August 7, 200816 yr ps. de iskopa ofis Ma video sam da si pisao nesto o ofisu, pa sam intstiktivno potrazio theme song... :)
August 7, 200816 yr (markomane ne prilazi)nisam kriv svega mi, furah iznad, no bejahu brzi pa reko ajd'odradim svipa sad.. posto nes andrea, a mene pre bodes s cramps neg s bumblebeez, nek ti ovo bude kazna-@mandingo, nie frka, zamislicu da si mi pustio ovo tj. obrnucu i posveticu je tebi, i to e to :)-
August 7, 200816 yr @mandingo, nie frka, zamislicu da si mi pustio ovo tj. obrnucu i posveticu je tebi, i to e to :)-Fak, od ovoga mogu da pretpostavim da volis soundtrackove. Onda za tebe jedna od mojih omiljenih... 1 za freaka, naravno... Edited August 7, 200816 yr by mandingo
August 8, 200816 yr mei, ti beše ona u rudniku? :)u konkurenciji outdoor miner (wire) sa sumornim spotom i jedne druge, fine, melanholične bez spota, pobedila je ova druga. izvol'te :)Grandaddy - Miner at the Dial-a-View Edited August 8, 200816 yr by Malkmus
August 8, 200816 yr malkinu za prijatno vece (dok ne skapiram sta volis :)): mei, ti beše ona u rudniku? :)da, bih tamo ;-)Grandaddy - Miner at the Dial-a-Viewbeautiful :), u to ime za Malkmusa, nakon quick research-a (nije bilo tesko pronaci):
August 8, 200816 yr za razliku od mandinga ja sam jedno fino dete i ne zezam druge :Pkao dokaz, evo par stvarcica za moje drugare:za Sonicsa:za teachera:za venoma:i naravno, za mandinga: Edited August 8, 200816 yr by freakns
August 8, 200816 yr fino ovo malkinovo i meino. samo, mei, zaboga, kako li ubode drage mi blow monkeys? :)aj sad malo da se vaspostavi red. -_- gos'n kolfilde, za vas (hteo da ubcaim ja to znam od onog benda na k/q, al malo čudni oni linkovi sa strane :D)i blajhani huki u monaku za o. mada, mogo sam i sindi loper.edit: jebo me edit Edited August 8, 200816 yr by Malkmus
August 8, 200816 yr jok, ovakoa imam i iste cvidze ? :)kasnim... Edited August 8, 200816 yr by voja i