Hellbilly Kali Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 On 4.8.2018. at 17:25, kurdi said: Novi swansi? Novi period? Nova postava? Novi zvuk? Nema nikakvih drugih informacija. Ne znam da li treba da bude indikativno za dalju karijer to što je samo 1 portal preneo to što si ti pretpostavljam video... A pošto pojma nisam imala o čemu se radi, guglah Swans news i zgodno naleteh na ovo: https://www.popmatters.com/swans-sacrifice-and-transcendence-soulsby-2597646491.html Sigurno interesantno... Svet/Skandal o čiča Điri
MocaVukotic Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 kad si majstor malo ti treba inače, stvar nije ova što piše, već country honk
Ras Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 Čitam sada da Happy House, niška prodavnica ploča, kaseta, cd-ova... prestaje sa radom. Bio sam tamo redovan neko vreme (khm) pre 28 godina: kupovao, prodavao, menjao, presnimavao. No to je pre svega uvek bilo mesto da se divani o muzici i upoznaju ljudi sličnih afiniteta. Kasnije više nisam navraćao, posebno ne otkako se prodavnica preselila sa originalne lokacije, možda svega par puta. Pozdrav za Arčija, Zvonka , Nikolu...
bey Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 na nekom od fox-ova ide omnibus new york stories u kom se, između ostalih, nalazi i kopolina priča life without zoe. film koji, što se mene tiče, ne bi bio vredan pomena da nije jednog detalja koji mi je ogrejao srce. naime, negde pri kraju filma kao zabavljači na dečijoj žurci se pojavljuju pianosaurus! nažalost, toliko kratko da nisam stigla ni da pljesnem rukama od iznenađenja. pianosaurus, verovatno najbolje od muzike što se može dobiti na igračkama
Ras Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 (edited) Mati Klarwein prenosi Dalijeve reči koje kažu da su tri stvari koje zaglupljuju čoveka: ljubav, deca i muzika. 2/3 Edited September 12, 2018 by Ras
Lancia Posted September 12, 2018 Author Posted September 12, 2018 15 minutes ago, Ras said: Mati Klarwein prenosi Dalijeve reči koje kažu da su tri stvari koje zaglupljuju čoveka: ljubav, deca i muzika. 2/3 Cvrc Dali je trgovac recima i postupcima.
Ras Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 Kažu da je Radio Beograd prvi elektronski medij na Balkanu, a za rođendan se uzima 1. oktobar 1924. godine. Neka mu je sa srećom!
Malkmus Posted October 6, 2018 Posted October 6, 2018 (edited) Sad nešto razmišljao na temu najtiražnijih zapadnih pop muzičara poreklom iz Srbije. Pa bi tu šampion bio Weird Al Yankovic. Od evropskih su mi pali na pamet Lene Lovich i Pete Vučković (3 Colours Red). Imal još neki da je prodao bar nekoliko stotina hiljada nosača zvuka? Edited October 6, 2018 by Malkmus
3opge Posted October 6, 2018 Posted October 6, 2018 ne znam za tiraz ali Ana Popovic je ubedljivo najuspesniji muzicar odavde
MocaVukotic Posted October 6, 2018 Posted October 6, 2018 šta je s onim iz toto, jel srbin taj? cenim da je prodao milione.
Recommended Posts