korindjar Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 (edited) koliko sam razumeo prodavali su majice sa "bio sam na poslednjem koncertu ejmi, tik pre nego što je umrela" Edited June 22, 2011 by korindjar
teacher Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 To je velika čast. To je kao kad ti se selebriti posere u ruku i ti je onda ne pereš. Avaj, Srblji to nikad neće shvatiti, to su te neke prave vrednosti. Neka nam dovedu The Libertines, da se suočimo još jedared. Pa ako se opet ne pokažemo dostojnim, onda ko izađe poslednji neka ugasi svetlo.
bergasa19 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Stvarno ne vidim u cemu je problem.Da je na nekom pozorisnom festivalu(sad namerno banalizujem)glumac na pocetku predstave povratio po prvom redu i otisao,sutra bi osvanule kritike kako je uspeo da izbaci sav greh ovog sveta nekolicini pocastvovanih u prvom redu.Rekli bi da je to jedan od autenticnijih krikova za promenama ovog naseg post.....dodati po zelji sveta.
Zoe Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 (edited) Stvarno ne vidim u cemu je problem.Da je na nekom pozorisnom festivalu(sad namerno banalizujem)glumac na pocetku predstave povratio po prvom redu i otisao,sutra bi osvanule kritike kako je uspeo da izbaci sav greh ovog sveta nekolicini pocastvovanih u prvom redu.Rekli bi da je to jedan od autenticnijih krikova za promenama ovog naseg post.....dodati po zelji sveta. U pravu si, konceptualna umjetnost slavi performansu kao bitan segment avangarde u kojoj izvodjac nerijetko odusevljenu publiku ismijava i ponizava. Tip postavi pisoar na trgu i popiša se u njega i za to dobije euforicne ovacije. Ili primjer gdje se kupuje karta vise zbog umjetnice koja na sceni nadobudno zakolje i ocerupa kokoš ne bi li svojim uzvisenim činom svijetu poslala poruku koju razumiju samo ultra profinjene duse, dok se ovi drugi kojima nista nije jasno ne usude to izreci pa i dalje klimaju u skladu s pozeljnim ocekivanjima. Pitam se samo treba li izjednaciti ili ipak napraviti jasnu distinkciju izmedju ovih koji to rade namjerno i sa stilom i nekoga tko je bolestan i uopce nije svjestan sto radi. Svoje skromne bodove prezira dodjeljujem ovima "sa stilom." Edited June 22, 2011 by Zoe
yolo Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 ma tako je! ne sećaš se starih dobrih dana kada su iz bendova izbacivali zbog dopa ljude koji su se raspadali kao sada ejmi, tako da si pogodan za pozivanje na romansirano drogiranje drevnih umetnika jer je nekoć bilo drugačije. i publika koja je razumela mumlavo kreveljenje i iseravanje po njima, a sada samo juri, a nikuda ne žurislaninari, spremite se za ZAZ, tamo nema ispale, 100% alcohol & drugs free, profi do bola, osecajno, emotivno, ulicarski siromasno pa jos na vrancuski!od ranoga mraza nije bilo takve ljepote u cijeli svijet!
Zoe Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 jeste, ispade Amy - Marina Abramović Bojim se da nisi bas nabolje učitao prethodni post. :)
Zoe Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 ne odnosi se na tebe :) Fck, opet mi nije uspjelo da istelepatiram na koga se odnosi. Mea culpa. -_-
JozoMujica Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 tja, no cemo vene rezat na marka "sa znojnicom" nopflera i djula vangoga.Primećujem da si uporan u svrstavanju marka "sa znojnicom" noflera i djula u isti koš, što dovodi u pitanje...
fancy claps Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 ja volim sto neko mora da umre da bismo uz zelenjenje i nevericu priznali da je ovo nacoski forum.
yolo Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 a to tek sto mi zanimljivo, kada sam napisao da je ovaj topik cist egzemplar da je forumska vecina naci, niko nije ni reagovao - sem nekog novog koji nas ocigledno ne poznaje dobro...
assück Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 ja volim sto neko mora da umre da bismo uz zelenjenje i nevericu priznali da je ovo nacoski forum.što, gde je goran davidović?
Recommended Posts