mei Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 unikatna verzija majice:p.s.izvinite zbog naocara, stitim vas od pogleda u moje podocnjake
jms_uk Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 cestitke za unikatnost - "i have no life" definitivno treba da bude malo vise...ovo sve sluzi kao podsecanje da se i ja nateram da zavrsim sto sam poceo za europsku radnju ....
paculla Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 cestitke za unikatnost - "i have no life" definitivno treba da bude malo visezato je i unikat. mogla bih se i ja slikati u svojoj majci......
mei Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 cestitke za unikatnost - "i have no life" definitivno treba da bude malo visehvala :)zato je i unikat. mogla bih se i ja slikati u svojoj majci......zato mi je i draga -model prototip ;-).inace, oprana je u masini, popeglana iako pise da se ne pegla, boja i print su nepromenjeni tj. kvalitet je dobar.p.s. cekamo slike :)
Selesta Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 a jel moze zimaska varijanta, dugih rukava, pa jos sa kapuljacom :P ??mislim, ozbiljno pitam, to bi bilo kul
jms_uk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 a jel moze zimaska varijanta, dugih rukava, pa jos sa kapuljacom :P ??mislim, ozbiljno pitam, to bi bilo kulPPP Hoodie :)
mei Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 going global. moj mentor hoce majicu . veceras mu narucujem.
paculla Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 samo da kazem da je mei upravo narucila majcu!a ja cu da proverim da li mogu neke dukserice, vunene kape, gace i ostalo....
mei Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 sto sam brza ;-).fino, priprema se i zimska kolekcija :)(procitah vunene carape u brzini)
Loshmi Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Hmm, kako bih ja mogao da narucim tu jednu majicu? Ako moze zimska, a ako ne moze i ova letnja, nece da smeta ;)??
mei Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Hmm, kako bih ja mogao da narucim tu jednu majicu?paculla je kreirala web-prodavnicu: klik
Recommended Posts