dragance Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 (edited) Drugarice i drugovi gastarbajteri, strani placenici i salonski strateZi,Drug eMPejac je obecao elektronsko dostavljanje dizajna to yours truly.U duhu akcije zapocete za domace petokolonase, otadzbinsko PPPredstavnistvo u dijaspori (sifra: juzna hemisfera) se odlucilo da nam ustedi na postanskim troskovima i mesecima putovanja, prolazeci kroz birokratski pakao domacih ministartstava za istrazivanje ruda, ekonomskih odnosa sa inostranstvom i gubljenjem vremena.Znaci, svi forumasi i forumasice iz Australije, Novog Zelanda, Pacifika/Okeanije i blizih delova Azije, javite mi koliko primeraka majica i koje velicine zelite. Naravno, zavisno od broja primeraka, cena jos nece biti poznata, ali sumnjam da ce biti vise od nekih 10-15 evra maksimalno + postarina.Dijaspora u US of A i Evropi, neka se javi po jedan dobrovoljac da preuzme dizajn i sredi stampanje majica u vasim delovima sveta (1 u SAD i 1 u EU je sasvim dovoljno) kako bi izbegli placati astronomske cene postarine iz zemlje pingvina i kivija.Drugarice Meri, molim da ovo pinujete. Edited August 1, 2008 by dragance
mei Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 (edited) (PPP postaje world-wide korporacija :) )Na ovom sajtu ->cafepress je moguce uploadovati dizajn u USA, vidim da se majice prodaju za 15-ak dolara. Mozda je base-price cak i nizi. Ako neko moze da uploaduje dizajn i posalje link na forum, svi mogu da nabave majice preko neta. Edited August 1, 2008 by mei
dragance Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Znaci, nema niko da je zainteresovan iz dijaspore?
paculla Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 evo ja cu da preuzmem us&a (sa ovog sajta sto je ostavila mei).
Mp40 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Ovo je vec narodna majica. Ide sa kolena na koleno!To je moj ideal! Dolje kopirajt i izmisljotine tipa "intelektualna svojina"... Dizajn narodu!Samo napred.
jms_uk Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 nesto slicno za UK? ;)http://www.spreadshirt.net/en/GB/T-Shirt/Spreadshirt-1342/
mei Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 evo ja cu da preuzmem us&a (sa ovog sajta sto je ostavila mei).Super :). A dobijen je i blagoslov od Mp40-a. :)
paculla Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 (edited) posaljite mi dizajn na pm ili se javite, pa cu da vam dam email.p.s. radnju sam otvorila, link kad pripremimo proizvode. Edited August 5, 2008 by paculla
gospa buba Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 stići ćemo mi i do političke pppartije bash sam se pitala sta cesh ti na pppajicama za dijasporu :okad ono, vrebash neke devizne dnevnice :D
jms_uk Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 nesto slicno za UK? ;)http://www.spreadshirt.net/en/GB/T-Shirt/Spreadshirt-1342/ ja otvorih radnju za UK/EU - ako MPejac hoce da prosledi dizajn :)
dragance Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Prosledicu vam ja dizajn, samo da zavrsim sa sastankom (za oko sat vremena).
dragance Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 (edited) Nazalost "Upload failed. You are not permitted to upload this type of file".Znaci, javite mi se na PM ko hoce dizajn i na koji email da posaljem, pa cu proslediti ono sto mi je drug eMPejac poslao. Edited August 6, 2008 by dragance
mei Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 radi li upload dizajna ili nesto ne stima sa fajlovima (nije valjda da ne moze :( )?
Recommended Posts