pixy Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Koji je najekspeditivniji, a ne i najskuplji način da pošaljem neveliku pošiljku (format A4, duboka 10 cm) u inostranstvo? Pri tom je brzina važan faktor.edit: Bilo bi mi korisno do petka. Rok je 30 maj - za AtinuUPS.
kapetanm Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 UPS.Hvala puno, proveriću ih sutra, pa ako mi odgovara da utanačujem.
pixy Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Odakle je krenulo sve ovo sa tablicama na avataru? Ja stavio za svaki slučaj tablicu sa mojim trenutnim osećanjima prema okruženju, čisto da budem u toku
Mp40 Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Imam nekoliko PPPitanja koja me muce oduvek:1. U cemu je fora sa smajlijem koji se klanja zutim a u cemu sa ljubicastim? NEsto kao Ziga, a i to sta je ZIga sam jedva ukapirao...2. Tablice?3. Ko je ovaj procelavi covek sa zblanutim i izbecenim izrazom lica kojeg sad svi stavljaju i u cemu je tu fora?
renne Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 1. Žiga je legenda fudbalska, eno i Moća se juče slikao sa čovekom, koliko je to dobar čovek2. Standardizacija, došla direktiva iz Brisela3. Vermez, u narodu poznatiji kao Čika Crni, trener FK Partizan
sailorman Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Imam nekoliko PPPitanja koja me muce oduvek:1. U cemu je fora sa smajlijem koji se klanja zutim a u cemu sa ljubicastim? NEsto kao Ziga, a i to sta je ZIga sam jedva ukapirao...2. Tablice?3. Ko je ovaj procelavi covek sa zblanutim i izbecenim izrazom lica kojeg sad svi stavljaju i u cemu je tu fora?Prvo i trece neces nikada shvatiti - jednostavno se pomiri s tim. Za to je potrebno citanje podforuma Sport. Drugo mozda i hoces ako uspes da provalis u cemu je atraktivnost te fore sa standardizacijom i direktivom iz Brisela. Good luck!
Vapad Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 (edited) mi smo standardizaciju prihvatili - to nam je svetinja :DMada iskreno ja nisam mogao da nađem dobru BSG tablicu, a ispostavilo kasnije i da se službenik malo zapio :) Edited May 27, 2012 by Vapad
bergasa19 Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Imam nekoliko PPPitanja koja me muce oduvek:1. U cemu je fora sa smajlijem koji se klanja zutim a u cemu sa ljubicastim? NEsto kao Ziga, a i to sta je ZIga sam jedva ukapirao...2. Tablice?3. Ko je ovaj procelavi covek sa zblanutim i izbecenim izrazom lica kojeg sad svi stavljaju i u cemu je tu fora?To ti je metafizika. To sto si pitao je identicno pitanju: ima li boga?
kapetanm Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 (edited) To ti je metafizika. To sto si pitao je identicno pitanju: ima li boga?To je i više od boga Edited May 27, 2012 by kapetanm
Mp40 Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 1. Žiga je legenda fudbalska, eno i Moća se juče slikao sa čovekom, koliko je to dobar čovek2. Standardizacija, došla direktiva iz Brisela3. Vermez, u narodu poznatiji kao Čika Crni, trener FK Partizan1. Ali ne razumim smajlove, sto je zuti Ziga a ljubicastog svi mecu vise?2. Razumijo.3. Fala!
renne Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 LJubičasti je standardan, mogu svi da ga meću, a žiga je samo za žigoljubitelje, poštovaoce lika i dela njega, a preko njega i FKCZ
hollow Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Hotel u Beogradu sa ukljucenim doruckom ruckom i vecerom, sira okolina centra ali ne i presiroka. Cena je bitna :(
Dr Arslanagić Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 (edited) kolika je max cena?pogledaj ovdeHotel ParkLe Petit PiafEDITmislim da je Royal najjeftiniji. Edited May 30, 2012 by Arbeitmann
yolo Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 motajuci se po mikseru, pre neki dan sam spazio montipajtonovski spomenik Ministry of Silly Walks ispod brankovog mosta, sa strane sava male, izmedju stuba i pruge. cini mi se da je to nekada bilo na 20/44 brodicu ili mi se nesto pomesalo u glavi.da li neko zna o cemu se radi i odakle tamo, ko je to postavio. deluje da je bronzani odlivak, sto znaci da je pitanje trenutka kada ga vise nece biti.
Recommended Posts