Jump to content
IGNORED

neodgovorena pitanja

Ros

Recommended Posts

Posted
prvi dan smo sedelii prvi dan je prosao kraj nasdrugi dan smo sedeli i cekalii drugi dan je prosao kraj nastreci dan smo pruzali rukei treci dan je prosao kraj naspeti dan smo sedeli i cekalii plakali i sedeli i cekali i plakali sta su cekali i zasto su plakali?
Да неко примети да је прескочен четврти дан, и зато што није нико.
Posted

Ne znam je li za ovde:Na kojim sve kanalima ide dr Haus? Gledao pre neko veče da je u ludari, a sad sve ok, kolega koji je riknuo sad je živ, i tako. Gde i kad da gledam, hoću da pratim, hoću i ja svoju tursku seriju, kad može žena oću i ja.

Posted
Da, i to overena u opštini ili suduby tapatalk
a u kom formatu se daje, ono, izjava na formularu za izjavu ili kako?
Posted
a u kom formatu se daje, ono, izjava na formularu za izjavu ili kako?
Slobodna forma. Može i rukom.
Posted

kašće ti se samo,tj rednik u opštini će ti kazti..mada,moja mama je htela da vodi svog unuka a mog sestrica,koji nema pasoš, na more a drugog roditelja nemamo tj gubi mu se trag,hvala bobu i daleko mu lepa kuća..i zvala je graničnu policiju da pita jel baš mora i taj drugi roditelj..oni rekli -ne mora...mada to je bilo u pitanju za Crnu Goru..za ostala,ozbiljnija inostranstva nemam pojma...

Posted
Fox Life, Avala, HRT2
Hvala druže Rene. sad ću navaliti
Posted

gde u beogradu bi mogao da se zameni rajfeslus na satoru?ne treba mi klasicna krojacka radnja, ne rade to, pitala sam.

• 3 weeks later...
Posted

elektronski rasterivac glodara, ima li neko iskustva sa tim?misevi su mi zaposeli podrum, pomagajte..

Posted
elektronski rasterivac glodara, ima li neko iskustva sa tim?misevi su mi zaposeli podrum, pomagajte..
Imam ja dva u kuci. U pocetku su se uzbunili ali nista nije pomoglo dok nismo kupili onaj crveni otrov. Ja sam se dugo bunila kao pristalica humanog preseljenja miseva ali kada su poceli da ulaze u kucu i u moje vidno polje nisam vise imala milosti. I dalje nam stoje ukljuceni u kuci i u spajzu ali kao preventiva.Suma sumarum: nije dovoljno samo to.
Posted
Imam ja dva u kuci. U pocetku su se uzbunili ali nista nije pomoglo dok nismo kupili onaj crveni otrov. Ja sam se dugo bunila kao pristalica humanog preseljenja miseva ali kada su poceli da ulaze u kucu i u moje vidno polje nisam vise imala milosti. I dalje nam stoje ukljuceni u kuci i u spajzu ali kao preventiva.Suma sumarum: nije dovoljno samo to.
znaci slaba vajda od toga, hvala na odgovoru u svakom slucaju...
Posted

kako se pere kozni djon na sandalama? malo sam guglovala, svi pominju neki saddle soap, ima l toga u nas?

• 2 weeks later...
Posted

Trazio svuda po forumu al nisam uspeo naci odgovarajucu temu. Elem, evo mog problema: sestra mi je trazila da kupim srpske udzbenike iz srpskog i matematike za njenu decu (2-4 razred osnovne al moze i sire). Odavno nisam u tim vodama :D al cuh da ima vise razlicitih izdavaca pa ako neko od forumasa moze da mi kaze koji je najbolji izbor. Fala :)

Posted

Erm.. mora prvo ona da ti kaže koje izdavače su odabrali u školi.Učitelj/ica odabere (ne znam kriterijum), pa deca donesu kući spisak.

Posted

Cika tale oni su u Bocvani :D Ovo joj treba da uporedi stepen znanja iz matematike i eventualno nauci decu onome sto su propustili kao i da ih bolje nauci srpskom jeziku i knjizevnosti.