ajgor Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Je li još kogod već imao neugodno iskustvo sa izuzetno čvrstim zapušačima na novim plastičnim flašama Knjaza Miloša? U prvi mah sam mislio da me otac zavitlava kada mi reče da ima mala klešta "na gotovs" da bi otvorio bocu, jer je zapušač fabrički tako jako zavrnut da se ne može odvrnuti snagom golih ruku. Juče sam i ja morao da posegnem za ljutom tehnikom, a nije da sam baš slabašan :)
Alphons Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 aha, keva me pre par dana zamolila da otvorim sve flaše koje stavim u frižider. "bolje da pijem izlapelu kiselu nego nikakvu"
aram Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 pa otvarac za sve sto se zavrce, od tegle do flase. zasrafis na donju stranu neke police/viseceg elementa u kuhinji...
pixy Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 U Gavrila Principa, na samom vrhu ulice, kod škole, postojao je do pre nekoliko meseci jedan grafit na zidu. Sličan je bio onom u donjem delu ulice, na kojem je predstavljen Gavrilo Princip sa propratnim tekstom, samo što je ovde bila ženska osoba i neki tekst tipa "Wouldn't you like her if she weren't crazy". Možda sam se prevario za tekst, možda je ipak na srpskom, ali definitivno je tačno da je bila ženska osoba. Moje pitanje za lokalne znalce je - ko je osoba koja je bila predstavljena tim grafitom? Hvala svim lokalpatriotama unapred :-)
cmrlj Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 cime se skidaju lepljive fleke od lepljive trake sa drvenog namestaja?
Frile Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 cime se skidaju lepljive fleke od lepljive trake sa drvenog namestaja?Jer to ona braon lepljiva traka za pakovanje?Ako nećeš acetonom (a nećeš jer će rastvoriti šta ne treba), bilo je ovde da se trlja uljem.Ja preporučujem Apursil, razređivač što prodaje TKK, nadam se da ga ima u Merkuru. Sadrži Limonene, hemikaliju koja nije agresivna a rastvara puno toga, miriše na pomorandžu.
cmrlj Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 (edited) ta je traka, trljala ko luda, nikako da ode. probacu, hvala :) Edited July 25, 2012 by cmrlj
Skyhighatrist Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Medicinski benzin takodje radi. Ne mirise na narandze, ali radi.
mire Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 da, upravo sam drljao parket istim...draga prilepila neki kablić da se žgepče ne sapinje
eoten Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 ta je traka, trljala ko luda, nikako da ode. probacu, hvala :)navodno wd40 pomaže. ne odgovaram za posledice.
cmrlj Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Medicinski benzin takodje radi. Ne mirise na narandze, ali radi.a oce l da skida lak s drveta?
notenoughreasonsforclaire Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Gde preporučujete (konkretne menjačnice, banke) kupovinu hrvatskih kuna u Beogradu?
Recommended Posts