Jump to content
IGNORED

neodgovorena pitanja

Ros

Recommended Posts

Posted

Pa ono par slika pokazuje drugačijeg čoveka. Osim toga, da li je on ikada nosio uniformu, na ovo malo slika je uvek u civilu, čak i sa hićom.

Posted

u uniformi je knez Pavle, potencijalni Marh je desno...imam jos jedno pitanjce, neki dobar file hosting za oko 450MB?

Posted
second oppinion?
nos nije odgovarajuci. hvala kolega.
Posted
neki dobar file hosting za oko 450MB?
Nisam siguran, jel' pominjao neko Dropbox? :P
Posted
u uniformi je knez Pavle, potencijalni Marh je desno...imam jos jedno pitanjce, neki dobar file hosting za oko 450MB?
Auuu, ala sam omašio :isuse:sorry
Posted
third oppinion?
nije, vidi ovu u slicnoj pozi, nije ni blizu.WernerMarchReichSportsField.jpg
Posted
fatcow
Posted

okacio na onaj google nesto, valjda ce da radi...hvala svima na svemu

Posted

našao sam ga mamu mu jebemAlfonsPausch_Hettlage.jpgspecijalni izaslanik A.Špera na ovom iventu.

Posted

Meščini™ je bio neki topik za audio tehniku, al ne mogu da ga nađem pa hajde ovde.Zašto odjednom svi nose Beats audio sluške? Jesu stvarno toliko dobre da svi polude za njima ili je nekakav hajp/moda u pitanju?Kakve su u poređenju sa Sennheiser-kama generalno?

Posted

ali ne obične Beats, nego Beats by Dr. Dre!Važe za izvrsne koliko znam, a isto i za trendi samim tim i precenjene.Čak se sećam priloga kako sportisti na olimpijadi nisu mogli svoje Dr.Dre da nose zato što nije imao ugovor sa organizacijom, a užasno su želeli...

Posted (edited)

Pa to je valjda njegov brend, on ga je pokrenuo koliko sam razumeo.Skroz mi čudno, gde god pogledam nose te sluške, a do juče nisam znao da postoje. Prvo sam mislio da je BOSE promenio logo, kad ono međutim...Doduše i nastale su 2006.

Edited by Idioteque
Posted

mogu da se kladim da imaju dobro napucane basove, danasnja mladez misli da je bas odziv jedina bitna stvar kod izbora sluski.drugo je bilo kad sam ja bio mlad. pravili smo slusalice sami, od drvenih kacica za kajmak, i pazili na ceo dinamicki opseg, i slusali smo samo rani barok.