Jump to content
IGNORED

PPP majice za dijasporu

dragance

Recommended Posts

Posted (edited)

Drugarice i drugovi gastarbajteri, strani placenici i salonski strateZi,Drug eMPejac je obecao elektronsko dostavljanje dizajna to yours truly.U duhu akcije zapocete za domace petokolonase, otadzbinsko PPPredstavnistvo u dijaspori (sifra: juzna hemisfera) se odlucilo da nam ustedi na postanskim troskovima i mesecima putovanja, prolazeci kroz birokratski pakao domacih ministartstava za istrazivanje ruda, ekonomskih odnosa sa inostranstvom i gubljenjem vremena.Znaci, svi forumasi i forumasice iz Australije, Novog Zelanda, Pacifika/Okeanije i blizih delova Azije, javite mi koliko primeraka majica i koje velicine zelite. Naravno, zavisno od broja primeraka, cena jos nece biti poznata, ali sumnjam da ce biti vise od nekih 10-15 evra maksimalno + postarina.2vmyotj.jpgDijaspora u US of A i Evropi, neka se javi po jedan dobrovoljac da preuzme dizajn i sredi stampanje majica u vasim delovima sveta (1 u SAD i 1 u EU je sasvim dovoljno) kako bi izbegli placati astronomske cene postarine iz zemlje pingvina i kivija.Drugarice Meri, molim da ovo pinujete.

Edited by dragance
  • Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mei

22

• paculla

16

• jms_uk

9

• dragance

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

(PPP postaje world-wide korporacija :) )Na ovom sajtu ->cafepress je moguce uploadovati dizajn u USA, vidim da se majice prodaju za 15-ak dolara. Mozda je base-price cak i nizi. Ako neko moze da uploaduje dizajn i posalje link na forum, svi mogu da nabave majice preko neta.

Edited by mei
Posted

Znaci, nema niko da je zainteresovan iz dijaspore?

Posted

evo ja cu da preuzmem us&a (sa ovog sajta sto je ostavila mei).

Posted

Da ti prosledim dizajn onda?

Posted

Ovo je vec narodna majica. Ide sa kolena na koleno!To je moj ideal! Dolje kopirajt i izmisljotine tipa "intelektualna svojina"... Dizajn narodu!Samo napred.

Posted
evo ja cu da preuzmem us&a (sa ovog sajta sto je ostavila mei).
Super :). A dobijen je i blagoslov od Mp40-a. :)
Posted (edited)

posaljite mi dizajn na pm ili se javite, pa cu da vam dam email.p.s. radnju sam otvorila, link kad pripremimo proizvode.

Edited by paculla
Posted

stići ćemo mi i do političke pppartije :lol:

Posted
stići ćemo mi i do političke pppartije :lol:
bash sam se pitala sta cesh ti na pppajicama za dijasporu :okad ono, vrebash neke devizne dnevnice :D
Posted

Prosledicu vam ja dizajn, samo da zavrsim sa sastankom (za oko sat vremena).

Posted (edited)

Nazalost "Upload failed. You are not permitted to upload this type of file".Znaci, javite mi se na PM ko hoce dizajn i na koji email da posaljem, pa cu proslediti ono sto mi je drug eMPejac poslao.

Edited by dragance
Posted

radi li upload dizajna ili nesto ne stima sa fajlovima (nije valjda da ne moze :( )?