Ryan Franco Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 i ja sam citiro vikipediju ali domaću vikipediju!
luba Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 jel to krmivo na moj racun?ako mene pitas, boze sacuvaj. jesam ti napisala tamo kod bildera da nema nista lepse od tibice.krmivo je stari srpski izraz za stocnu hranu, kaze jedan seminarski rad iz srednje poljoprivredne koji sam uguglala. ali taj nije znao ovo sto ste vi znali, otkud seno.
ToniAdams Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 ako mene pitas, boze sacuvaj. ih zna se ko odje voli da podbada <_<
luba Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Slama se takođe donekle koristi kao krmivo (pomešano sa senom), ali se uglavnom koristi kao prostirka za domaće životinje, kao biogorivo, građevinski materijal, sirovina za proizvodnju aglomerisanih materijala, materijal za izradu kućnih ukrasnih predmeta, i može da se koristi i za proizvodnju papira isl.mnogo super izgleda ova okrugla slama. al sto ne pravimo biogorivo od slame i sta su to aglomerisani materijali?koliko sam neobrazovana, stidim se.
Ryan Franco Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 (edited) pojma nemam. ova domaća vikipedija je ozbiljna stvar.al mislim da su grunuli bezveze to za biogorivo. i to odmah pored "prostirke za domaće životinje" :D Edited June 20, 2011 by McCabe
Vapad Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 (edited) http://www.compete.rs/files/01_biomasa_elektronska_final.pdfhttp://www.compete.rs/files/Biomasa.pdf Edited June 21, 2011 by Vapad
kapetanm Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Slama je, generalno, zahvalan materijal, od stočarstva, voćarstva, preko religije, do građevinarstva - prostreš jagnjetu, malom Isusu, a pokriješ i kuću, u kojoj je posle založiš
holden kolfild Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 (edited) da li je za izlazak iz zemlje maloletnog deteta (2 god) koje ima pasos potrebna pismena saglasnost drugog roditelja? godisnji odmor je u pitanju, ako je to od neke vaznosti. Edited June 30, 2011 by holden kolfild
Hamlet Strašni Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Da, i to overena u opštini ili suduby tapatalk
holden kolfild Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 (edited) Da, i to overena u opštini ili suduby tapatalkok, hvala. iskreno, malo mi je cudno posto je ta saglasnost neophodna za vadjenje putne isprave, sa kojom se, je l, putuje...hvala jos jednom.edit: sad sam saznao da roditelj ima samostalno i potpuno starateljstvo, kao dodatni info, pa mi je jos nelogicnije Edited June 30, 2011 by holden kolfild
Bustin Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 prvi dan smo sedelii prvi dan je prosao kraj nasdrugi dan smo sedeli i cekalii drugi dan je prosao kraj nastreci dan smo pruzali rukei treci dan je prosao kraj naspeti dan smo sedeli i cekalii plakali i sedeli i cekali i plakali sta su cekali i zasto su plakali?
ToniAdams Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 zapatices ludilo mozga budes li analiziro ekv textove
kapetanm Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 prvi dan smo sedelii prvi dan je prosao kraj nasdrugi dan smo sedeli i cekalii drugi dan je prosao kraj nastreci dan smo pruzali rukei treci dan je prosao kraj naspeti dan smo sedeli i cekalii plakali i sedeli i cekali i plakali sta su cekali i zasto su plakali?Možda uplaćeno skijanje na Kopu od tisuću eura dok pada kiša?
Recommended Posts