September 10, 200816 yr unikatna verzija majice:p.s.izvinite zbog naocara, stitim vas od pogleda u moje podocnjake
September 10, 200816 yr cestitke za unikatnost - "i have no life" definitivno treba da bude malo vise...ovo sve sluzi kao podsecanje da se i ja nateram da zavrsim sto sam poceo za europsku radnju ....
September 10, 200816 yr cestitke za unikatnost - "i have no life" definitivno treba da bude malo visezato je i unikat. mogla bih se i ja slikati u svojoj majci......
September 10, 200816 yr cestitke za unikatnost - "i have no life" definitivno treba da bude malo visehvala :)zato je i unikat. mogla bih se i ja slikati u svojoj majci......zato mi je i draga -model prototip ;-).inace, oprana je u masini, popeglana iako pise da se ne pegla, boja i print su nepromenjeni tj. kvalitet je dobar.p.s. cekamo slike :)
October 8, 200816 yr a jel moze zimaska varijanta, dugih rukava, pa jos sa kapuljacom :P ??mislim, ozbiljno pitam, to bi bilo kul
October 8, 200816 yr a jel moze zimaska varijanta, dugih rukava, pa jos sa kapuljacom :P ??mislim, ozbiljno pitam, to bi bilo kulPPP Hoodie :)
October 28, 200816 yr samo da kazem da je mei upravo narucila majcu!a ja cu da proverim da li mogu neke dukserice, vunene kape, gace i ostalo....
October 28, 200816 yr sto sam brza ;-).fino, priprema se i zimska kolekcija :)(procitah vunene carape u brzini)
January 1, 200916 yr Hmm, kako bih ja mogao da narucim tu jednu majicu? Ako moze zimska, a ako ne moze i ova letnja, nece da smeta ;)??
January 5, 200916 yr Hmm, kako bih ja mogao da narucim tu jednu majicu?paculla je kreirala web-prodavnicu: klik