Jump to content
IGNORED

igra>posveti pesmu forumašu iznad sebe

ordi

Recommended Posts

Posted
ps. de iskopa ofis :lol:
Ma video sam da si pisao nesto o ofisu, pa sam intstiktivno potrazio theme song... :)
  • Replies 455
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ordi

81

• boshoku

56

• maheem

37

• MocaVukotic

34

Posted
(markomane ne prilazi)
nisam kriv svega mi, furah iznad, no bejahu brzi pa reko ajd'odradim svipa sad.. posto nes andrea, a mene pre bodes s cramps neg s bumblebeez, nek ti ovo bude kazna-@mandingo, nie frka, zamislicu da si mi pustio ovo tj. obrnucu i posveticu je tebi, i to e to :)-
Posted (edited)
@mandingo, nie frka, zamislicu da si mi pustio ovo tj. obrnucu i posveticu je tebi, i to e to :)-
Fak, od ovoga mogu da pretpostavim da volis soundtrackove. Onda za tebe jedna od mojih omiljenih... 1 za freaka, naravno... Edited by mandingo
Posted (edited)

mei, ti beše ona u rudniku? :)u konkurenciji outdoor miner (wire) sa sumornim spotom i jedne druge, fine, melanholične bez spota, pobedila je ova druga. izvol'te :)Grandaddy - Miner at the Dial-a-View

Edited by Malkmus
Posted

nije bogznakako maštovito, ali volem pesmu, šta ću.

Posted

malkinu za prijatno vece (dok ne skapiram sta volis :)):

mei, ti beše ona u rudniku? :)
da, bih tamo ;-)
Grandaddy - Miner at the Dial-a-View
beautiful :), u to ime za Malkmusa, nakon quick research-a (nije bilo tesko pronaci):
Posted

@meia steta da malkinu propadneobecavam da vise necu krsiti pravila

Posted (edited)

za druga voju:

Edited by holden kolfild
Posted (edited)

za razliku od mandinga ja sam jedno fino dete i ne zezam druge :Pkao dokaz, evo par stvarcica za moje drugare:za Sonicsa:za teachera:za venoma:i naravno, za mandinga:

Edited by freakns
Posted

preko reda za voju, da prostitenadam se da i ti isto vako djuskaš :-))

Posted (edited)

fino ovo malkinovo i meino. samo, mei, zaboga, kako li ubode drage mi blow monkeys? :)aj sad malo da se vaspostavi red. -_- gos'n kolfilde, za vas (hteo da ubcaim ja to znam od onog benda na k/q, al malo čudni oni linkovi sa strane :D)i blajhani huki u monaku za o. mada, mogo sam i sindi loper.edit: jebo me edit

Edited by Malkmus
Posted (edited)

jok, ovakoa imam i iste cvidze ? :)kasnim...

Edited by voja i
Posted

ono uopste nije gotivno... :(