aram Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 pitanje: koje rase pasa, tj. do kojih dimenzija, se mogu voditi sa sobom u avion u evropi. znaci da ne ide u prtljag, nego u kabinu.recite mi da moze bigl
slepa živana Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 pitanje: koje rase pasa, tj. do kojih dimenzija, se mogu voditi sa sobom u avion u evropi. znaci da ne ide u prtljag, nego u kabinu.recite mi da moze bigl nije mnogo bitno kako se zove :) nego kolko ima kila.
aram Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 zenke imaju 9-10kg, muzjaci 10-11visina im je do 41cm, duzina oko 80cmbojim se da je to previse.
cmrlj Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 previse :(mislim da su sad toliko smanjili kilazu koja moze da se vodi u avion da ni pudle ne prolaze. posto je kod nas i dalje anarhija onda u jatu ako znas nekog/iskukas pilotu mozda i uspes cedo da vozis gore, ali regularnim putem ne moze :(
aram Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 a jebemu, zelim da psa, ali cesto putujemo a ne svidja mi se ni da ga ostavljam po pansionima, ni da ga vozam u prtljazniku nakljukanog bensedinima. a opet, minijaturne vrste mi nekako nisu psi nego igracke.
cmrlj Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 zelis psa i rado bi bigla? uh, mozda da porazmislis. biglovi su pravljeni da jure zeceve, ne mogu oni od svoje prirode da pobegnu. u svom dugogodisnjem druzenju s kuckarima nisam videla ocajnije vlasnike od vlasnika biglova (dobro, ako izuzmemo dzek rasel gazde/ni ne pomisljaj!/), dosta se tesko treniraju. ne znam ni sto pisem kad ionako nista neces slusati. imam ja dve drugarice kojima sam isto pricala. nabavile svoja dva bigla koje naravno vole najvise na svetu, ali cesto izjave: eh, sto ti nismo verovale :D
Hamlet Strašni Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 A bigli i mala deca (4 godine) su znaci isto losa ideja?
cmrlj Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 ne znam, sto bi rekla morganina keva, gugluj. psa treba birati po karakteru ne po izgledu, ali to ne znas dok nemas prvog psa. spor mi je net, pa ne mogu da gledam videe, nadam se da sam ubola pravi.
ToniAdams Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 a jebemu, zelim da psa, ali cesto putujemo a ne svidja mi se ni da ga ostavljam po pansionima, ni da ga vozam u prtljazniku nakljukanog bensedinima. a opet, minijaturne vrste mi nekako nisu psi nego igracke.a gresis tu, glede igracaka, kuce je kuce. skocki terijer ftw!
kapetanm Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Terijeri su malo preprgavi za porodice s malom decom. Trebalo bi uzeti nekog lenjog psa, koji samo hrče na fotelji kraj gazde
aram Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 ja bih radije nekog veselog i zivahnog, da prodrma malo i mog sina i natera ga da jurca sa/za njim :)
cmrlj Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 ti bre ne shvatas sta je veseli i zivahan pas. on je veseo i zivahan non-stop. pricao mi neki gazda dzeka rasela da ni posle trocasovne setnje ne moze novine da procita, jer se pas zalece i skace na novine da bi se jos malo igrali :D
Recommended Posts