shimpu Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 sinan sakic ce odrzati koncert na tashu 29. avgusta i jos ne znam koliko su karte ali znam da idem sa ortacima sigurno i ocekujte jedan detaljan izvestaj
Kudravi Gaucos Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 sinan sakic ce odrzati koncert na tashu 29. avgusta i jos ne znam koliko su karte ali znam da idem sa ortacima sigurno i ocekujte jedan detaljan izvestajJedva cekamo izvestaj!!!
sherman Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 sinan sakic ce odrzati koncert na tashu 29. avgusta i jos ne znam koliko su karte ali znam da idem sa ortacima sigurno i ocekujte jedan detaljan izvestaj:)ici cu i ja verovatno, to ce biti spektakl.....nadam se da je Sinan u formi
blek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Ja bio prosli put, i opet cu.Gledati na youtubeu marka zvaka - sinan sakic
shimpu Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 moracu da vas razocaram posto ne idem na koncert...zivot je surov ali se nisam mnogo uznemirio posto ce biti jos prilika da se ode i uziva u njegovoj muzici
John Coltrane Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Zoran Cirjakovic je u NiN-u napisao odu povodom Sinanovog certa sa Tasa od proshle godine...
Zabalujev Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Jebiga, ne mogu ipak je ADF isto veče. Moram da ispoštujem bengali komunjare.
*edited by mod Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Jebiga, ne mogu ipak je ADF isto veče. Moram da ispoštujem bengali komunjare.Ista dilema i kod mene samo sto sam prelomio na drugu stranu.
yolo Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 sto ne posaljete zahtev tuborgu da stave sinana na lajnap, kapiram da bi prodali festival za pola sata - ko ce sem zabalujeva da se cima, narocito sad kad je goldie odjavio
vinska musica Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Beše danas u nekom današnjem govnoidu kako je Sinana gricnula ajkula, pa ga ortaci u poslednjem trenutku spasli. Kao, na pučini skoknuo malo u more, a noga ili ruka mu bila povređena, pa zver namirisala krv..
bup Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 jao procitao sam to. zamirisalo mi je na predizbornu kampanju vuka draskovica, atentat radi publiciteta. ali publicitet sinanu kao sto vidimo samo odmaze, da je u vodi bila neka boranija od pevaca, ne bi se ajkula kleta cimala. sinanova slava se rasprostire diljem flore i faune.
maheem Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 http://www.kurir-info.rs/clanak/stars/kuri...ujela-ga-ajkula
Recommended Posts