Jump to content
IGNORED

neodgovorena pitanja

Ros

Recommended Posts

Posted

sa ove strane mosta, pogledaj u u ulici Cara Nikolaja II (kreneš od Čuburskog parka, sa leve strane),jedna mala prodavnica, gomila tih čizama.

Posted
hvala. ko i uvek, zahteva previse logistike. sta da radim, dacu svoja ledja na izvolte. :(a sad nesto lakse: gde u beogradu da kupim gumene cizme za zemljoradnju, nista fensi, obicne gumenjake, jeftine, u muskim i zenskim velicinama?
zastita rada, skender begova 25
Posted

matilda, jesi se ti to napokon dala u uređenje vrta?

Posted

ne, sad zivim u neboderu i rezim po forumu

Posted

Kako se kaže tinejdžer od koze??Ako se ne varam, krava ide ovako: tele (beba), june (tinejdžer), govedo (odraslo). Zatim, ovca ide ovako: jagnje (beba), šilježe (tinejdžer), ovca (odraslo). A koza? Jare (beba), ???? (tinejdžer), koza (odraslo).A možda sam i kod ovih nešto pobrkao.

Posted (edited)
brav je muška svinja
.... Edited by Frank Pembleton
Posted (edited)
Da li si sigurna?
da,tako je umom selu.ali evo sad čujem da se negde,Bosna-Srbija i za ovna kaže brav Edited by ivy
Posted (edited)

Okej, koga briga za brava? Tinejdžer od koze, fokusirajmo se!

Edited by Buck Naked
Posted
Tinejdžer od koze, fokusirajmo se!
mislim da nema.kozama na ovim prostorima nisu dozvoljavali te razigrane, bezbrižne godine. morale su iz jareta u kozu. sad.gif
Posted
Kako se kaže tinejdžer od koze??Ako se ne varam, krava ide ovako: tele (beba), june (tinejdžer), govedo (odraslo). Zatim, ovca ide ovako: jagnje (beba), šilježe (tinejdžer), ovca (odraslo). A koza? Jare (beba), ???? (tinejdžer), koza (odraslo).A možda sam i kod ovih nešto pobrkao.
OT:postoji i naziv "dviska" za teenage ovcu
Posted
Tinejdžer od koze, fokusirajmo se!
potraga je bila duga, ali ne i uzaludna: seletak. nikad cula.