расејан Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Treba mi neki spisak stvari koje su ljubicaste (apsolutno bilo sta)Jedino sto meni pada na pamet su patlidzan, grozdje i masnice.Била моја соба док сам био студент.Постоје и буљичасте паприке.
slepa živana Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Mogu sve varijante ljubicasto-purpurno-violet boje.baš sam juče prošla pored sbba i kroz prozor vidim da svi operateri nose takve neke košlulje, uniforme... pomešali su mi se nazivi za tih nekoliko boja, ali ove njihove su bile boje jorgovana.
Delija67 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 (edited) milka cokoladaFiorentinaBuba Miranovic :kdp: Edited November 25, 2010 by Delija67
nbg4ever Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Jel se seca neko kada je Zvezda igrala prijateljsku utakmicu sa Americom Minas Gerais u Beogradu? Bilo je to negde u drugoj polovini 90ih, treba mi godina i mesec.
eoten Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 U obrascu "Zahtev za registraciju promene podataka" skinutom sa sajta APRa (My link) kod istupanja jednog od 3 člana doo u polje o kapitalu člana koji istupa da li treba upisati 0% učešća u kapitalu (pošto je član istupio i preneo svoj kapital drugom članu) ili se piše kapital koji je istupajući član imao pre promene (30% u ovom slučaju)?Ugovor o prenosu udela postoji sa istim datumom kada se predaje zahtev za promenu podataka.
Ryan Franco Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Jel se seca neko kada je Zvezda igrala prijateljsku utakmicu sa Americom Minas Gerais u Beogradu? Bilo je to negde u drugoj polovini 90ih, treba mi godina i mesec.ja bih rekao avgust 98. ali neka neko potvrdi
Quizmaster Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 (edited) ... Edited December 10, 2010 by Quizmaster
vin Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 do kada radi nbg buvljak? nisam tamo bila jedno 10 godina. je l to bese do tri, cetiri, pet?
vin Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 daj, ne budite seljoberi, garant neo ima ovaj infos. sad mi treba, nema na guglu. ajddeeeeeeeeeeee
deeps Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Vecina pocne da se pakuje oko 3. Ne radi ponedeljkom.
Frank Pembleton Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Vecina pocne da se pakuje oko 3. Ne radi ponedeljkom.I to je senka nekadasnjeg buvljaka...
halloween Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Da li neko zna u kojoj knjizi pisac, opisujući u prvom licu jednine šta najviše voli glavni lik ( uvrnut i blesav), kaže da mu najviše prija kada on jedini sedi ( leži?) u dubokoj hladovini, sakriven od sunčevih zraka, gledajući sa uživancijom kako svi ostali moraju da se prže na suncu? Vajld, Čehov, Prust, možda?
kapetanm Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 do kada radi nbg buvljak? nisam tamo bila jedno 10 godina. je l to bese do tri, cetiri, pet?Nisam ni ja davno bio. Jel još postoji onaj "buvlji" deo za polovne stare stvari ili samo otvorene tezge za nove ?
Recommended Posts