ajgor Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Da to je meni bio veliki zajeb, kad sam upoznao čoveka kojem je se mama zove Sava... Bilo je WTF, dok nisam skontao, da je Sava u Vojvodini muško, a u BiH i nije baš...Ključna je razlika i u naglasku, žensko ime ima kratak, a muško dugačak naglasak na prvom slogu.
Quizmaster Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 (edited) Kako se zove ova osoba? Trebalo bi da mu je ime od četiri slova za rešenje rebusa. Nastavlja se na MA (ako je recimo Leni ili Roko, bilo bi dobro, ali ne mogu da pronađem takvog na internetu)ODGOVOR MI TREBA ŠTO PRE, DO 23:00. Edited March 4, 2012 by Quizmaster
Quizmaster Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Evo ceo rebus. Rešenje je 6, 6. Koliko vidim, trebalo bi da bude SIROTI MA . . . . (sir otima... ko?).
Quizmaster Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 (edited) A, setio sam se... Soni Bono, iz dueta Soni i Šer!To znači da je rešenje rebusa SIROTI MASONI (sir otima Soni) Edited March 4, 2012 by Quizmaster
Vapad Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 (edited) Batice...EDIT: nikada nisam u ovome bio dobar Edited March 4, 2012 by Vapad
radisa Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Meni "siroti maLENI" bilo nekako sasvim logično...Ali, ovaj nije ličio ni na jednog Lenija, kojeg znam :(
aram Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 ima li neko informaciju koliko se sad placa godisnja dozvola za emitovanje radio programa, nacionalna? na sajtu rra ne uspevam da vidim nigde tako nesto... <_<
maheem Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 ima li neko informaciju koliko se sad placa godisnja dozvola za emitovanje radio programa, nacionalna? na sajtu rra ne uspevam da vidim nigde tako nesto... <_<pa to šišanje zavisi od milion faktora :Dhttp://www.paragraf.rs/propisi/pravilnik_o_merilima_za_utvrdjivanje_visine_naknade_za_emitovanje_radio_i_ili_televizijskog_programa.html
aram Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 ma da, ali zar se osnovica (12,825 dinara u ovom pravilniku iz 2009. kapiram) ne odredjuje svake godine?
maheem Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 ne mogu da nađem taj info za ovu i prošlu godinu <_< planiraš da se baciš u biznis il čista radoznalost? :)
aram Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 ma lud li si, da se vracam tamo :Dplaniram nesto drugo, pa mi treba podatak
Recommended Posts