aram Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 kokain i ekstazi? jebi ga gde ima tu se i rasipa... :(
Аврам Гојић Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 E pa jebi ga onda. sto kaze Budja, to je ta EU kojoj tezimo
Блок_64 Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 E pa jebi ga onda. sto kaze Budja, to je ta EU kojoj tezimo Да,на жалост си управу ни они не воде рачуна о реци као и ови наши.А ја се све некако надао да ће да сруше председникову вилу на обали Саве.
katamaran Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 (edited) Prepoznaje neko sta je ovo? ZAlicilo mi je na musmule al mislim da nisu Edited August 6, 2015 by katamaran
vinska musica Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Teško da mušmula može imati takav rod, skoro u grozdovima. Bar ja ništa slično nisam videla, a imam mušmulu u bašti.
katamaran Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 (edited) Nije musmula al plod dosta slicno izgleda i prilicno je lepljiv. Ubrao sam jedan pa cu sad da ga rasecem da vidim sta je unutra. edit: opna je dosta odvojena od "mesa" koje me vizuelno podseca na jabuku. Ne mirise lose ali mi po mirisu deluje da je plod i dalje zelen. Edited August 6, 2015 by katamaran
zmanic Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 (edited) Meni liči na badem : https://www.google.rs/search?q=plod+badema&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMIlPyovLKVxwIViNksCh3yJwCK&biw=1096&bih=732#imgrc=ULPqT3Eda4OhYM%3A PS Nije, listovi ne odgovaraju ! Edited August 6, 2015 by zmanic
katamaran Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 (edited) Kamo lepe srece al ne bih rekao :) Nesto srodno musmuli al ko zna da li je uopste jestivo. Videcu sutra da malo krupnije slikam sam plod da se bolje vidi. edit: poprecni presek. Jel i dalje lici na musmulu? Sto godina se nisam sreo sa njima pa se ni ne secam kad sam je presekao bila je zelena al jako brzo oksidira na vazduhu. Edited August 6, 2015 by katamaran
čekmeže Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Može li se recimo u Politici objaviti čitulja sa kontra textom tipa neka mu je teška crna zemlja, prestao je da troši vazduh...
Đipalo Junuz Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Mislim da su nakon ovoga u spojleru pooštrili kontrolu sadržaja...
Frile Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Valjda je ovo pravo mesto za pitanje... Elem, pitam za druga, kakva je situacija sa graničnim prelazima ako se putuje putničkim vozilom u Hrvatsku? Da li je uputno ići na Šid ili na Batrovce? Da li je možda bolje ići preko Bosne, konkretno preko Loznice ili preko Pavlovića ćuprije?
Recommended Posts