cmrlj Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 ima li neki zakon koji predvidja u koje se svrhe moze koristiti sv20 obrazac?
Tale Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 šta je kosano meso na rvatskom?Za uloviti O.J.? ;)
Tale Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Koincidencija sa ovim pitanjem je fraza "kosano meso" u filmu koji je u to doba išao na HRT2.O.J. je ime sove koja je pobegla i palo im je na pamet da je namame kosanim mesom.
nbg4ever Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Kosano meso je bilo u Alan Fordu stalno, a ja sam mislio da je to neko "bajato/trulo/jeftino" meso. Ne znam zasto.Ali eto, covek se uci dok je ziv :D
eoten Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 da, setio sam se i toga malo kasnije, mislim da se tamo spominjao kosani odrezak, ni ja nisam imao pojma šta je to.ovo kosano meso sam video danas u nekom filmu na hrt2.
pixy Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 da, setio sam se i toga malo kasnije, mislim da se tamo spominjao kosani odrezak, ni ja nisam imao pojma šta je to.ovo kosano meso sam video danas u nekom filmu na hrt2.i ja sam gledao taj film, ali pazi kad nisam uopšte video šta piše na rvatskom jerbo pratim fabulu radnje na ingleškom...
halloween Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 (edited) Kosano meso je bilo u Alan Fordu stalno, a ja sam mislio da je to neko "bajato/trulo/jeftino" meso. Ne znam zasto.Ali eto, covek se uci dok je ziv :DNišta strašno, neki su imali dilemu šta je suhi martini.Kosani peršin i žlica vegete- neizostavni začini u Karapandžinim emisijama. Edited August 14, 2012 by halloween
ajgor Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Ništa strašno, neki su imali dilemu šta je suhi martini.Kosani peršin i žlica vegete- neizostavni začini u Karapandžinim emisijama.Ne sećam se je li se Fant http://www.podravka....-kosani-odrezak pojavio još za Serdarevog vakta u "Malim tajnama", dakle dok još Mlakar nije upao u šemu sa Stevom Delimanoskim Karapandžom, ali to se tada moglo naći u svakoj samoposluzi po SFRJ, naravno uredno titlovano kao smjesa za kosani odrezak/faširane šnicle. Verovatno ga ima i sada, s tim da ima brojnu domaću konkurenciju sa sličnim sastavom.edit: gde se sad zaturi dugme insert link, vidim samo ono za običan link?
Amelija Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 nije baš mleveno, ali zamaloviše "vrlo sitno iseckano"npr:"Prvo strugajte meso sa nožem ili kao alternativa usitnite i iskosajte ga sa kuharskom sjekirom a ni slučajno mljeti"
aram Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 ma daj, ko to jos radi? :Dtacno je da je ukusnije kad se sitno isecka umesto da se samelje, ali to je par sati posla vise...
Recommended Posts