расејан Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Bic je 1 sranje, tacno. Osim Bic Metala.Јавља се тацна опет са истим питањем: од чега су остали бикови, који нису метални? Стаклено сечиво? Полимер?
kapetanm Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 ih deco, niste nikad koristili brijac-britvu ?
Krotka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 ih deco, niste nikad koristili brijac-britvu ?Ja nisam :D .Pogled iz zenskog ugla
Krotka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 nista lepse ego kad udari brk u brk...Ovo mi je za telo, a za lice koristim aparate, braun, filips i druge, ali cesto pregorevaju, ne znam zasto ?
renne Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Iz moje perspektive svi brijači su sranje. Najmanje srajne je Wilkinson Titanium
Krotka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 to su ti sve kinezi sa etiketom.Dobro je, vec sam se uplasila da je zbog jacine brade, kazu svakodnevno brijanje jaca koren dlake :P .
Lutador Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Ne znam gde da postavim pitanje, ali svejedno - potreban mi je brz odgovor...Nemam iskustva sa rezervacijom hotela pa bih da pitam sledeće:Naime, rezervisao sam hotel u Londonu u periodu 30.9.-3.10. (4 noćenja). Trebalo je da otputujem sinoć ali je to propalo jer već 2 nedelje čekam na vizu (očekivao sam da ću je dobiti za 5-10 dana). U slučaju da dobijem vizu sutra ujutru, kupio bih novu avionsku kartu i otputovao sutra uveče. Pitanje je: da li ću i dalje moći da koristim sobu u hotelu ili mi je rezervacija poništena jer se nisam pojavio prvog dana?Hvala unapred.
pp34 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 najbolje da odes na F.A.Q. sajta hotela pa procitas. 90% je da se ponistava ako si samo platio rezervaciju (10% fee in advance, rest on check-in). Ako si platio iznos u fullu 90% je da ces moci da okasnis koliko zelis.
Feindouno Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Nista te ne kosta da posaljes mail, objasnis i pitas....
Lutador Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Poslao sam, nisu mi ništa odgovorili. Sad je ionako svejedno pošto mi je def. propao put...
pp34 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 nadam se da si platio samo rezervaciju. tj 10-15 % ...
Šumejker-Levi 9 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Nakon koliko zastarevaju računi za mobilnu telefoniju? Drugaru stigao račun da gistro nije platio "Telekom"-ov račun od marta 2009. godine, i sad ga terete za neke zatezne kamate, opomene, qrtze palce? Mislim, isključili bi mu davno davno, ali su oni u fazonu: to što ste uplaćivali je išlo na stari žiro-račun, promenjen nam je račun.On naravno blage veze nema gde su mu ti računi, možda ih i pronađe.
puella Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Trebalo bi da racuni zastarevaju u roku od godinu dana.http://www.besplatnapravnapomoc.rs/obligaciono-pravo/1307-2/
Recommended Posts