Sludge Factory Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 (edited) Jbg, na ovim slikama nema cveta. Ovo je valjda pre redizajna, ali je relativno skorasnje pakovanje takodje. Nema nigde neke stare slike.Jesam bio klinja i ne secam se bas najbolje, ali mi se cini da je bilo cveta na glavi. U kom nasem filmu starije proizvodnje se bese pojavlje kravica mleko (ili onaj jogurt u piramida tetra-paku, i ono je imalo kravicu cini mi se, samo sitnu?), pa da proverimo? Edited July 25, 2009 by Sludge Factory
mammy two shoes Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Ima ga sad, 2006. je resenje sa cvetom pobedilo na konkursu za redizajn. Pitanje je- da li je cveta ikada pre toga bilo?cvet je postojao. dobro se sećam. cvet je kravica nosila zadenut za uvo. na demonstracijama 96/7 neko je nosio veliki transparent sa kravicom. još pre kontramitinga ambalaža sa cvetom više nije mogla da se nađe.
čekmeže Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ako se neko kliče Dušan Hadži-Tonić i ženi se, da li je njegova buduća žena Hadži-Tonić ili samo Tonić (pretpostavlja se da nije bila na hadžiluku)?
shimpu Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 sta ustvari tacno znaci lock stock iz lock stock and two smoking barrels
mioba Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 orginalna fraza je - lock, stock and barrel - i mogla bi se prevesti kao sve komplet (tutto completo), đuture, sve zajedno(sami za sebe, lock, stock, barrel su delovi puške, muskete)
Tihajeza Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 cvet je postojao. dobro se sećam. cvet je kravica nosila zadenut za uvo. na demonstracijama 96/7 neko je nosio veliki transparent sa kravicom. još pre kontramitinga ambalaža sa cvetom više nije mogla da se nađe.Mira se prepoznala i telefonirala Imleku. Secam se toga, bukvalno sutradan promena ambalaze.
pt 2.0 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Mira se prepoznala i telefonirala Imleku. Secam se toga, bukvalno sutradan promena ambalaze.a mozda su se krave uvredile zbog analogije i telefonirale imleku ;) lm, bila sam ispitanik na temu imlekovih ambalaza kad su radili anketu pucanstva za nova pakovanja pre nekoliko godina... bilo je zabavno. savatali me na ulici i ja popunila anketu. volim mleko :)
Lezilebovich Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Da li je Tanja Boskovic poludela ili se joj nesto drugo desilo ?
dare... Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Da li je Tanja Boskovic poludela ili se joj nesto drugo desilo ?Link? Ili bar info...
Lezilebovich Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Ma nista konkretno, nego u poslednjih nekoliko nastupa mi deluje znatno drugacije nego ranije, pa samo pitam ... Bas sam gledao neku emisiju gde je ona bila gosca, pa u afektu...
Hippie Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 zasto se vrapci kupaju u prasini? a golubovi ne..... cini mi se da se i koke kupaju u prasini, ali zasto se petlovi ne kupaju u prasini?
pacey defender Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 da li se javne licnosti jedna drugoj javljaju u prolazu, a da se ranije nisu upoznali? govorimo o dve osobe koje vrlo dobro znaju za onu drugu. recimo, bi li se bora dugic javio petru kralju u prodavnici, ako se pre toga nisu upoznali? Ili, reklamozder aleksandar djordjevic bingo devojci mariji kilibardi?
Recommended Posts