yolo Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Svecet, Cita,Ramko i ekipa pevaju na romskom. Sevcet je iz Bugarske, Ramko iz Makedonije, ne znam odakle je Citatekstove ne razumem osim kad sevecet peva PARE PAREima jos, gazdarica, familija, dvesta evro, najlepsi decko iz svedsku, idemo, kmon evribadi....inace umeju da pevaju i na albanskom, nesto sam isao kroz neki mp3 disk sa jedno 200 pesama i nasao na neku svadbu valjda u hamburgu ili gde li i tu mi ga bas daju vise na albanskom nego na ciganskoma oko toga ko je odakle, saznacemo kad ih licno pitamo posto ima raznih teorija - meni je par cigana reklo da se sevcet iz makedonije a da je cita iz nekog sela na granici kosova i srbije, neki kazu da je iz bujanovca, neki da je iz mitrovice itd itd.
sherman Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 na netu ne moze skoro nista da se nadje o njima, osim naravno onog najboljeg tj muzikemozda si u pravu da je Sevcet iz Makedonije...za Ramka znam sigurno da je iz MakedonijeGazzo, dajgle ovaj rusvaj u Prilepuove Sevcetove matrice razbijaju. ne znam da li ih on pravi...ali razvaljuju
yolo Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 pa ovo sa tim R&B i hip hop forama, yo yo, shake your body, to su sve njegove stvar - gio style... to i jeste sevcet pravio u bugarskoj kada je jedno vreme ziveo tamo, slusao sam te snimke iz studija i to nije toliko dobro posto je prosto mnogo suvo, nedostaje ovo "meso", divljanje uzivo, dranje, prozivka, publika urnebes. ovaj drugi tjun na klipu - robija - je ludilo, na ovim jutjub svadbama uvek je tu najveci raspad u publici. mada ima jedan tjun koji nisam nasao na netu koji je vrh vrhova, maznuo je sempl sa nekog girly house tjuna, neke ribice ponavljaju "gimme that", prvih 7-8 minuta njihov zonfa i onda krecu ortaci da soliraju, zavrsava u totalnom teheranskom magnovenju posle jedno 15min. to je tjun za MTV realno (dobro, mozda MTV india:))
sherman Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 pa ovo sa tim R&B i hip hop forama, yo yo, shake your body, to su sve njegove stvar - gio style... to i jeste sevcet pravio u bugarskoj kada je jedno vreme ziveo tamo, slusao sam te snimke iz studija i to nije toliko dobro posto je prosto mnogo suvo, nedostaje ovo "meso", divljanje uzivo, dranje, prozivka, publika urnebes. ovaj drugi tjun na klipu - robija - je ludilo, na ovim jutjub svadbama uvek je tu najveci raspad u publici. mada ima jedan tjun koji nisam nasao na netu koji je vrh vrhova, maznuo je sempl sa nekog girly house tjuna, neke ribice ponavljaju "gimme that", prvih 7-8 minuta njihov zonfa i onda krecu ortaci da soliraju, zavrsava u totalnom teheranskom magnovenju posle jedno 15min. to je tjun za MTV realno (dobro, mozda MTV india:))e ne verujem!!!!ja i buraz overili kad smo culi tu stvar, bas sa svadbe sevcetovog sinahteo sam da isecem taj deo i okacim ovde da cujes ali ne znam kako se to radi
yolo Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 haha pa ta je vrh vrhova, ja bi to ladno pustio i belcima u disku
yolo Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 a divi ovo... turn me up obrada:).... tezak trash ali zabavno
sherman Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 a divi ovo... turn me up obrada:).... tezak trash ali zabavnomnogo je smesan kad peva na engleskom
sherman Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 moracu malo i ja da se bacim na ove shipcenego, vidim da Ceda Cvorak ne sedi zaludan, vec uveliko skida Sevceta i Bugare.skidaju se matrice, harmonije, teme...
wayfaring stranger Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Kakav glas Prvoklasan treš! A tek lirski momenti, zatečenost situacijom i pokajanje. Nemam reči.Hvala!
najgori Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 cita peva duet na 2 mikrofona http://www.youtube.com/watch?v=I2PXRacMtHI
Recommended Posts