko puta su ova dva crno/bela gada dovodila ljude na ostrvo.Imam osećaj da Džejkob priziva Vidmora da dojde, a pošto je Vidmor pobio gomilu ljudi u onom lažnom aviJonu, onda je i Džejkob ubicopodržač

Posted
Neko lepo reče da taj brod što se ljuljuška na suncu, ne mora da znači da je crna kamenčuga.
ne mora da znachi, ali 99% sam siguran da jeste. chak mislim da sam negdje procitao da su darlton potvrdili to.
Posted
pošto je Vidmor pobio gomilu ljudi u onom lažnom aviJonu, onda je i Džejkob ubicopodržač
widmore zapravo nije ubio nikoga tu, recheno je da je platio ekshumaciju grobova na recimo tajlandu za te lesheve...
Posted

vidmor je tu za sebe.ko hordak u mastersima.

Posted
koji drugi forum?
paralelni forum™. tamo si uspesni biznismen
Posted

uuuu, aj da podelimo uloge za paralelni forum!ja sam biznismen, voker je fudbalski sudija, debeli sef je poslanik u cg parlamentu!ajmo dalje!ko je skim?

Posted
uuuu, aj da podelimo uloge za paralelni forum!ja sam biznismen, voker je fudbalski sudija, debeli sef je poslanik u cg parlamentu!ajmo dalje!ko je skim?
:lol:filipenko je superadmin paralelnog foruma
Posted (edited)

to, to, zakuvava se!petovic je vodja 1389 i navijaca partizana!ivan soniks je krilni centar fmp-a. milosh76 je guverner.

Edited by ToniAdams
Posted

ja bih da budem luna lu ili danica draskovic