mandingo Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 ps. de iskopa ofis Ma video sam da si pisao nesto o ofisu, pa sam intstiktivno potrazio theme song... :)
MaRkOMaN Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 (markomane ne prilazi)nisam kriv svega mi, furah iznad, no bejahu brzi pa reko ajd'odradim svipa sad.. posto nes andrea, a mene pre bodes s cramps neg s bumblebeez, nek ti ovo bude kazna-@mandingo, nie frka, zamislicu da si mi pustio ovo tj. obrnucu i posveticu je tebi, i to e to :)-
mandingo Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 (edited) @mandingo, nie frka, zamislicu da si mi pustio ovo tj. obrnucu i posveticu je tebi, i to e to :)-Fak, od ovoga mogu da pretpostavim da volis soundtrackove. Onda za tebe jedna od mojih omiljenih... 1 za freaka, naravno... Edited August 7, 2008 by mandingo
Malkmus Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 (edited) mei, ti beše ona u rudniku? :)u konkurenciji outdoor miner (wire) sa sumornim spotom i jedne druge, fine, melanholične bez spota, pobedila je ova druga. izvol'te :)Grandaddy - Miner at the Dial-a-View Edited August 8, 2008 by Malkmus
malkin Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 nije bogznakako maštovito, ali volem pesmu, šta ću.
mei Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 malkinu za prijatno vece (dok ne skapiram sta volis :)): mei, ti beše ona u rudniku? :)da, bih tamo ;-)Grandaddy - Miner at the Dial-a-Viewbeautiful :), u to ime za Malkmusa, nakon quick research-a (nije bilo tesko pronaci):
Ryan Franco Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 @meia steta da malkinu propadneobecavam da vise necu krsiti pravila
holden kolfild Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 (edited) za druga voju: Edited August 8, 2008 by holden kolfild
freakns Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 (edited) za razliku od mandinga ja sam jedno fino dete i ne zezam druge :Pkao dokaz, evo par stvarcica za moje drugare:za Sonicsa:za teachera:za venoma:i naravno, za mandinga: Edited August 8, 2008 by freakns
ordi Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 preko reda za voju, da prostitenadam se da i ti isto vako djuskaš :-))
Malkmus Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 (edited) fino ovo malkinovo i meino. samo, mei, zaboga, kako li ubode drage mi blow monkeys? :)aj sad malo da se vaspostavi red. -_- gos'n kolfilde, za vas (hteo da ubcaim ja to znam od onog benda na k/q, al malo čudni oni linkovi sa strane :D)i blajhani huki u monaku za o. mada, mogo sam i sindi loper.edit: jebo me edit Edited August 8, 2008 by Malkmus
voja i Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 (edited) jok, ovakoa imam i iste cvidze ? :)kasnim... Edited August 8, 2008 by voja i
Recommended Posts