February 16, 201213 yr Da to je meni bio veliki zajeb, kad sam upoznao čoveka kojem je se mama zove Sava... Bilo je WTF, dok nisam skontao, da je Sava u Vojvodini muško, a u BiH i nije baš...Ključna je razlika i u naglasku, žensko ime ima kratak, a muško dugačak naglasak na prvom slogu.
March 4, 201213 yr Kako se zove ova osoba? Trebalo bi da mu je ime od četiri slova za rešenje rebusa. Nastavlja se na MA (ako je recimo Leni ili Roko, bilo bi dobro, ali ne mogu da pronađem takvog na internetu)ODGOVOR MI TREBA ŠTO PRE, DO 23:00. Edited March 4, 201213 yr by Quizmaster
March 4, 201213 yr Evo ceo rebus. Rešenje je 6, 6. Koliko vidim, trebalo bi da bude SIROTI MA . . . . (sir otima... ko?).
March 4, 201213 yr A, setio sam se... Soni Bono, iz dueta Soni i Šer!To znači da je rešenje rebusa SIROTI MASONI (sir otima Soni) Edited March 4, 201213 yr by Quizmaster
March 4, 201213 yr Meni "siroti maLENI" bilo nekako sasvim logično...Ali, ovaj nije ličio ni na jednog Lenija, kojeg znam :(
March 18, 201213 yr ima li neko informaciju koliko se sad placa godisnja dozvola za emitovanje radio programa, nacionalna? na sajtu rra ne uspevam da vidim nigde tako nesto... <_<
March 18, 201213 yr ima li neko informaciju koliko se sad placa godisnja dozvola za emitovanje radio programa, nacionalna? na sajtu rra ne uspevam da vidim nigde tako nesto... <_<pa to šišanje zavisi od milion faktora :Dhttp://www.paragraf.rs/propisi/pravilnik_o_merilima_za_utvrdjivanje_visine_naknade_za_emitovanje_radio_i_ili_televizijskog_programa.html
March 18, 201213 yr ma da, ali zar se osnovica (12,825 dinara u ovom pravilniku iz 2009. kapiram) ne odredjuje svake godine?
March 18, 201213 yr ne mogu da nađem taj info za ovu i prošlu godinu <_< planiraš da se baciš u biznis il čista radoznalost? :)