February 26, 201114 yr sta je -plutajuci zamajac-?neki kurac oko kvačila kod turbo dizela...sa drugog foruma: "kad crkne plivajuci zamajac,limuzina ti se trese jace,a najvise kad ga palis i kad ubrzava.....do sad je resenje plivajuceg zamajca bilo bolno po budzet,ali kao i sve pocela je da se radi reparacija plivajuceg zamajca...."
February 27, 201114 yr a svi modeli,proizvodjaci turbo dizela imaju tog zamajca?od koliko do koliko KS? Edited February 27, 201114 yr by ivy
February 28, 201114 yr da, pitaj toniadamsa. taj sve zna o zamajcima, doktoriro covek na tu temu. hodajuca enciklopedija zamajaca.
February 28, 201114 yr dajder reci koji te konkretno model zanimanista posebno,ustvari taj ford mondeo koji necemo kupiti zbog tog nesrecnog zamajca i jako sam se smorila ..pa sam htela da proverim jel to stvarno postoji i otkud sad odjednom taj zamajac toliko bitna stvar a da ja nikada pre za njega nisam čula <_< odoh sad na neki strucni forum da pitam njih o zamajcu.. <_< hvala Edited February 28, 201114 yr by ivy
March 1, 201114 yr Imam Samsung LCD i danas je iznenada poceo da menja kanale unazad bez prestanka. Vrti od 80og pa do nultog i nastavlja sve u krug. Kao da neko non stop drzi dugme za setanje kanala. Nije u pitanju daljinski jer sam iz njega izvadio baterije a nije ni da hvata neki komsijski daljinski. Ima li neko ideju sta da radim?
March 1, 201114 yr blokirao taster na tv-u?ako je soft touch možda se nešto zalepiloPokusao sam i to iako te tastere na TVu skoro nikad ni ne koristimo ali jok. Sad sam ga izvukao iz struje i cekam da vidim sta ce biti ujutru.Eh gde su oni stari televizori sa katodnom cevi kod kojih se svaki problem resavao odsecnim udarcem sa strane ili po vrhu TVa :(
March 1, 201114 yr Eh gde su oni stari televizori sa katodnom cevi kod kojih se svaki problem resavao odsecnim udarcem sa strane ili po vrhu TVa :(ja nikad necu zaboraviti neki crno-beli teli sto je baba moja imala kad sam ja bila bas mala, pa kad ugasis program a po sredini stoji bela tacka jos neko vreme..
March 1, 201114 yr ja nikad necu zaboraviti neki crno-beli teli sto je baba moja imala kad sam ja bila bas mala, pa kad ugasis program a po sredini stoji bela tacka jos neko vreme..Или они код којих то није поправљено на време, па и кад ради има црну тачку по средини <_<.