Filipenko Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Ne može on biti Crni. On je samo svojom radoznalošću i otklonom od velike tragedije invalidskih kolica postao pogodno tlo kao kandidat. Lok je i video Crnog ranije, nije znao šta vidi, bežao je od njega, i nazivao ga zveri u ranijim epizodama. Naravno, sve se može spinovati, ali jbg, to bi baš bilo mnogo.
Arkadija Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Da, u pravu si, on je u stvari, bio zapljunut od strane crnog, kao idealan kandidat.
Takeshi Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Bas je prosle nedelje na Foxu isla epizoda gde Lok stoji zaprepascen ispred Crnog dima, tako da tada sigurno nije bio u njemu. E sad' kako je prohodao ...Prema tracevima, u sledecoj (Ricardovoj) epizodi cemo saznati sta je ustvari ostvro.
ToniAdams Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 nadam se da cemo barem saznati zasto se ricard sminka :(
Filipenko Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Nije loše razjasniti te misterije i misterijice iz cele serije usputno do kraja. Sam rasplet, tj. kraj serije i šta će se desiti sa Lokom/crnim dimom je ionako dobro poznat.
morgana Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 ako je po receptu brace, stradat ce i andjeli i demoni :D
ToniAdams Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Nije loše razjasniti te misterije i misterijice iz cele serije usputno do kraja. Sam rasplet, tj. kraj serije i šta će se desiti sa Lokom/crnim dimom je ionako dobro poznat.ko su ta 2?stvarno ne znam :(
Filipenko Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 (edited) Jbt, okačio sam sličicu iz zezanja, a sada ne mogu da se oslobodim zamisli kako bi samo bilo kul da braća Vinčester dođu na ostrvo, počiste Loka uz prezrivo "how long did it take y'all, pussies", odgonetnu tajnu ostrva, kresnu Kejt obojica pa je ostave Sojeru i Džeku, i vrate se natrag svojoj poteri. Uostalom, Džejkob je njihov Lucifer :D ko su ta 2?stvarno ne znam :(Specijalisti za crni dim, tako reći odžačari. Edited March 22, 2010 by Filipenko
Arkadija Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 (edited) Prema tracevima, u sledecoj (Ricardovoj) epizodi cemo saznati sta je ustvari ostvro.Nema šanse da dobijemo odgovor na to, i ma koliko volela da dođu braća Vinčester i počiste crni dim, to se neće desiti iz prostog razloga što su oni čeda druge producentske kuće. Da su i oni iz ABC i Bad Robota to bi bio najbolji kraj ikada, međutim ovako nam na raspolaganju ostaje Alias . Još odavno navijam da se neki lik iz Aliasa pojavi na ostrvu i počne mahnito da traži deo Rimbaldijeve mašine. Možda je samo ostrvo Rimbaldijeva mašina, jer oboje omogućavaju večni život Šta napričah? Ja inače nisam bila ljubitelj dotične serije. Edited March 23, 2010 by Arkadija
Milosh76 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Inace svakog utorka/srede ide epizoda Losta, osim sto se pravi pauza izmedju 10.5. i 23.5. kad ce biti dupla epizoda-finale serije.
Spirit Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Pravi trenutak da se postavi pitanje: Ima li života posle Losta?
katamaran Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Which Lost Character Are You?http://www.liquidgeneration.com/Which-Lost-Character-Are-YouJa sam Sun :) Recap prvih 5 sezona http://www.youtube.com/watch?v=M1D-cuc8OTI
Recommended Posts