Jump to content
IGNORED

neodgovorena pitanja

Ros

Recommended Posts

Posted
eh... blago vama kada vam je dijamant uobičajen poklon :)
nije uobicajen nego zicer poklon, onaj na koji bi sve zene trebalo da padnu.
Posted
pa vidis da nije, cak je za izbegavanje :D
neam pojma, vidim samo što ti pišem
Posted

Nisam pitao kakve vam zene imaju komplekse niti govorimo o krunskim dijamantima ni preskupim verenickim prstenovima. Nego sta je zicer pored toga.

Posted (edited)

cokolada i stene.

Edited by cmrlj
Posted

kako si znala da nas je odusevila jedna mala jorkica :ajde: ako ima neko stene jorkija da zbrinemo necemo mu ni dinara uzeti.

Posted

ja bih pristala da primim štene jedino ako će darodavac sam da ga izvodi u šetnje

Posted
Nisam pitao kakve vam zene imaju komplekse niti govorimo o krunskim dijamantima ni preskupim verenickim prstenovima. Nego sta je zicer pored toga.
poklon-cestitka Robnih kuca Beograd. To sve zene vole.
Posted
ja bih pristala da primim štene jedino ako će darodavac sam da ga izvodi u šetnje
nesto ovako? :)
Posted

odakle uopšte ideja da postoji bilo šta što SVE žene vole?a onda, odakle ideja da su tako nešto (kada bi uopšte postojalo) dijamanti? :huh:

Posted

Da li bi ovaj pored kneza Pavla na slici mogao biti Verner Marh?pavlesajmiste_zpsf9173d0b.jpgMarh$(KGrHqR,!poE9l75WTsqBP54p)3Mhw~~60_35.JPG

Posted

rekao bih da ne.ovaj gore ima znatno drugačije uši od ovog dole.mislim i da je nos nedovoljno povijen ali to već nisam siguran.

Posted

ali zato imaš genuine nebojšu krstića na slici.

Posted (edited)

e jebi ga(inace je slika hit, Dragisa Cvetkovic, Milan Nedic, knez Pavle, matori Nebojsa Krstic i neko ko nazalost nije moj Svaba)EDIPsecond oppinion?

Edited by Arbeitmann