paculla Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 poslala sam dragancetu svoj mail, pa bi trebalo da mi posalje dizajn.
jms_uk Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 poslala sam dragancetu svoj mail, pa bi trebalo da mi posalje dizajn.mogu i ja da ti posaljem ako hoces - dali su mi CDR, a pretvorih ga i u AI.radi li upload dizajna ili nesto ne stima sa fajlovima (nije valjda da ne moze :( )?ja ne stigoh da upload-ujem, a i ceo dizajn je u jednom fajlu [majica i napred i pozadi], pa hocu da to razdvojim prvo.
paculla Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 preuzela sam dizajn, pa cu se prihvatiti posla kad budem imala vremena....
mei Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 ja ne stigoh da upload-ujem, a i ceo dizajn je u jednom fajlu [majica i napred i pozadi], pa hocu da to razdvojim prvo.pretpostavljala sam da je u pitanju neka dodatna manipulacije sa fajlovima i da zahteva vreme.preuzela sam dizajn, pa cu se prihvatiti posla kad budem imala vremena....paculla i jms_uk hvala za update, a narocito za trud (i vreme)! pa polako, kada budete imali vremena, cekacemo :).
jms_uk Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 (edited) ali nismo bas mnogo strpljivi hajde za vas nestrpljive cemo da pozurimo malo - koji tip majice je najinteresantniji? Edited August 11, 2008 by jms_uk
Allegra Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 kolektivno ludilo ybt za cega ce vam ta nesrecna majica ?
hattori Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 kolektivno ludilo ybt za cega ce vam ta nesrecna majica ?tacno!sta ce im majica kad sve to lepo mogu da istetoviraju?
mei Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 a ne, nije dovoljna tetovaza. mora i majica od ultra-kvalitenog-neraspadajuceg-udobnog i prijatnog materijala da ostane kao zaostavstina praunucicima.
hattori Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 a ne, nije dovoljna tetovaza. mora i majica od ultra-kvalitenog-neraspadajuceg-udobnog i prijatnog materijala da ostane kao zaostavstina praunucicima.zar nije jednostavnije prepariranje?
mei Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 zar nije jednostavnije prepariranje? preparirani predak <_< , ne zvuci dobro. mora neka bolja ideja, inace ostajemo pri majicama.
jms_uk Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 (edited) preparirani predak <_< , ne zvuci dobro. mora neka bolja ideja, inace ostajemo pri majicama.preparirani pppredak :D Edited August 11, 2008 by jms_uk
mei Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 (edited) preparirani pppredak ™ :D , moze Edited August 11, 2008 by mei
dragance Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 poslala sam dragancetu svoj mail, pa bi trebalo da mi posalje dizajn.Hm, ne znam gde si poslala, ali ja nista nisam dobio (bar ne za sada).Ali vidim da je stvar resena? Treba li jos nesto od mene?
Delija67 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Vodite racuna da majca mora da bude proizvedena na Haitiju da bi se mogla smatrati originalnom PPP majcom.
Recommended Posts